wiwik 23.12.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 03.01.2016 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Bardzo dziękuję za życzenia. Z opóźnieniem spowodowanym awarią laptopa, ale szczerze życzę Wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku Przy okazji pokażę małe zmiany w pokoju Doszedł dywan, stolik i galeria zdjęć. Może być? Ten domek po środku nie dokońca mi pasuje, ale na razie jest z braku innej opcji Poza tym mało się zmieniło. Zbieramy pieniądze na taras i dokończenie łazienek. Półki w kuchni czekają na swoją kolej, podobnie krzesła i szafka Tv, ale z tym już tak mi się nie spieszy. Te zmiany, które zaszły do tej pory bardzo mnie cieszą, sprawiły, że stało się u nas troche bardziej domowo, a mniej budowlano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.01.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Inka, super wyszło! Zamiast domku postaw największy poster, który stoi pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.01.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Inka super, naprawdę domowo już u Ciebie ja bym chyba wywaliła cottony, o ile lubie je u dzieci to girlandy w salonach dla mnie tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.01.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ja cottony bym przełożyła po prostu. Tomkowa ma dobry pomysł z tymi posterami. A salon już jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 04.01.2016 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Dzięki za miłe słowa:) Ten duży plakat początkowo też stał na półce tak jak radziłaś Tomkowa, ale niestety mam tą starą, wąską wersje półki na której było zbyt niestabilnie, a mój syn lubi stawać na głowie i fikać sobie po sofie więc musiałam z niego zrezygnować (zdjęcie niewyraźne ale innego nie zrobiłam) Cottonki pomyślę czy gdzieś nie przewiesić, ale na razie nie mam innego pomysłu a chciałabym żeby były w salonie bo lubie wieczorami ich światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.01.2016 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Z cottonkami przy zasłonie dużo lepiej I z dołożoną grafiką też. Możesz tę największą spod schodów przymocować do ściany na taśmę, a dół żeby dotykał półki. Gdyby była na środku, tam gdzie domek, w tyle, i przymocowana taśmą, to nie groziłoby jej spadnięcie i efekt byłby super A Synek niech ma pozwolenie stawania na głowie wyłącznie na dywanie Sofa będzie go asekurować i to będzie zdecydowanie zdrowsze dla kręgosłupa, niż takie akrobacje na sofie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 04.01.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Przy okazji pokażę małe zmiany w pokoju Doszedł dywan, stolik i galeria zdjęć. i zrobiło się bardzo przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 04.01.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Piękne ujęcie kanapy, zakochałam się w tym zdjęciu. I nawet myślę, żeby u siebie taką półeczkę na ramki zrobić, świetnie to wygląda. Co tam salon, jaka córeczka śliczna i ta opaska - CUDO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 09.01.2016 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Witaj Inka:) Jak fajnie się robi u Ciebie! Dasz znać skąd stoliczek i dywanik? Wiem, że kwestię półki w kuchni odsuwasz na drugi plan, ale w Pepco pojawiły się fajne ceramiczne pojemniki z pokrywkami drewnianymi większe i mniejsze - kilka wzorów. A jak w Pepco to wiadomo, że tanio:) Oczywiście się skusiłam:) [ATTACH=CONFIG]342702[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]342703[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.01.2016 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Z cottonkami przy zasłonie dużo lepiej I z dołożoną grafiką też. Możesz tę największą spod schodów przymocować do ściany na taśmę, a dół żeby dotykał półki. Gdyby była na środku, tam gdzie domek, w tyle, i przymocowana taśmą, to nie groziłoby jej spadnięcie i efekt byłby super A Synek niech ma pozwolenie stawania na głowie wyłącznie na dywanie Sofa będzie go asekurować i to będzie zdecydowanie zdrowsze dla kręgosłupa, niż takie akrobacje na sofie Dziękuję za podpowiedź, tak zrobię z tą taśmą, ale chyba jednak poszukam ramki mniejszej niż ta z napisem impossible, ale większej niż te na półce. Taka w rozmiarze A2 byłaby chyba idealna. A synek, no cóż to mój mały Rumcajs Przeciwieństwo siostry i chociaż oczywiście nie pozwalam mu tak fikać to często mu się "zapomina" bo przecież on będzie cyrkowcem i zrobiło się bardzo przytulnie Piękne ujęcie kanapy, zakochałam się w tym zdjęciu. I nawet myślę, żeby u siebie taką półeczkę na ramki zrobić, świetnie to wygląda. Co tam salon, jaka córeczka śliczna i ta opaska - CUDO. Dziękuję Witaj Inka:) Jak fajnie się robi u Ciebie! Dasz znać skąd stoliczek i dywanik? Wiem, że kwestię półki w kuchni odsuwasz na drugi plan, ale w Pepco pojawiły się fajne ceramiczne pojemniki z pokrywkami drewnianymi większe i mniejsze - kilka wzorów. A jak w Pepco to wiadomo, że tanio:) Oczywiście się skusiłam:) [ATTACH=CONFIG]342702[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]342703[/ATTACH] Witaj Remiko Mam tą dużą puszkę w kropki już od miesiąca, koniecznie chciałam dokupic inne, ale w moim Pepco już ich nie było, ale skoro kupiłaś je nie dawno to muszę poszukać w innych sklepach. U Ciebie wyglądają super. Bardzo dziękuję, że o mnie pomyślałaś edit: stolik kawowy z firmy womeb, a dywan kupiłam w małym sklepiku no name Stolik zamówiłam bez lakierowania bo sama chcę nóżki potraktować lakierobejcą w kolorze schodów. Na razie nóżki są bardzo jasne. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Inka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.01.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Potwierdzam, że pojemniki Pepco są bardzo fajne i ładne. W swoich w poziome paski drewnianą pokrywkę pomalowałam na czarno P.S. Remika, stale zaglądam do Twojego wątku wypatrując nowych fotek, bo jestem wielbicielką Twojego domku Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.01.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Inka, jakbyś nie znalazłam a była zainteresowana, to u mnie na pewno z tych większych widziałam ostatnio ten w literki, być może jeszcze inne za nim stały ale już się nie interesowałam. Były też te malutkie:) Jeśli chcesz mogę rzucić okiem przy okazji i jak coś kupić je dla Ciebie a potem może jakiś kurier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaa 10.01.2016 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Bardzo dziękuję za życzenia. Z opóźnieniem spowodowanym awarią laptopa, ale szczerze życzę Wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku Przy okazji pokażę małe zmiany w pokoju Doszedł dywan, stolik i galeria zdjęć. [ATTACH=CONFIG]341909[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]341910[/ATTACH] Może być? Ten domek po środku nie dokońca mi pasuje, ale na razie jest z braku innej opcji Poza tym mało się zmieniło. Zbieramy pieniądze na taras i dokończenie łazienek. Półki w kuchni czekają na swoją kolej, podobnie krzesła i szafka Tv, ale z tym już tak mi się nie spieszy. Te zmiany, które zaszły do tej pory bardzo mnie cieszą, sprawiły, że stało się u nas troche bardziej domowo, a mniej budowlano Ina zakochuje sie powoli w twoich szarosciach:) fajnie sie to wszystko sklada do kupu. milo popatrzec. kuchnie masz praktycznie w tym samym rozstawie co ja. (u mnie weziej) tez sie zastanawialam co zrobic na scianie po prawej str okna. u mnie tez szarao z dodatkiem drewna i czerni. zaciekawila mnie twoja kanapa? wygodna w lenieniu sie na niej? probowalam znalezc na watku ale nie znalazlam co to za kanapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.01.2016 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Dziękuję Remiko za propozycje pewnie skorzystalabym z niej, ale właśnie wróciłam z Pepco i udało mi się dokupić dwa duże pojemniki w kreski i literki oraz dwa małe w paseczki i literki Dobrze, że napisałaś mi o swoich bo takto nie sprawdzilabym sklepu ponownie Kamila dziękuję za miłe słowa, narożnik jest z firmy Rosanero. Kupowałam w ciemno przez internet, ale na szczęście jest wygodny i jestem z niego bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts