jurko7 07.06.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam wszystkich serdecznie, Ekipa budowlana, która buduje mój dom przygotowała wycenę kosztów robocizny za budowę dachu. Mam dach kopertowy o powierzchni 220 m2. Ekipa górali chcę za pełne wykonanie konstrukcji dachu oraz położenie dachówki 65 pln netto za m2. Nie wiem czy to jest dobra cena. Czy ktoś z Was może sie podzielić ze mną jakie koszty robocizny były w przypadku budowy własnego domu? Dziękuję za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 07.06.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Dobra cena. Brać jeżeli poprzednie realizacje ich są w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz1985 07.06.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 rowniez placilem 65zl/m2 , woj, slaskie, cena normalna, ani zaduzo, ani zamalo, wszystkie solidne firmy od dachu w mojej okolicy mialy taka cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurko7 08.06.2015 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Dziękuję za odpowiedź Jak już podliczyłem koszty budowy całego dachu to wyszła naprawdę duża suma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 09.06.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 no co ty .... ale parterówka jest tańsza i tego się trzymaj, bo wtedy łatwiej wydaje się kase na 220metrowy dach a nie na 100metrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurko7 10.06.2015 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Właśnie zrobiłem kosztorys i jak na budowę stanu surowego to 50 000 zł za dach to naprawdę spora kwota, ale myślę,że nie tylko ja muszę sie zmierzyć z takim wydatkiem:) Dlatego też zastanawiam się czy nie zrobić najpierw wstępnego krycia z membrany lub papy na odeskowanym dachu, a ten wydatek ponieść później:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts