Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

chyba ju? tylko mordobojstwo uskuteczni?

Recommended Posts

Na razie zrobiłem tak : zabiłem prawie wszystkie dziury drobną siatką stalową a w ostatnie możliwe wejście (lub wyjście) wstawiłem 3 m rurę PCV. Wystaje 2.5m nad taras więc wyskoczyć to ona może ale czy da radę wejść z powrotem to nie sądzę. Właśnie wpadłem na pomysł żeby pod rurą rozsypać cieńką warstwę piasku, powinny zostać ślady.

Zobaczymy po urlopie.

Pozdrawiam

juz troche naucylam sie pstykac na klawiatuze, aha nie wiecie co zrobić z takim duzym zwiezem co chodzi na dwoch lapach, z tylu nie ma wogole ogona narazie uwiezilam go pod dachem bo klapa spadla i strasnie krzycy ze jest jakis wiciu_r .........i mi wygraza ze mnie w mordke zleje......... no dobra ide bo sasiad ma mlode kury......Pa

Kuna

juz troche naucylam sie pstykac na klawiatuze, aha nie wiecie co zrobić z takim duzym zwiezem co chodzi na dwoch lapach, z tylu nie ma wogole ogona narazie uwiezilam go pod dachem bo klapa spadla i strasnie krzycy ze jest jakis wiciu_r .........i mi wygraza ze mnie w mordke zleje......... no dobra ide bo sasiad ma mlode kury......Pa

Kuna

cos ty sie z choinki urwales czy strop na glowke polecial

No i tak Wiciu_r skazał sublokatorkę i najbliższą sąsiadkę Kunę na śmierć głodową przez osiatkowanie wewnątrz waty. :(

Dzielny i bojowy duch sąsiadki będzie go nękał po nocach w postaci biegającej po piasku Diałej Damy (tfu :lol: ), Białej Kuny, która już nigdy więcej nie pozostawi śladów na rozsypanym piachu :o .

Jej zemsta będzie słodka :evil: . Wszyskie myszy oraz gryzonie wszelakie w promieniu kilku stajan Białej Kuny będą opowiadały, że widziały straszliwie chudą białą Kunę pedzącą ich krewnych w stronę domu Wicio_ra. Wszystkie dachowe zasrańce już wiedzą, że jedynym spokojnym w nocy dachem w okolicy jest dach Wicio_ra, gdyż żaden dachowiec nie chce stanąć oko w oko z Białą Kuną.

PS. Aleś se Wicio_r narrrrobił. :roll:

• 1 month później...

Teraz już wiem o co walczyli właściciele kamienic... Jak któryś będzie chciał wyrzucić na bruk lokatora to... już widzę te rury wystające z klatek schodowych i kudzi usiłujących wejść do środka...

No co robić serce z kamienia a zima już niebawem. I gdzie teraz kuna się podzieje? Pewnie na górze zostawiłą cały swój dobytek.

Ech...

Pozdrawiam (kunę też)