Renata B 26.02.2016 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 1847 uwielbiam przedmioty z duszą Tez uwielbiam i pochwale sie, sporo ich mam Dzis do domku wszedł Pan elektryk, od poniedziałku zaczynaja sie tynki. No chyba ze pogoda nam zrobi psikusa Tynki bedą wapienne, ręcznie robione i żadnych gładzi. Pan murarz zdziwiony, chciał wyperswadować Wcześniej juz przeraziły go grube słupy przed domem, sufity na poddaszu Troszkę inne ma wyobrażenie wykańczania wnętrz, ale to dobry,sumienny fachowiec wiec sobie poradzi, choć bardzo mu nie w smak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 27.02.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) Wkładam troszkę inspiracji, co bym nie zapomniała Takie tynki elewacyjne mi sie marzą, nie w tym kolorze, ale faktura. http://images77.fotosik.pl/368/0af0608e6b8cf97emed.jpg Edytowane 27 Lutego 2016 przez Renata B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 27.02.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2016 Możliwe Gdzie budujecie? My Budujemy w Tuszyn Lesie, pomiędzy parkami krajobrazowymi Wolbórka i Molenda. to jednak budujemy się z dwóch różnych stron Łodzi my na obrzeżach Parku Krajobrazowego Wzniesień Łódzkich, niedaleko Strykowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.02.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Dzis do domku wszedł Pan elektryk, od poniedziałku zaczynaja sie tynki. No chyba ze pogoda nam zrobi psikusa Tynki bedą wapienne, ręcznie robione i żadnych gładzi. Pan murarz zdziwiony, chciał wyperswadować Wcześniej juz przeraziły go grube słupy przed domem, sufity na poddaszu Troszkę inne ma wyobrażenie wykańczania wnętrz, ale to dobry,sumienny fachowiec wiec sobie poradzi, choć bardzo mu nie w smak Ubawiłaś mnie tym "innym spojrzeniem" pana fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 28.02.2016 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Ubawiłaś mnie tym "innym spojrzeniem" pana fachowca Pusiu, bo nasz Pan Majster lubi wszystko tak pod linijeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.02.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Pusiu, bo nasz Pan Majster lubi wszystko tak pod linijeczke Już go widzę, jak z zafrasowaną minką spełnia Wasze "dziwaczne" zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 28.02.2016 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Już go widzę, jak z zafrasowaną minką spełnia Wasze "dziwaczne" zachcianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 28.02.2016 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 szybciutko przebrnęłam więc po kolei drzwi u mnie są 180x230 cm - dom 18 metrów ma. kuchnia szykuję się piękna, u mnie też jest okap na wprost jadalni - tzn okapu jeszcze nie mam kuchenka wysunięta chyba o 10 cm, przez co się nic nie chlapie na ścianę - nie mam tam płytek i już wiem, że ich tam nie będę kładła. zdjęć niestety żadnych nie widać :sick: my też dziwaki z zachciankami na różne krzywości, chropowatości i inne paździochowe rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 29.02.2016 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Witaj Emilko Drzwi cudne, w moim klimacie. Lubie pazdziochowe rozwiazania Ciesze się, ze nie jestem osamotniona w klubie tych "dziwnych" Zdjecia mi zabral fotosik, zazadali zaplaty :/ Podobno maja sie pojawic po oplaceniu abonamentu. Ja nie chce placic wiec postaram sie wkleic je na nowo (oj, jak ja tego nie lubie) Czekam tez na ostateczna wersje moich drzwi. Jak bede miala, to sie pochwale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.02.2016 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 1847 uwielbiam przedmioty z duszą Teraz dopiero zobaczyłam Twój wpis Tak, duszę to ten dom miał. I w zasadzie to wszystko czym teraz się zachwycacie Ja nie chce placic wiec postaram sie wkleic je na nowo (oj, jak ja tego nie lubie) Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 29.02.2016 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Dasz radę Pewnie Pusiu, ze dam rade, ale nie lubie brrr Juz mialam Wam pokazac fotki wnetrza domku, dzieciatka nam przyslaly a tu zonk! Scianka od kotlowni nie w tym miejscu Lece dzwonic do majstra, jutro wchodzi elektryk i nie mam zamiaru go przesuwac :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 29.02.2016 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Wkleję sobie jeszcze inspiracje kominkowa http://images78.fotosik.pl/376/314f2a9d90d96217med.png I wiosenne wspomnienie z moim Amisiem w roli głównejhttp://images76.fotosik.pl/376/55c9faddf3815992med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.02.2016 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale piękne białe stworzenie. uwielbiam białe koty i jak na złość mam 8 szt czarnych ale też ślicznych i przekochanych piece kaflowe też bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 29.02.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Reniu słodka fotka,kicia przecudna Piec kaflowy bardzo mi się podoba, szczególnie taki biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.02.2016 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Cudny piec! Chcesz taki u siebie? Wrzuciłabyś więcej kotorków? Uwielbiam ragdolle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.02.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 dawaj koty! dawaj koty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.02.2016 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Koty! Koty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 29.02.2016 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Taki piec mam w planach. Wszystko zależy od funduszy :/ Troszkę maluszków na życzenie Foremek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.02.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to to malusienkie puchate też twoje?????? jesuuu jakie słodkie łaciate stworzenie też piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.02.2016 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Jak już się wybuduję, do kiedyś po takiego malucha do Ciebie zajadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts