Bejaro 12.05.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Wg mnie drewniane,do śmietanowej elewacji i daszku poprawiony już? Kolorowe fajnie wyglądają w stylu południowym do takich pastelowych domków śródziemnomorskich,z jasnym kolorem dachu. Domek śliczny ale wnuki wymiatają gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 13.05.2016 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Dziekuje Dziewczyny za pomoc Dzis rano wystosowalam maila z potwierdzeniem koloru orzech. Emilko, o smietankowym kolorze juz cos wiem, wybieralam tynk na komin Na elewacje mam miec porobione kilka prob na plytach kartonowo-gipsowych do porownania i akceptacji. U mnie ma byc cieply kolor bieli, a wiekszosc jest niestety wpadajaca w szarosc. Bejaro, dziekuje za gratulacje To prawda, chlopaki wymiataja Dach bedzie poprawiany w lipcu, gdyz nie wyobrazam sobie osobiscie tego nie przypilnowac. Juz jakos nie dowierzam ustnym zapewnieniom, ze oczywiscie, wiedza o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.05.2016 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Dach bedzie poprawiany w lipcu, gdyz nie wyobrazam sobie osobiscie tego nie przypilnowac. Juz jakos nie dowierzam ustnym zapewnieniom, ze oczywiscie, wiedza o co chodzi Czyli w lipcu jesteście w Polsce?? Czy całe wakacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 13.05.2016 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Tak, 5 lipca ruszamy. Wysylamy dziecie na kolonie a my dzialamy w domku Wakacje mielismy w tropikach zima, a lato planujemy na roboczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.05.2016 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Tak, 5 lipca ruszamy. Wysylamy dziecie na kolonie a my dzialamy w domku Wakacje mielismy w tropikach zima, a lato planujemy na roboczo No to poszalejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 13.05.2016 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 No to poszalejecie No ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.05.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Giverny Maison Kolorowo na jasnej elewacji z ciemnym dachem, ale... jednak okna i okiennice w jednym kolorze Tak zdecydował wielki malarz i kolorysta. Więc jednak trzeba się trzymać tego systemu niezależnie od decyzji jaki kolor się wybierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 13.05.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Trafiłam kiedyś na zdjęcie, gdzie wokół okien były zrobione w innym kolorze ramki plus okiennice koloru ramek. Ładnie to wyglądało. Nie odezwałam się wcześniej, bo widziałam, że już postanowione, ale też wybrałam opcję "wszystko w tym samym kolorze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 14.05.2016 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 :lol2:Renia już czekam na Twoje okiennice, zawsze chciałam mieć, to chociaż u Ciebie pooglądam. No chyba, że wygram w totka to zbuduję dom w górach i nie będę się oglądać na humory mojego M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 15.05.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 też myślę,że do jasnej elewacji okiennice w kolorze okienbędę zaglądać bo jestem taka ciekawatych okiennic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 16.05.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Reniu pięknie będą wyglądały ciemne okiennice na tle śmietanowej elewacji. U mnie będą białe jak okna, ale elewacja ceglana. To szykuje Ci się pracowity urlop, ale jakże przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 17.05.2016 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Dodajecie mi otuchy i odwagi, dziekuje Mam caly czas nadzieje, ze wszystko wyjdzie pieknie. Tez nie moge sie doczekac montazu okiennic, strasznie jestem ciekawa. Dzis zakupowy dzien. Zamowilam koze!!! Wiem, mial byc piec kaflowy. No coz, jak to w zyciu, cos za cos. Koszty budowy pieca kaflowego sa wysokie i trzeba bylo zredukowac, aby starczylo na moja wymarzona podloge. Wybralam wiec kozke i jestem zadowolona. Wneka do niej bedzie z cegly, starej, ponad 100 letniej. Mam nadzieje, ze Pan budowniczy wybuduje ja zgodnie z moja wizja, bo jak sie przekonalam, trudno o to A teraz przedtaswiam moje nowe zwierze domowe, koza Jotul http://images77.fotosik.pl/603/3a8a97fb3b835124med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Renata, czyli tak jak u Waniliany. Czyżbyś zapatrzyła się na to co jej proponowałam ? Ona też ma JOTULa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 17.05.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Renata, czyli tak jak u Waniliany. Czyżbyś zapatrzyła się na to co jej proponowałam ? Ona też ma JOTULa Pieknie u Waniliany Pesteczko, ale nie, nie zapatrzylam sie U mnie bedzie bardziej rustykalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 17.05.2016 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Pesteczko, pisze tu do Ciebie, gdyz nadal twojego watku nie ma Siedze juz dluugi czas na watku Waniliany zainspirowana twoim wpisem Piekne tam aranzacje z kozami, skradlam juz kilka zdjec Na dzis koniec, ale jutro czytam dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.05.2016 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) Może poszukaj na Pinterest. To moje „wynalazki” a między nimi znajdziesz mniej lub bardziej rustykalne, jak ten ze zdjęcia. Jest ciekawy, bo to tzw. nook. Takie wnęki robiono kiedyś nawet tak duże, że można było obok piecyka wstawić do środka fotel a nawet dwa. https://pl.pinterest.com/pestka56/stoves-light-the-fire/ https://pl.pinterest.com/pestka56/fireplaces-tiny-huge/ https://pl.pinterest.com/pestka56/stoves-old-fashioned/ Edytowane 18 Maja 2016 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 18.05.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Ale cudna inspiracja Renia super pomysł, koza śliczna, będzie swojsko i klimatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulla1986 18.05.2016 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 A ja bardzo chciałam pogratulować ślicznych wnuków !!! są cudowni Bardzo ładne okiennice się szykują również nie mogę się doczekać ich montażu u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 18.05.2016 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Pesteczko, dziekuje! Cudna ta inspiracja! Niestety chyba u mnie troche za malo miejsca na taka zabudowe, ale chcialoby sie .... Anulla, dziekuje za gratulacje. Maluszki rosna jak na drozdzach Z okiennicami to tak naprawde nie wiem kiedy bedzie montaz. Na logike to powinno sie montowac je po ukonczeniu elewacji? Jednak nasz Pan budowniczy mowi, ze juz powinne byc gotowe. Skolowana jestem. Jutro zadzwonie do stolarni i dopytam. Najwyzej przeleza u nich przez zime, bo w tym roku pewnie z elewacja nie ruszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts