mother_nature 09.02.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Reniu, a jakie kolory są na tych płytkach? Bo u mnie to wygląda kremowo w bakłażanową kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 09.02.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Cieszę się, że znowu jesteś tu Na pewno nie rób zielonych ścian. Pomyślałam sobie o szarych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 09.02.2017 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Cieszę się, że znowu jesteś tu Na pewno nie rób zielonych ścian. Pomyślałam sobie o szarych. Bardzo fajnie obrobione glify w oknach,wykończone tymi listewkowymi dekorami czy jak to się zwie. Płytki tylko ta krata czy masz tam jeszcze inne? U mnie też bakłażanowe te krateczki .... Ile tej ściany do pomalowania tzn gdzie nie ma płytek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 09.02.2017 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 (edytowane) Mi to wygląda na beż/ brąz? ale może źle widzę jeśli tak - nie dawałabym ciemnego koloru, tylko krem/ beż na górę. Zależy, czy pomieszczenie jest duże, czy małe. A jaką zieleń chciałaś? daj próbki koloru. Czy zależy Ci na optycznym powiększeniu/ zmniejszeniu. Kratka przytulaśna, swojska, cudna, ale już pomniejszy wzrokowo przestrzeń. Zależy też jak i gzie jest okno, jak pada światło dzienne. Daj więcej zdjęć pomieszczenia Reniu. Jaka będzie tam podłoga? Super, że wróciłaś Czekałam na Twoje urządzanie, bo to moje klimaty, jakich mieć nie mogę ze względu na M Edytowane 9 Lutego 2017 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 09.02.2017 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Dzięki Dziewczyny za taki odzew i chęć pomocy Kratki są w kolorze brązu, ale rzeczywiście troszkę maja domieszki bakłażana. Pokaże tez kawałeczek podłogi. Pan glazurnik nam ja tak skrupulatnie zabezpieczyl, ze wyglada jakby jej tam nie było jeszcze Skonczona jest rownież pralnio-kotłownia. Jeszcze zainstalujemy wyposażenie i możemy pierwsze pomieszczenie odhaczyć jako skończone I skończona podłoga we wiatrolapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 09.02.2017 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Ta krateczka w łazience jest naprawdę superowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 09.02.2017 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Ta krateczka w łazience jest naprawdę superowa! Bardzo Gaju dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2017 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Ta krateczka w łazience jest naprawdę superowa! Kurcze, "niewzorkowa" jestem, ale ta kratka wygląda faktycznie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 10.02.2017 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Dzięki Pusiu Tez jestem zadowolona z kratki, kupiłam tez farbę do kratek Pokaże jak łazienka bedzie wyfugowana i wymalowana. Sama jestem ciekawa efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.02.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Kratka świetna i moim zdaniem zielony kolor do niej nie pasuje. Wg mnie to kratka powinna grać tam pierwsze skrzypce, zieleń zaś odciągnie od niej uwagę. Poszłabym w beże lub krem, tak jak radzi Mały Biały Domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 10.02.2017 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Asiu, zgadzam sie z Tobą Farba wczoraj została kupiona. Zaprezentuje łazienkę juz w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 10.02.2017 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Kratka rzeczywiście ładna ale ja nie jestem obiektywna w tej sprawie:) W mojej łazience dobrałam do niej jedynie bardzo wysokie listwy przypodłogowe w kolorze czerwonego wina. Ciekawa jestem co Ty wymyśliłaś. Poczekam z cierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 10.02.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Cudo kratka pomieszczenie małe, więc trzymałabym się beżu / kremu, jak pisałam wcześniej, ale jak dobrze rozumiem już kupiłaś farbę Czekamy na efekty i gratuluję postępów. Łazienka niebanalna, takie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.02.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Śliczna ta kratka. Łazienka teraz fajnie wygląda na tym zdjęciu co dałaś, taki kolor kawy z mlekiem tego surowego tynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.02.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Reniu ta krateczka mnie urzekła, ja ze swoją nudną naturą pomalowałabym górę na krem. Myślę , że byłoby najładniej, ale to tylko moje zdanie. Na zielony, po zielonym domu już nigdy bym się nie zdecydowała Podłoga w wiatrołapie jest taka ciepła i elegancka, piękny ten kamień. Pozdrawiam i czekam na kolejne fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 22.02.2017 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Czas sie przypomnieć i pokazać skrawki domku. Pokazuje troszeczkę, bo nie lubię pokazywać nie skończonych wnętrz. Jednak widać zarys, kolor i styl do którego dążę. Wiatrołap: Łazienka: Edytowane 22 Lutego 2017 przez Renata B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 22.02.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Och, super, że pomalowałaś łazienkę na ciemniejszy kolor do tych płytek. To jest szary, czy taki ciemniejszy beż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 22.02.2017 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Och, super, że pomalowałaś łazienkę na ciemniejszy kolor do tych płytek. To jest szary, czy taki ciemniejszy beż? Jest to brąz z dodatkiem oberżyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.02.2017 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Reniu cudnie! Masz fantastyczne wyczucie, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.02.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Łazienka cudnie wygląda! Świetnie kolor dobrałaś A co nam w wiatrołapie pokazałaś? Dobrze widzę głęboką ciemną zieleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts