betifil 27.08.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Inko, wspaniały wątek! Aż postanowiłam się zarejestrować na forum, tak wiele mamy wspólnego! wysyłam ci wiadomość prywatną ze wszystkim, co zanotowałam w czasie czytania wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 27.08.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Inka, a jak postępy prac w łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 28.08.2015 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Dziękuję betifil za miłe słowa. Odpisałam na wiadomość Tomkowa łazienki czekają Niestety tak jak pisałam zmieniliśmy fachowca i ten obiecał wejść na początku września. Zresztą wszystko poprzesuwało się na początek września, schody barierki ocieplenie... Jedynie kuchnia będzie o czasie bo już na początku przyszłego tygodnia będzie gotowa :wiggle: Sprzęty zamówione powinny być lada dzień Fronty mąż odbierze w sobotę. A wracając do tematu domku to myślałam o tych regałach z Ikea, ale ja wiem że będzie mnie wkurzać to grube połączenie powstałe z położenia jednego na drugim :P Nie wiem dziewczyny moje drogie czy tym razem Was nie posłucham i zamówię ten gotowy regalik To nic, że córcia ma dopiero 5 miesięcy:) Chyba spełnię tym swoje marzenie z dzieciństwa Z siostrami robiłam domki z pudeł kartonowych i o takim mogłam tylko pomarzyć, (prawda Aga? Wiem, że podczytujesz siostrzyczko:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 28.08.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 A może domek z regału billy z Ikea?https://tamarajewelry.wordpress.com/2013/07/30/dollhouse-bookcase-beach-cottage-brick-row-house-cute-ikea-hack/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 28.08.2015 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Aniko ten pomysł z billy jest super, ale niestety domek po dodaniu dachu nie zmieściłby mi się pod ścianką kolankową Dziś dojechały przeklejki grochy na ścianę, które kiedyś mi pokazałaś, nie mogę się doczekać kiedy wyrwę się na budowę i je nakleję Pokoje dzieci cieszą mnie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.08.2015 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Aniko słodki ten domek, tutaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 28.08.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 Bo to nie musi być konkretnie regał billi - to jest tylko taka wizualizacja myśli że w sumie to może być każdy regał z każdego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 01.09.2015 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Może mi ktoś polecić zmywarkę, która otwiera się bez konieczności wykonania podcięcia w listwie maskującej? Nie wiem co wybrać, a to ostatni element ze sprzętu, który muszę szybko zamówić Aby nie pojawiać się z pustymi rękoma przynoszę zdjęcia pokoju córki z kropkami przeklejkami na jednej ze ścian. Nie dążyłam do naklejania w liniach prostych tylko miał być taki artystyczny nieład nie które do poprawy, ale muszę znaleźć wolną chwilę. Teraz patrząc na zdjęcie widzę, żen a górze jest ich mniej niż pośrodku http://images53.fotosik.pl/801/922bc0db27cd995amed.jpg http://images54.fotosik.pl/800/ac5d7d744c3e71e5med.jpg I dziś montaż schodów :wiggle: Jak dla mnie są piękne. Mam tylko zdjęcie stopnia, ale i tak się pochwale. Teraz jest już dużo więcej zrobione, ale nie wzięłam aparatu. Wieczorem, po skończeniu coś pstryknę http://images54.fotosik.pl/800/1b51a62cfc97aedemed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.09.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Wiesz co stolarz musi pokombinować ze zmywarką, jaką masz wysokość cokołu? ja mam 10 i zmywarkę chyba Whirlpool (ale muszę sprawdzić po poworcie do domu) i nie mam podcięcia, bo bardzo go nie chciałam i męczyłam stolarzy:) ps. pokój zapowiada się super, schody też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 01.09.2015 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Marta też mam 10 cm cokoły. Są takie modele, które bez kombinowania pozwalają na uniknięcie podcięcia. Myślałam o tym: http://www.ceneo.pl/27078133 Tylko nie wiem czy te opinie z takich serwisów jak Ceneo są miarodajne. Jeśli jesteś zadowolona ze swojej to napisz mi proszę popołudniu jaki masz model .Piekarnik mamy ten sam to może i zmywarkę będziemy miały taką samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.09.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 w obecnej kuchni mam cokoly na wys.15cm i nie mam podciecia w cokole... w naszym domku mam minimalne podciecie, ktore jest zauwazalne dopiero po przykucnieciu co do ceneo..to wszystkie nasze sprzety tam kupowalam, tzn przez ten portal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 01.09.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Marta też mam 10 cm cokoły. Są takie modele, które bez kombinowania pozwalają na uniknięcie podcięcia. Myślałam o tym: http://www.ceneo.pl/27078133 Tylko nie wiem czy te opinie z takich serwisów jak Ceneo są miarodajne. Jeśli jesteś zadowolona ze swojej to napisz mi proszę popołudniu jaki masz model .Piekarnik mamy ten sam to może i zmywarkę będziemy miały taką samą Jestem zadowolona, a mam jednqk Electrolux ESL6374RO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 03.09.2015 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 http://images55.fotosik.pl/803/b2ab069c4a9b212bmed.jpg Jestem bardzo zadowolona Jeśli kogoś interesuje, więcej zdjęć wstawił wykonawca w wątku schodowym. Nie mogę wkleić linka bo piszę z komórki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.09.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Zajebiste te schody, superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 03.09.2015 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dzięki Ivy. Między innymi Twoje były inspiracją Wyszło idealnie tak jak chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Tak sie zastanawialam widzac schody na watku schodowym, ze na pewno sa to ktorejs z was, gdzie zagladam, ale nie moglam sie domyslec ktorej Pieknie wygladaja sa takie delikatne i urocze same w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 03.09.2015 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dzięki Melisa Przynajmniej schody mnie cieszą bo reszta nie jest już taka fajna. Dziś zakończyliśmy montaż rekuperacji i rekuperator jest za głośny Chytry dwa razy traci, trzeba było dołożyć te 2 tys i być zadowolonym, a tato siedzę i myślę o tym g... Z parametrów i opisu w specyfikacji wydawał się być super, a wyszła kiszka. Już bym chyba wolała komin niż teraz mam wysłuchiwać komentarzy z cyklu :A nie mówiłem/am. Bo oczywiście każdy pukał się w czoło, że to niepotrzebny wymysł jak już ktoś nie ma czego z pieniędzmi robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.09.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Zajebiste te schody, superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o tak,wyszło super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 03.09.2015 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Na żywo są jeszcze fajniejsze :p Martus Twoje też były inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.09.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Inka, jaki rekuperator wybraliscie? My zawsze wolimy dolozyc wiecej na takie sprzety i z innymi pracami przeczekac. Dlatego nasze wykanczanie trwa i trwa cos za cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts