Renata B 24.11.2016 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Nawet nie sądziłam, ze ktoś tu o mnie pamięta, bardzo mi miło Danusiu Jakoś nie potrafię pięknie pisać, a przydałoby mi sie trochę porad. Kupiliśmy styropian i nie wiemy czy ryzykować i ocieplać teraz czy poczekać na wiosnę? Jakoś pogubiłam sie z kolejnością prac, co po czym, jaka kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 25.11.2016 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Z nowości to mamy juz kamień na podłogę do wiatrołapu http://images81.fotosik.pl/189/68163cc44ebd0534med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 25.11.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Reniu cały czas czekamy na wieści od Ciebie:DJa bym teraz ociepliła, ale ja jestem laik i się nie znam . Może ktoś inny się wypowie w tej kwestii.Piękna podłoga będzie. Teraz chyba najlepszy etap budowy chociaż najdroższy;)Buziaki i nie znikaj więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.11.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Po położeniu styropianu trzeba będzie jeszcze okleić go siatką, żeby nie uległ uszkodzeniu przez promienie UV. Pytanie, jakie temperatury są optymalne dla kleju do styro? Pogoda teraz nie jest stabilna, na przyszły tydzień zapowiadają przymrozki. Co to za kamień jest? Widziałam podobne płytki, pewnie stylizowane na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 25.11.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Na kleju do styro jest napisana temperatura i trzeba ją minimum dobę zachować moim zdaniem teraz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 25.11.2016 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Asiu, ten kamień to kwarcyt antykowany.Bedzie tak kładzionyhttp://images83.fotosik.pl/189/60deed9ffdb96e53med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 25.11.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Renata, ja bym chyba też teraz nie kładła styropianu...A w środku macie już tynki? Bo zapomniałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 14.12.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Zbliżają sie święta, a u nas żadnej świątecznej atmosfery nie czuć.... Cały czas budowa, budowa, budowa. Domek dostał zimowe ubranko. Ocieplony, oklejony zewnętrze czeka na wiosnę, za to w środku praca wre Kładziemy gres w kotłowni, w piątek przyjeżdża pompa ciepła. Bedzie cieplutko W przyszłym tygodniu bedzie zainstalowana oczyszczalnia ścieków. Przyjechały plyteczki do kuchni. Teraz będziemy sukcesywnie kończyć pomieszczenie za pomieszczeniem. Niespiesznie, ale bez kompromisów. http://images83.fotosik.pl/234/3749d4adefb5c037med.jpg http://images82.fotosik.pl/235/18dca3bf98ee352amed.jpg http://images82.fotosik.pl/235/7c9c22659e481462med.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 14.12.2016 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Pięknie wszystko wygląda. Też jestem zwolennikiem zasady - "powoli do celu" -w urządzaniu wnętrza. Pokazałaś płytki które od jakiegoś czasu chodzą mi po głowie, ale nie mogłam na nie nigdzie wpaść. Błagam powiedz,że nie kosztowały majątku no i co to za płytki? Czekam na zdjęcia ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 16.12.2016 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Reniu bardzo się cieszę, że prace postępują do przodu Moje ukochane płytki, zastanawiam się nad nimi cały czas. Mój M nie chce o nich słyszeć, a przecież są urocze. Cena wysoka, ale w kuchni potrzeba tylko kilka metrów. Alewe to Peronda Poitiers White Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alewe 18.12.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Alewe to Peronda Poitiers White Dzięki. Idę sprawdzić cenę..... Bo czuję,że na nie zachoruję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.12.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Od razu jak zobaczyłam płytki u Rani przypomniało mi się, że te same chce mieć Dana u siebie i okazało się, że dobrze pamiętam Cudne są Dana i tak je kupisz, faceci tak mają, że muszę ponarzekać, a mój to już w ogóle mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 20.12.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Glazurnik popłacze się jak dziecko kiedy je zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 27.12.2016 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Wszystkim odwiedzającym watek, towarzyszącym nam mentalnie w budowie dużo szczęścia, zdrowia, spełnienia marzeń w nadchodzącym roku 2017 My rok kończymy optymistycznie. Domek w ciepłym ubranku. W środku grzejemy. Następne prace po 6 stycznia http://images84.fotosik.pl/254/afec0531d85f823dmed.jpg Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Renata B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 18.01.2017 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Hej co tu znowu taka cisza?Reniu wrzuć no jakieś nowe fotki z budowy, dziennie zaglądam i nic:(Co obecnie robicie?Pozdrawiam serdecznie i nie zapominaj o nas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.02.2017 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 http://images84.fotosik.pl/254/afec0531d85f823dmed.jpg Pięknie wszystko się zgrało, okna dachowe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 01.02.2017 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Jakoś mi to pisanie dziennika budowy nie idzie najlepiej Ponieważ u nas juz wykończeniowka, postanowiłam przenieś sie do Galerii zdjeć domów Forumowiczów. Mam dużo watpliwości co do wykończenia wnętrz, a nijak to do dziennika budowy nie pasuje. Wiec zapraszam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.02.2017 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Daj może linka? Szkoda, że nie chcesz tutaj kontynuować wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 09.02.2017 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Asiu, jednak szkoda mi trochę tego dziennika. Jeśli moge prosić o wszelkie rady tu, w tym miejscu, to niech juz ten dziennik pozostanie Łazienka prawie na finiszu, jeśli chodzi o płytki. Za chwilkę fugowania, malowanie ... i wielki dylemat jeśli chodzi o kolor ścian Wyobrażałam je sobie jako ściany kontrastujące z płytkami, ciemne. Tak samo fuga w kratce. Pierwszym pomysłem była zieleń, teraz jednak mam watpliwości... Pokaże łazienkę w takim stanie w jakim jest na dzień dzisiejszy i jeśli macie jakieś pomysły to proszę, podzielcie sie ze mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.02.2017 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Asiu, jednak szkoda mi trochę tego dziennika. Jeśli moge prosić o wszelkie rady tu, w tym miejscu, to niech juz ten dziennik pozostanie Bardzo się cieszę Fajne te kratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts