Renata B 20.05.2016 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 (edytowane) Pozazdroscilam wykanczajacym sie i kupilam tapete do kuchni Troche za szybko, ale koncowka kolekcji dawno przez mnie obserwowanej i balam sie, czy nie zniknie zanim zaczne urzadzac kuchnie. Do tapety zamowilam poduszki na krzesla, tkanine na okno. http://images77.fotosik.pl/611/28a91c842f9c9027med.jpg Edytowane 20 Maja 2016 przez Renata B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.05.2016 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 To jak od Designers Guild Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.05.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 :jawdrop: ale cudna tapeta Gratuluję wyboru Będzie ślicznie. Ja też różne rzeczy kupowałam dużo wcześniej, uważam, że warto stopniowo, zwłaszcza, jeśli jest okazja, lub nie masz pewności, czy do czasu wykańczania towar będzie jeszcze dostępny. Na koniec i tak jest za dużo wydatków i za dużo się ma na głowie. Tak stopniujesz sobie przynajmniej przyjemność urządzania domku Ale się nie mogę doczekać Twoich wnętrz, czuję, że będą przytulne i piękne podzielisz się namiarami, gdzie kupujesz tkaniny i tapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 20.05.2016 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Dziekuje Domeczku Ta dokladnie tapeta, tkanina i poduchy sa stad: http://www.lauraashley.com Tkanina zamierzam obic tylko deske nad oknem. Tapetowana bedzie jedna sciana od wysokosci 120 cm. Wzor jest za bardzo dominujacy, aby stosowac go w nadmiarze na tak niewielkiej przestrzeni jak moja kuchenka. Mam nadzieje, ze wyjdzie tak, jak to sobie wyobrazilam Pesteczko, bylas blisko, tez angielskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.05.2016 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Laura Ashley ma cudne przedmioty:yes: niestety ceny też Mam komplet pościeli od niej i bardzo go lubię Ja też mam tapetę wzorzystą do korytarza tylko na części, bo obawiałam się, jak Ty Reniu, żeby nie zdominowała ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.05.2016 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 eh, jedne drozsze od drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 22.05.2016 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Drogo Pesteczko, dlatego czekałam na końcówkę serii. Nam potrzeba tak niewielkich ilości, ze mozna było sie skusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.05.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Prześliczna tapeta! Będzie cudnie wyglądała Warto polować na okazje i kupować to, co spowodowało mocniejsze bicie serca. Pierwszy wybór często jest najtrafniejszy. Już tak miałam, że się wahałam, a potem towar się skończył i już nie wznowili produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 23.05.2016 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Jak juz zaczelam "urzadzac" kuchnie, to pokusilam sie o zakup plytek na sciane, a dokladnie pod okap.Moj wybor to Majolika Tubadzin w kolorze oliwki.http://images76.fotosik.pl/619/acdf23044fe736a5med.jpg Mysle, ze w polaczeniu z tapeta i z kremowym kolorem scian beda wygladac dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 23.05.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Czesc.. jakoś też tu wpadłem od kogoś.. właśnie niedługo u nas też przyjdzie czas na wymyślanie okiennic itp. więc dobrze że ktoś już pomyślał i wstawił w jedno miejsce super domek będziecie mieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 23.05.2016 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Witaj Artur! Milo ze wpadles.Realizacje okiennic bede mogla pokazac pod koniec lipca.Sama jestem strasznie ciekawa jak zmieni sie wizerunek domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.05.2016 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Jak juz zaczelam "urzadzac" kuchnie, to pokusilam sie o zakup plytek na sciane, a dokladnie pod okap. Moj wybor to Majolika Tubadzin w kolorze oliwki.http://images76.fotosik.pl/619/acdf23044fe736a5med.jpg Mysle, ze w polaczeniu z tapeta i z kremowym kolorem scian beda wygladac dobrze. U mnie też w planach Majolika w kuchni! Tylko biała, układana w romb. I jak po zakupie, na żywo też tak dobrze wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 23.05.2016 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Iskierko, u mnie tez bedzie ukladana w romb Niestety nie mialam okazji zobaczyc na zywo, ale moja mama ktora odbierala przesylke jest zachwycona. Moja kuchnie bedzie cala biala, wiec troche koloru w postaci tapety i kafelkow jej sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.05.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Ale piękne te płytki, myślę, że będą się fantastycznie prezentować, takie kafelki z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.05.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Oglądałam te płytki z Tubądzina na żywo w LM. Kiedyś bardzo poważnie rozważałam je do kuchni. Piękne są, ale potem zobaczyłam wiele innych piękniejszych i mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 23.05.2016 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Wybor plytek jest rzeczywiscie ogromny. Ja na szczescie mialam tylko dwie plytki faworytki I tak, w przypadku mebli w kolorze drewna moim faworytem byla taka plytka: http://images76.fotosik.pl/620/87b3c1e14721ec06med.jpg W przypadku mebli kuchennych bialych, pokazana wyzej plytka oliwkowa Majolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.05.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Ja zdradziłam majoliki najpierw dla Equipe Masia, a potem dla heksagonalnych. Te zawładnęły mną całkiem i teraz myślę jak spełnić marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.05.2016 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Ech heksagony... mną też zawładnęły Renatko, a czy Ty nie chciałaś niebieskiej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 24.05.2016 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Nie, Asiu. Wrzucalam inspiracje dotycząca mebli kuchennych i tam rzeczywiście ściany były niebieskie Wczoraj popełniłam następne zakupy Tym razem na specjalne życzenie męża, który uparł sie robic dolna mini łazienkę jako pierwsza. Zamówiłam baterie natryskowa w zestawie, umywalkowa i odpływ liniowy. Uff, ile sie tego naszukałam, nawybieralam...., ale podoba mi sie (przynajmniej na zdjeciu ). http://images76.fotosik.pl/622/2328651131e6224cmed.jpg http://images75.fotosik.pl/621/9af5c980157c1787med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.05.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Bardzo ładny zestaw A będziesz mieć bidet? My nie mieliśmy na początku przekonania do tego „mebla” łaziebnego. A teraz zainstalowaliśmy bidetkę i... może to mniej wygodne, ale bardzo przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts