echo 08.07.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 co z ta kuną??? żyje i mieszka czy się "wyprowadziła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 08.07.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Wyjechała na wczasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiciu_r 08.07.2004 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Na razie zrobiłem tak : zabiłem prawie wszystkie dziury drobną siatką stalową a w ostatnie możliwe wejście (lub wyjście) wstawiłem 3 m rurę PCV. Wystaje 2.5m nad taras więc wyskoczyć to ona może ale czy da radę wejść z powrotem to nie sądzę. Właśnie wpadłem na pomysł żeby pod rurą rozsypać cieńką warstwę piasku, powinny zostać ślady.Zobaczymy po urlopie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 08.07.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Wiciu_r ale z Ciebie Pomysłowy Dobromił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gościk 08.07.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 juz troche naucylam sie pstykac na klawiatuze, aha nie wiecie co zrobić z takim duzym zwiezem co chodzi na dwoch lapach, z tylu nie ma wogole ogona narazie uwiezilam go pod dachem bo klapa spadla i strasnie krzycy ze jest jakis wiciu_r .........i mi wygraza ze mnie w mordke zleje......... no dobra ide bo sasiad ma mlode kury......PaKuna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 08.07.2004 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 09.07.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 juz troche naucylam sie pstykac na klawiatuze, aha nie wiecie co zrobić z takim duzym zwiezem co chodzi na dwoch lapach, z tylu nie ma wogole ogona narazie uwiezilam go pod dachem bo klapa spadla i strasnie krzycy ze jest jakis wiciu_r .........i mi wygraza ze mnie w mordke zleje......... no dobra ide bo sasiad ma mlode kury......Pa Kuna cos ty sie z choinki urwales czy strop na glowke polecial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.07.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 No i tak Wiciu_r skazał sublokatorkę i najbliższą sąsiadkę Kunę na śmierć głodową przez osiatkowanie wewnątrz waty. Dzielny i bojowy duch sąsiadki będzie go nękał po nocach w postaci biegającej po piasku Diałej Damy (tfu ), Białej Kuny, która już nigdy więcej nie pozostawi śladów na rozsypanym piachu . Jej zemsta będzie słodka . Wszyskie myszy oraz gryzonie wszelakie w promieniu kilku stajan Białej Kuny będą opowiadały, że widziały straszliwie chudą białą Kunę pedzącą ich krewnych w stronę domu Wicio_ra. Wszystkie dachowe zasrańce już wiedzą, że jedynym spokojnym w nocy dachem w okolicy jest dach Wicio_ra, gdyż żaden dachowiec nie chce stanąć oko w oko z Białą Kuną. PS. Aleś se Wicio_r narrrrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 09.07.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Na dowód powyższego jakiś Gościk zaczyna pisać posty o po zachodzie słońca . A pchlistość stara się go ochronić przed ujawnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiciu_r 15.08.2004 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Całkowite zwycięstwo ! Pod rurą były ślady zeskoczenia i potem jakby prób powrotu ale chyba było dla niej za wysoko. Od 3 tygodni jest spokój a w rurze zamieszkał pajączek więc znaczy się nic tam nie chodzi.Ciekawe który sąsiad zacznie teraz marudzić na sublokatora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 15.08.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 kunie bedzie leppiej na wolności... ale moze kiedys jeszcze przyjdzie Cie odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.08.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 I zacznie się mścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 15.08.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.08.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Teraz już wiem o co walczyli właściciele kamienic... Jak któryś będzie chciał wyrzucić na bruk lokatora to... już widzę te rury wystające z klatek schodowych i kudzi usiłujących wejść do środka... No co robić serce z kamienia a zima już niebawem. I gdzie teraz kuna się podzieje? Pewnie na górze zostawiłą cały swój dobytek. Ech... Pozdrawiam (kunę też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.08.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Tylko o wiele łatwiej pozbyć się kuny niż niechcianych lokatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibicwikla 16.08.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 gratuluję: masz National geografic w chałupie. Jak weźmiesz ją żywcem to odkupię. Żelazo zastaw,żelazo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lelu 16.08.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 U mnie na strychu w szafie pod ręcznikami było sporo kun, ale córka wyjechała do Chorwacji i wszystkie zabrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek 16.08.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 PAMPERSY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts