aga2183 14.10.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Inka piękne te Twoje wnętrza, początek, a już fajne to wygląda, kolor w salonie bardzo łądny, więc zapomnij o malowaniu. Co do szablony to wszystkie ładne, więc nie doradzam, chociaż może te plusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 14.10.2015 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Ja głosują za szablonem z tipi bo chyba motywem przewodnim jest trójkąt u synka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.10.2015 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Tipi wygląda jak A, i jakoś tak cała ściana w namiotach mi się nie podoba Plusy są pozytywne ale ja bym jeszcze poszukała innych wzorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.10.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Za plusem jestem. Najbardziej uniwersalny. Jeśli np syn zainteresuje się np kokosem, samochodami itp to misie czy topi będą go drażnić. Dzieciom pasję zmieniają się co pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 15.10.2015 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Wani te trójkąty to tak przypadkiem. Pierwotnie miały być na tą ścianę, którą teraz chce malować, a ponieważ już je kupiłam to przydały się do zakrycia rysy na komodzie i tak poszło Czyli na razie wygrywają plusy Szukam dalej. Jakbyście znały jakąś fajną stronkę z szablonami to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 13.11.2015 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Dawno mnie nie było, ale niestety nie wiele ciekawego się u nas dzieje Wpadłam pochwalić się narożnikiem. Zamawiałam w ciemno, ale na szczęście jestem zadowolona Wybaczcie bałagan , zdjęcie jest stare robione zaraz po rozpakowaniu sofy Poza tym od wczoraj mamy drzwi wewnętrzne. Niestety z drzwiamy wyszła małą wpadka, którą mam nadzieję da się naprawić. Chciałam dobrze a wyszło jak zawsze Do dolnych drzwi zamówiliśmy droższy rodzaj futryn, który miał być ładniejszy, ale niestety pasuje jak pięść do oka Czekam na wiadomość od sklepu czy da się wymienić zbyt ozdobny, wykończeniowy element opaski futryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 13.11.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Inka, świetnie wygląda ten narożnik bardzo mi się podoba:) wygodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 13.11.2015 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Na szczęście wygodny Zamiast tej poduszki w trójkąty planuję dużą zółtą, a nad narożnikiem galerię w takim stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2183 13.11.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Oj ładny, ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.11.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Inka, świetny narożnik!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 13.11.2015 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 23.11.2015 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Dziewczyny doradzcie mi co zrobić na ścianie po proawej stronie okna? Półki czy może dorobić jakieś przeszkole szafki na kolorową porcelane? Nie zależy mi na miejscu do przechowywania tylko na uprzytulniniu kuchni Wybaczcie wystrój okna. Powiesiłam starą zasłonę dopóki nie kupię plisy lub rolety bo mam fobie na punkcie tego, że ktoś nas widzi kiedy pali się światło A tak poza tym to spróbuje zareklamować fronty kuchenne ;( Są naprawdę piękne, idealnie matowe, ale co z tego skoro plamy np. z herbaty, których od razu nie zetrę nie chcą się już niczym doczyścić :/ I tak mam nowe meble i już uplamione Kuchnia ma być przede wszystkim funkcjonalna, teraz bez zastanowienia wybrałabym połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Inka a musi być szafka/półka? MOże lepiej plakat dać? Wydaje i się że zaletą Twojej kuchni jest prostota i ja bym przy tym została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 23.11.2015 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Wani, ale sporo plakatów planuje w pokoju, a kuchnia jest na niego całkiem otwarta i nie wiem czy to nie byłoby zbyt wiele? Chociaż zrobiłam przymiarkę z ramką na którą nie mam pomysłu i tak to mniej więcej wygląda, chociaż i tu ta ramka jest za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 23.11.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Wani, ale sporo plakatów planuje w pokoju, a kuchnia jest na niego całkiem otwarta i nie wiem czy to nie byłoby zbyt wiele? Chociaż zrobiłam przymiarkę z ramką na którą nie mam pomysłu i tak to mniej więcej wygląda, chociaż i tu ta ramka jest za duża [ATTACH=CONFIG]338345[/ATTACH] Ojj, ja myślałam że chodzi o ścianę po prawe a Tobie chodzi o ścianę na wprost ale z prawej strony okna w tym miejscu głosuję za półkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 23.11.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Ok Za półkami przemawia jeszcze ich koszt, byłyby dużo szybciej dla nas dostępne finansowo niż szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.11.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Ok Za półkami przemawia jeszcze ich koszt, byłyby dużo szybciej dla nas dostępne finansowo niż szafki. a może coś jak w TEJ kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 23.11.2015 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 HEJ Inka, widzę piękne postępy u Ciebie! Kuchnia miodzio!!! Reklamuj te fronty bo to nie jest normalne, że nie można zmyć plam po np. kawie:( Sama mam białe matowe fronty i spokojnie mogę je domyć nawet po kilku dniach. Na ścianę kuchenną mam kilka propozycji:1/ zegar2/ półkę z ozdobnymi pojemnikami we wzory, kształty - dopasowując do otoczenia3/ grafikę w ramie, lub grafiki obok siebie - mniejsze od tej wklejonej jako przykład4/ półki ( np. takie wąskie na ramki Ikea) a zamiast ramek - kolorowe książki kucharskie. Wiszących szafek zamykanych nie rób, kuchnia straci na lekkości i oryginalności - ale to moje indywidualne zdanie:) pozdrawiam i czekam na efekty końcowe:)papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 23.11.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 a i jeszcze zapytam, planujesz lacobel na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 23.11.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 jeszcze sobie myślę o tej Twojej ścianie, może jakieś wieszaczki delikatne z doniczkami z zieleniną: bazylią, tymiankiem ....? http://www.homebook.pl/inspiracje/kuchnia/218956_-kuchnia-styl-skandynawskihttp://www.homebook.pl/inspiracje/kuchnia/231514_-kuchnia-styl-skandynawskihttp://www.homebook.pl/inspiracje/kuchnia/123598_mieszkanie-wiczlino-konkurs-kuchnia-styl-skandynawskihttp://www.homebook.pl/inspiracje/kuchnia/196442_-kuchnia-styl-skandynawskihttp://www.homebook.pl/inspiracje/kuchnia/179883_jak-wykorzystac-dekoracyjne-skandynawskie-tace-w-kuchni-kuchnia-styl-skandynawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts