pestka56 01.04.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Futrzaki też były na inspekcji przyszłego domku? Pieknie już wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 01.04.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Oczywiście Pestko! Futrzaki tez. Pisałam, ze byliśmy cała rodzina Cieszę sie, ze domeczek sie podoba. Zaczyna nabierać kształtów, pora zając myśli wykończeniowka i nie obiecuje, ze zostawię Was w spokoju Będę potrzebowała pomocy, inspiracji i konstruktywnej krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Pytanie sugerowało chęć poczytania relacji jak się czterołapym podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 01.04.2016 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Pytanie sugerowało chęć poczytania relacji jak się czterołapym podobało Coraz bystrzejsza ze mnie baba Oczywiście wynika to nie z wieku lecz z przemęczenia Nie mogę powiedzieć, ze kociastym sie podobało. Spoglądały z bezpiecznej dla siebie odległości, czyli przez okna samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Oj, biedaki, nie pokazałaś , zero niuchania i oswajania zapachów Żeby chociaż w szeleczkach pospacerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 01.04.2016 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 W szeleczkach? Czwórkę staruszków i trzy maluchy? Wyobrażam sobie miny naszych Panów budowlańców :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 01.04.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 No to się doczekałam Okna piękne, już widzę te okiennice ...pięknie będzie! Zdjęcie kotów cudowne Roboty szybko idą do przodu i ani się obejrzycie i będzie wszystko gotowe. Kiedy planujecie tam zamieszkać? Też mam 13-latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.04.2016 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 ślicznie domek wygląda z tymi okienkami chociaż kocurzaste najpiękniejsze okiennice będą chodziły na pilota, czy planujesz korbkę przy parapetach? a może w ogóle bez mechanizmu?? przydają sie bardzo w upalne dni, żałuje że ich nie założyłam, ale teraz już po ptokach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 01.04.2016 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Dana, nie wiemy na ile pozwolą nam fundusze. Woliny wolniej, ale bez prowizorek. Emilko, okiennice bedą bez mechanizmu. Funkcje bedą pełnić raczej ozdobna.Mam klaustrofobię i nie wyobrażam sobie zamkniętego domu. Chłodzić nas będzie PC, wiec nie ma potrzeby zasłaniać sie przed słońcem.Zreszta mamy tak posadowiony dom, ze słońce nigdy nie będzie na tyle uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 02.04.2016 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 Reniu masz rację lepiej wolniej, ale dokładnie. Cudownie wygląda domek wśród drzew Okolicę masz piękną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 05.04.2016 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Reniu Ale mam zaległości na forum, teraz dopiero zobaczyłam, że wróciłaś i tyle się działo. http://images78.fotosik.pl/467/893aed01865ea141med.jpg Ale cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 05.04.2016 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Pagu, witam Cię serdecznie! Dopiero teraz doczytałam, wstyd Pusiu, tez mam zaległości Nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 05.04.2016 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 Jesteśmy umówieni z projektantka ogrodów na lipiec. Do tego czasu muszę sporządzić listę roślin, które nam sie podobają, określić styl ogrodu i jego funkcje ....Podoba mi sie tak wiele, a dzialeczka niewielka i jak tu wybierać?To co muszę, muszę, muszę mieć to zarośnięty dom winorośla. Uwielbiam!Liczę na podpowiedzi. Ogród ma byc sielski i wiejski. Nie przewiduje rzędu thui ani żadnych innych regularnych, strzyżonych nasadzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.04.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Najlepiej najpierw rozejrzyj się po dziko rosnących w okolicy drzewach i krzewach. To baza - rośliny hodowlane tego samego gatunku, bo chociaż można znaleźć miejsca i przesadzić stamtąd rośliny do swojego ogrodu, to nie przypuszczam byś tak chciała robić. Na obrastanie domu raczej zastosuj winobluszcz. To on, a nie winorośl, przebarwia się w jesiennym słońcu na kolory czerwieni. Ale ostrożnie, bo jest kilka rodzajów winobluszczu i niektóre są ekspansywne. Ciężko sobie z nimi radzić, bo rozrastają się po trawniku. Poza tym jedne mają przylgi i pną się czepiając muru, a inne mają wąsy, którymi owijają się po podporach. http://www.clematisy.com.pl/winobluszcz.htmlhttps://e-clematis.com/pl/c/Parthenocissus-winobluszcz/39 Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 06.04.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Pesteczko czyli ten zaroślowy najlepszy, czy który wg Ciebie? tzn. najmniej ekspansywny, bo też mnie to interesuje Renia kaliny, bzy, jaśminy z takich wiejskich ( ja właśnie kupiłam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.04.2016 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Gasiek 33 pisała o winobluszczach. Ja mam gdzieś zapisane, ale coś nie mogę znaleźć. Wybrała sobie 2 i nie podam teraz nazwy skleroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 06.04.2016 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Dziekuje Pesteczko, juz bede pamietala, ze to nie winorosl tylko winobluszcz (oba piekne). Maly bialy domku, widze, ze gusta podobne A u nas juz pieknie otynkowany komin i daszek sie robi Czekam teraz z niecierpliwoscia na fotki od dzieci, bo w weekend ma byc dach skonczony. http://images76.fotosik.pl/482/444b35942f3888f3med.jpghttp://images75.fotosik.pl/481/7be6ba89f686dd80med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 06.04.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Uroczy ten domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.04.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Bardzo mi się podobają te przedłużone okapy dachowe i słupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 07.04.2016 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Lukarna tez jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts