ivy17 09.07.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Bo nie wiem czy zrezygnowałaś z prysznica na rzecz kotary w wannie? ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Zgadzam się z Ivy, ogólnie łazienka bardzo ładna, uwielbiam heksagony:) Też jestem za jak największą liczbą szafek, moja dolna łazienka jest pod tym względem super, bo choć początkowo tak duża ilość szafek i szuflad wydawała mi się zbędna, to teraz mam wszystko pochowane, kosmetyki, chemię, ręczniki:) Dzięki Mi te heksagony nie dawały spokoju Mogę wybrać praktyczność, a nie estetykę i zostawić ewentualnie ta białą boczną szafeczkę, zawsze to jakieś dodatkowe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 ????? Był w temacie Aniko wątek zasłony prysznicowej w wannie zamiast oddzielnego prysznica.To pytanie nie dotyczyło mojej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja222 09.07.2015 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 hej Inka, ja rowniez jestem w trakcie remontu i natrafiłam na Was przez przypadek...stwierdziłam ze sie zarejestruje bo mamy tak duzo wspolnego ze az nie do uwierzenia...też jestem młodą mama synka, rownize w podobnym stylu urzadzam domek i rowniez stykam sie z podobnymi problemami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.07.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Był w temacie Aniko wątek zasłony prysznicowej w wannie zamiast oddzielnego prysznica.To pytanie nie dotyczyło mojej łazienki tak to jest jak sie czyta bez zrozumienia a co do tej dodtakowej szafki to moze zamiast niej poprostu szersze szuflady - czy juz będzie tam za mało miejsca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja222 09.07.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Widze, ze wszyscy tu tacy mili i pomocni wiec ja tez sie poradze:) a wiec mam dylemat z kuchnią czy robic frezy wszedzie czy tylko w dolnej czesci zabudowy? wysylam foto projketu(troche nieudolny bo stworzony przez amatora mojego meza:P ale mysle ze w miare czytelny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 tak to jest jak sie czyta bez zrozumienia a co do tej dodtakowej szafki to moze zamiast niej poprostu szersze szuflady - czy juz będzie tam za mało miejsca ?? Myślę, że może zmieściłaby się większa, muszę zapytać projektantki bo nie wiem czy wtedy przejście do okna i prysznica będzie swobodne. Nie mam jeszcze rzutu z wymiarami więc ciężko mi się do tego odnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja222 09.07.2015 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 i jeszcze 2 foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 hej Inka, ja rowniez jestem w trakcie remontu i natrafiłam na Was przez przypadek...stwierdziłam ze sie zarejestruje bo mamy tak duzo wspolnego ze az nie do uwierzenia...też jestem młodą mama synka, rownize w podobnym stylu urzadzam domek i rowniez stykam sie z podobnymi problemami;) Witaj Alicja. Ja mam już dwójkę urwisów. Syn ma już skończone 3 latka, a córka 4 miesiące. Gdyby starszy był dziewczynką to też byłaby mała Alicja, a tak jest Olek:) Nakiedy planujecie przeprowadzkę? Co do kuchni to ciężko mi się wypowiedzieć. Wiem tylko tyle, że ja sama będę chciała albo wszędzie frezy tak jak tu: http://images67.fotosik.pl/943/383c7896d7d41b46med.jpg Albo coś tego typu tylko bardziej wydłużone http://images55.fotosik.pl/763/8d7e4725e7442b6fmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja222 09.07.2015 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 i to i to fajne a blaty jakie bedziesz miala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 09.07.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Pewnie, że możesz ukraść Metraż wg projektu to 10,4m2 ale przez mój błąd z prysznicem ten słup w roku został powiększony zabudową kg i w efekcie będzie mniej. A masz pomysł gdzie wstawisz witrynkę? Bo nie wiem czy zrezygnowałaś z prysznica na rzecz kotary w wannie? To dokladnie taki sam metraż tylko moja jest chyba węższe ale dłuższa. Parawan planuje ale mąż jest bardZo wysoki to w wannie pod skosem nie stanie więc prysznic też musi być. Myślę żeby witrnke wstawić w miejsce jednej umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Aniko ciekawa jestem jak to będzie wyglądało u Ciebie skoro układ mamy tak podobny:) I u mnie przydałoby się jakieś dodatkowe miejsce na przechowywanie ale nie będę już kombinować. Dostałam jeszcze wersję z większą szafką 120cm i z płytkami tylko pod lustrem (zastanawiam się mimo problemów z czyszczeniem nad lustrem do samej umywalki) Tak jest chyba lepiej? http://images51.fotosik.pl/761/2a9284649a51ccafmed.jpg A co myślicie o tych heksogenach? Projektantka namawiała mnie na zwykłe płytki i teraz zastanawiam się czy faktycznie nie za dużo tu się dzieje. Alicja blaty planuje laminowane czarne lub szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Wow! Masz układ górnej łazienki identyczny jak mój jaki masz metraż? Mogę ukraść pomysł ławeczki? Ja planuje jeszcze szklana witrynke Jak zobaczyłam wizki Inki, to od razu o Tobie pomyślałam Fajnie będzie zobaczyć ten sam układ pomieszczeń w dwóch zupełnie różnych aranżacjach Aniko ciekawa jestem jak to będzie wyglądało u Ciebie skoro układ mamy tak podobny:) I u mnie przydałoby się jakieś dodatkowe miejsce na przechowywanie ale nie będę już kombinować. Dostałam jeszcze wersję z większą szafką 120cm i z płytkami tylko pod lustrem (zastanawiam się mimo problemów z czyszczeniem nad lustrem do samej umywalki) Tak jest chyba lepiej? http://images51.fotosik.pl/761/2a9284649a51ccafmed.jpg A co myślicie o tych heksogenach? Projektantka namawiała mnie na zwykłe płytki i teraz zastanawiam się czy faktycznie nie za dużo tu się dzieje. Alicja blaty planuje laminowane czarne lub szare. Tak jest zdecydowanie lepiej Podzielam opinię, żeby na podłodze położyć zwykłe płytki. Te jasne heksagony są tu wystarczającą ozdobą, która - zapewniam Cię - będzie przykuwać mocno wzrok Jak się na nie patrzy to ma się wrażenie trójwymiarowości, trudno to opisać I jeszcze ściany bez płytek pomalowałabym odrobinę ciemniej Gdzie planujesz magazynować rzeczy do prania, które zawsze pojawiają się po korzystaniu z łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) NA pranie jest propozycja tego typu: http://images51.fotosik.pl/761/102f0287dfdf847fmed.jpgEwentualnie jakaś ładna torba na pranie pomiędzy ławeczką a wanną. Poprosiłam jeszcze o wersję ze zwykłymi płytkami na podłodze. Tak bardzo podobają mi się te heksagony, ale może niepotrzebnie się przy nich upierałam. Edytowane 9 Lipca 2015 przez Inka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 Jeżeli bardzo Ci się te heksagony podobają, to nie rezygnuj z nich. Z nimi nie jest przecież kompletnie źle Jest dobrze Co do koszy pod ławką - tylko puste będą ładnie tam wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 To może jeśli brakłoby mi miejsca w szufladach mogłabym tam trzymać zapasowe ręczniki. A pranie w torbie obok np takiej: http://www.agamartin.com/torba-na-pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 09.07.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Świetny pomysł na trzymanie tam ręczników Co do brudownika, szukaj takich z pokrywą (żeby nie było widać zawartości) Będzie na niego miejsce pod wieszakami przy umywalce edit: TEN jest fajny Edytowane 9 Lipca 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.07.2015 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Bardzo fajna. Zapisuje w życzeniach edit: ku pamięci jeszcze ta wpadła mi w oko http://www.all4home.pl/kosz-na-pranie-aquanova-colin-szary-65-cm.html Edytowane 9 Lipca 2015 przez Inka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.07.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 super ten ostatni brudownik, koniecznie musi byc jakos przykrywany/zamykany na recxniki moze byc jakos kosz, ja mam tak w lazience tylko kosz musze kupić jakis ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 10.07.2015 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Dostałam nowe wizualizacje i bez żalu pożegnałam się z heksogenami. W wolniejszej chwili wrzucę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts