wiesiaa 04.06.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Witam, chcę zamontować na ścianie panel z cegieł solnych. Mam problem z klejem do łączenia tychże cegieł oraz zamontowaniem instalacji ledowej, której zadaniem jest podświetlenie cegieł panelu. Moje pytania: 1. Jakim klejem należ połączyć cegły solne, gdzie moża kupić ten klej i jak się nazywa?2. Czy do podświetlenia cegieł w panelu należy użyć węża ledowego czy też taśm ledowych i jak zamontować je, tak aby isniała możliwość wymiany w razie awarii Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomtolo 07.11.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Też potrzebowałbym odpowiedzi na pkt. 1Szczególnie czy jest jakiś zamiennik tego kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts