Mmelisa 10.09.2015 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 piekna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.09.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Brtkaf bardzo mocno się nad nią zastanawiam. I ma czarne stalowe nóżki idealne do moich schodów Pięknie wygląda ten narożnik! Gdybym nie zdecydowała, że u mnie jednak dwie kanapy, też poważnie bym się nad nim zastanawiała Kuchnia super Lepiej się już czyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.09.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Na temat czyszczenia tej kuchni to lepiej się nie wypowiem bo nie lubię rzucać mięsem :/ Czegoś takiego nie widziałam jeszcze. Serio macham ręką a tu nic nie schodzi. Czytałam na Twoim wątku Tomkowa o jakimś płynie z USA i może tego mogłabym spróbować? A narożnik wybrany spontanicznie i chyba zostanie, bo w tej cenie nie mogę znaleźć niczego fajniejszego a myślę, że niczego mu nie brakuje. Tomkowa jak chcesz dwie sofy to takowe też w tej serii występują i odpisałabyś mi u siebie co z tą argenta bi chyba Ci umknął mój post Edytowane 10 Września 2015 przez Inka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.09.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Ale co jest nie tak z tym czyszczeniem frontów? Struktura powierzchni, czy co innego? Chętnie bym nabyła nowe sofy, ale muszę się zadowolić tą, którą mam no i jeszcze mam plan na renowację starej skórzanej, której wymienię obicie. Zobaczymy.. Zasmuciłaś mnie płytkami. Odpisałam, bo rzeczywiście na szybko umknął mi Twój wpis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.09.2015 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Nie wiem o co chodzi z frontami, one są gładkie nie mają żadnej struktury, a brud tak się ich trzyma... Gdybym o tym wiedziała to mimo, że ten mat super wygląda to w życiu bym się na to nie zdecydowała. Liczę na to, że znajdę magiczny środek, który sobie z tym poradzi Nie wiedziałam, że będziesz przeprowadzać renowację starej sofy, doczytałam tylko o fotelach. Fajnie, ciekawa jestem efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.09.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Nie musisz kupować tego płynu Dawn, żeby spróbować, czy mikstura do czyszczenia działa. Ja, zanim go kupiłam, używałam kupionego u nas Fairy i niemieckiego Akuta. Pół na pół z octem. I też efekty były bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.09.2015 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 O dziękuję za informację. Jak się już wezmę za czyszczenie tego wszystkiego na gotowo to wtedy wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.09.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Wiesz.co sprobuj najpierw w mniej widocznym miejscu bo z lakierowanymi frontami trzeba uwazac. Ja mam blyszczacy lakier w kuchni i super sie czysci ale uzywam tylko wody czasami plynu do szyb na mocniejsze odciski paluchow. W przedpokoju mam mat na dwoch szafach ale tam wiadomo ze sie tak nie brudzi takze nie musze szorowac.Ale kurcze slyszalam ze lakier matowy w utrzymaniu fatalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.09.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Kurcze ta też ciekawa :confused: Wiem, że truje z tą sofą, ale pomóżcie wybrać http://images51.fotosik.pl/810/a7179d68e73b9371med.jpg http://images53.fotosik.pl/812/44327a1b7ef8f271med.jpg http://images53.fotosik.pl/812/812ad59c9f3fd719med.jpg Dla porównania poniżej ta o której przed chwilą pisałyśmy (tylko bez tej półki z boku): http://images52.fotosik.pl/812/647034955b52c19bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 10.09.2015 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Inka, dla mnie zdecydowanie ta druga, czyli pierwsza Ta półka z boku wcale nie jest taka zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 10.09.2015 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Inka, dla mnie zdecydowanie ta druga, czyli pierwsza Ta półka z boku wcale nie jest taka zła Wg mnie tak samo, jest świetna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 10.09.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 A ja jakbym byla na twoim miejscu mialabym mega zagwozdke...pomoglam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.09.2015 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 No właśnie obydwie mogłabym mieć Ale chyba macie rację i pierwsza myśl najlepsza, bardziej pasuje mi do pokoju. W tej drugiej fajne są te przeszycia, jak w Vesta Bed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.09.2015 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Inka, dla mnie zdecydowanie ta druga, czyli pierwsza Ta półka z boku wcale nie jest taka zła Zgadzam się z Anią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 11.09.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jak dla mnie tez pierwsza druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 11.09.2015 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Jednogłośnie wygrała pierwsza-druga Ale z rej połeczki zrezygnuje bo jakoś zaburza mi symetrie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 11.09.2015 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jednogłośnie wygrała pierwsza-druga Ale z rej połeczki zrezygnuje bo jakoś zaburza mi symetrie ja też jestem za pierwszą, piękna, prosta... i dzięki półeczce oryginalna jak z niej zrezygnujesz, to kanapa już nie będzie taka sama.... będzie taka jak wszystkie inne... a tak jest nawet trochę optycznie dłuższa... nie musisz kwiatków tam stawiać, ułożyć możesz poduszki jedna na drugiej, albo zostawić miejsce na nogi , albo poukładać pledy czy koce.... trochę cię namawiam, bo widzę w tej półce potencjał dekoratorski (wybacz laikowi określenie ) i to dzięki tej półeczce zwraca się uwagę na piękne nóżki kanapy piękną wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 11.09.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Też wzięłabym tą z półka Ta półka bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 11.09.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Faktycznie bardzo ładna ta kanapa i koniecznie półeczka, będzie gdzie laptopa odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 13.09.2015 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Ja się wybije i powiem że lepiej bez półki. Może i ładna ale mało praktyczna mi się wydaje. Ktoś postawi coś na niej a potem dzieci/dorośli zsuna się z sofy nie tak jak trzeba i wszystko z niej pospada. A już na pewno nie odkładać tam laptopa czy książkę jak dzieci brydża sofe jogurtem. Wpłynie on na dół i po sprzęcie. Nie trujesz tutaj taki zwyczaj ze każdy najmniejszy element magluje się min 2-3 strony. Aż mi głupio ze miski WC pojechałam i kupiłam tak po prostu, przypadkiem bo promocja bez konsultacji, przemyśleń i dywagacji oraz ogólnego głosowania (pojechaliśmy po drabinę, wróciliśmy bez drabiny ale z WC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts