Inka87 12.10.2015 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ivy mam w tej chwili taki bałagan, że wstyd . Jak posprzątam(o ile mama przyjdzie mi na chwilę do dzieci) to coś cyknę Młoda już wstała po 5 minutach drzemki ... Łazienki miały być do końca września (brak słów:mad:), ale ciągle są w trakcie prac. Panowie coś docinają i ciągle moje malutkie się budzi niezadowolone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.10.2015 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Inka gratuluję zamieszkania Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ivy mam w tej chwili taki bałagan, że wstyd . Jak posprzątam(o ile mama przyjdzie mi na chwilę do dzieci) to coś cyknę Młoda już wstała po 5 minutach drzemki ... Łazienki miały być do końca września (brak słów:mad:), ale ciągle są w trakcie prac. Panowie coś docinają i ciągle moje malutkie się budzi niezadowolone... To czekamy na Mamę A jak łazienka, mimo opóźnień jest jak chciałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.10.2015 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 To czekamy na Mamę A jak łazienka, mimo opóźnień jest jak chciałaś ? Na razie jest ok . Ale jeszcze za mało jest zrobione żeby ocenić ogół. Jedynie z przykrością zrezygnowałam z lustrzanej szafki nad wc w małej łazience. Po pierwsze ze względu na jej koszt, a po drugie po odjęciu tyłu i frontów tej szafki zostałoby trochę ponad 10 cm na półki. Będzie tam w jej miejscu lustro. Także wizualnie będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.10.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ja miałam z kolorem farby podobnie, tylko u mnie chodziło o to, że kolor był wybierany z palety szarości, a wyszedł na ścianie fiolet:/ u mnie to tylko jedna ściana, ale wiem ile to nerwów kosztuje. Ja się przyzwyczaiłam:) Jak cykniesz zdjęcia to się zobaczy, czy za ciemno, ty nie jesteś obiektywna:P gratuluję przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.10.2015 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Ja miałam z kolorem farby podobnie, tylko u mnie chodziło o to, że kolor był wybierany z palety szarości, a wyszedł na ścianie fiolet:/ u mnie to tylko jedna ściana, ale wiem ile to nerwów kosztuje. Ja się przyzwyczaiłam:) Jak cykniesz zdjęcia to się zobaczy, czy za ciemno, ty nie jesteś obiektywna:P gratuluję przeprowadzki:) Dzięki bratkaf. Dobrze, że masz tak jedną ścianę Ja mam cały dół, ale też będę musiała się przyzwyczaić Mam trochę zdjęć tej naszej norki, ale niestety robione telefonem i słabo oddają kolory:/. Podczas przeprowadzki zapodzialiśmy ładowarkę aparatu. Widok ogólny. Krzesła są oczywiście tymczasowe, a stół to Ikea, mam nadzieję wystarczy na 2-3 lata i wtedy kupimy coś porządnego (a nasz mały niszczyciel mam nadzieję wyrośnie wówczas z psucia mebli). Stolik pożyczony od dzieci a kanapa docelowo będzie stała w gościnnym, ale na razie czekamy na narożnik. Zasłony czekają na skrócenie idoczekać się nie mogą http://images52.fotosik.pl/846/4e7e1e462388b57fmed.jpg http://images53.fotosik.pl/845/37d6ac822fdab9cemed.jpg A tu jest ta problematyczna ściana, szafka też chwilowa, a TV ma w przyszłości zawisnąć. Tylko co na tą ścianę? Myślę nad tapetą, albo pomalowaniem chociaż tej jednej ściany na biało, ale wówczas musiałabym robić gładź i znowu męczyć się z całym bałaganem z tym związanym. Podobają mi się również inspirację z drewnem na ścianie tylko nie wiem czy u mnie by to pasowało? http://images52.fotosik.pl/846/3f4369949f66e075med.jpg I pierwsza ozdoba-gadżet gazetownik http://images52.fotosik.pl/846/ae6f01e7e135d529med.jpg Mam nadzieję, że jaśniejsza sofa, białe krzesła i dodatki trochę poprawią ten klimat. A i oczywiście jakiś fajny dywan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.10.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Inka, na tych fotkach wcale nie wygląda na za ciemno, więc chyba rozpaczasz na wyrost A myślałaś może o zapomnianym w ostatnich latach, a tak bardzo popularnym w ubiegłym stuleciu, upiększeniu ściany tv za pomocą wałka? Technika powoli wraca do łask, a moim zdaniem jest dużo lepszym rozwiązaniem niż tapeta, no i nieporównywalnie tańszym. Mi się to niezwykle podoba i mam do tego niezwykły sentyment Przy następnym malowaniu na sto procent to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 12.10.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Inka, moim zdaniem jest ślicznie i wcale nie za ciemno, przesadzasz:) Bardzo fajny gazetownik. Dojdą dodatki, stół krzesła i będzie "Pani" zadowolona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Przesadzasz jest bardzo fajnie, szafka tv bardzo fajna gazetownik rewelka co to ?? jak dojda te wszystkie jasne elemnty o których mówisz bedzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.10.2015 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Dziękuję dziewczyny za pocieszenie . Na razie nie czuje się przytulnie w tym pokoju i może dlatego tak to odbieram. Nie mogę doczekać się narożnika. Mam nadzieję że trochę zmieni przestrzeń. Tomkowa nie myślałam o tym, ale może pomyślę przy okazji malowania pokoju gościnnego. Też mam do tego sentyment. Jeszcze kilka lat temu maja babcia malowała tak swoje mieszkanie. Pamiętam te wałki. muszę zapytać czy to była własność malarza czy babci. Jeśli nie to będzie jakiś szablon:) W dziennym myślę o tapecie tylko dlatego że chciałabym uniknąć bałaganu związanego z robieniem gładzi- tapeta po prostu zakryłaby różnice struktur. A teraz pokaże kolejne fotki pokoju, który podoba mi się najbardziej. To pokój mojego syna Ciągle brakuje blatu biurka;) http://images52.fotosik.pl/846/56b6f00afc1d4548med.jpg http://images52.fotosik.pl/846/01398f1cf6213acfmed.jpg I jest auto:) http://images51.fotosik.pl/843/f19440b6f4979a9dmed.jpg http://images54.fotosik.pl/844/57df3ac2c349b4a2med.jpg Czy gdybym na tej ścianie przy której stoją skrzynie na zabawki namalowała wzór szablonem to nie będzie "za dużo grzybów w barszcz"? http://images54.fotosik.pl/844/926de22ae9d45252med.jpg P.S. Aaa mam w domu mysz! Słyszę ją jak hałasuje obok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 12.10.2015 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Dzięki Ivy. A gazetownik wypatrzyłam tu: http://www.mylittlehomemypassion.pl/2015/07/gazetownik.html I zgłosiłam się do jego twórczyni z prośbą o wykonanie takiego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
immoral 12.10.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Pokój syna cudny i taki już udomowiony. A salon jest bardzo ładny tylko właśnie brakuje mu tego czegoś co pokój syna już ma meble i dodatki dużo jeszcze zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2015 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Inka pięknie już macie te tymczasowe meble duuuuuużo lepsze od moich tymczasówek więc nie pękaj... nie od razu Rzym zbudowali zasłony u mnie czekają na obcięcie od pół roku... ciekawe ile jeszcze jak powiszą a u synka już w zasadzie na gotowo fajne macie takie duże te pokoje... jednak skosy powiększają metraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.10.2015 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Inko pięknie się zapowiada u Was, naprawdę nie wiem czemu ten kolor ścian Ci się nie podoba, wg mnie pasuje:) Zdradź proszę po ile ten gazetownik (może być na priv), bo jest super, może bym odgapiła:P no i co to za zasłony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.10.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Inko pięknie się zapowiada u Was, naprawdę nie wiem czemu ten kolor ścian Ci się nie podoba, wg mnie pasuje:) Zdradź proszę po ile ten gazetownik (może być na priv), bo jest super, może bym odgapiła:P no i co to za zasłony:) Gazetownik jest super, chyba zamówię równiez bo cena bardzo fajna Inka super u Was, pokój młodego rewelacyjny jakie plakaty bedę w ramkach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 13.10.2015 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 gratulacje pozdrawiam z (jeszcze) Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 13.10.2015 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Pokój syna cudny i taki już udomowiony. A salon jest bardzo ładny tylko właśnie brakuje mu tego czegoś co pokój syna już ma meble i dodatki dużo jeszcze zmienią Dziękuję Inka pięknie już macie te tymczasowe meble duuuuuużo lepsze od moich tymczasówek więc nie pękaj... nie od razu Rzym zbudowali zasłony u mnie czekają na obcięcie od pół roku... ciekawe ile jeszcze jak powiszą a u synka już w zasadzie na gotowo fajne macie takie duże te pokoje... jednak skosy powiększają metraż Ja bym chciała już tak wszystko na tip top, ale fundusze się zbyt szybko skurczyły Pokój młodego już prawie gotowy, ale on i tak większość czasu spędza ze mną na dole , pewnie jeszcze musi dorosnąć do swojego królestwa:) Inko pięknie się zapowiada u Was, naprawdę nie wiem czemu ten kolor ścian Ci się nie podoba, wg mnie pasuje:) Zdradź proszę po ile ten gazetownik (może być na priv), bo jest super, może bym odgapiła:P no i co to za zasłony:) Dzięki Marta, dzięki waszym słowom trochę łaskawiej patrze na ten kolor ścian Cenę gazetownika zaraz Ci wyślę, a zasłony to te same, które ma Tomkowa GLANSNÄVA z Ikea Gazetownik jest super, chyba zamówię równiez bo cena bardzo fajna Inka super u Was, pokój młodego rewelacyjny jakie plakaty bedę w ramkach ?? Tak gazetownik polecam. Muszę skolekcjonować większą ilość czasopism bo wtedy wygląda korzystniej A co do plakatów to jeszcze nie wiem czy będą. Jeśli zrobię ten wzór od szablonu na ścianie obok to chyba zrezygnuję z plakatów na rzecz jakiejś półeczki bo nie chce, żeby było zbyt nadźgane. Jużteraz sporo się tam dzieje. Jeśli jednak będą plakaty to chciałam takie do samodzielnego wydruku bo wychodzi sporo taniej. Tu są takie i podoba mi się plakat z batmanem http://pl.dawanda.com/search?page=1&q=boombom gratulacje pozdrawiam z (jeszcze) Łodzi Dziękuję i również pozdrawiam:) Jak daleko od Łodzi się budujecie? Może gdzieś blisko nas Edytowane 13 Października 2015 przez Inka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.10.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Ja też bym się nie czepiała koloru ścian Gdybyś zobaczyła mój salon (nadal nie pomalowany ) to przestałabyś się czepiać swojego Jeszcze trochę i przyzwyczaję się do koloru "tynkowego"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 14.10.2015 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja też bym się nie czepiała koloru ścian Gdybyś zobaczyła mój salon (nadal nie pomalowany ) to przestałabyś się czepiać swojego Jeszcze trochę i przyzwyczaję się do koloru "tynkowego"..... Dobra to już przestaje marudzić . Pociesz się Wani, że surowy klimat też jest w modzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 14.10.2015 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Który szablon wybrałybyście na moim miejscu dla syna? (ściana za skrzynkami na zabawki) 1. 2. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts