nettolpus 07.06.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witajcie Buduję sobie garaż dla dwóch samochodów, garaż ma około 60 m kwadratowych, -na zagęszczonym piasku i kamieniu -wylałem chudy beton b-10 bez zbrojenia o grubości 7cm,-na to dałem czarną folię budowlaną-oraz beton b-30 zbrojony siatką 6mmo grubości 11 cm beton planowałem zatrzeć ładnie wypożyczoną zacieraczką oraz wetrzeć w to posypke utwardzającą firmy bautech, niestety z pewnych problemów rodzinnych i bardzo pilnego wyjazdu nie mogłem zatrzeć betonu i pozostał nierówny i chropowaty , została mi również posypka, w obecnej chwili stoi to już miesiąc, chciałbym wykorzystać tą posypkę jako że dałem za nią ponad 600 zł i mam pytanie co mogę z tym zrobić... Gdybym dał beton b-30 o grubości 3 cm czy trzymało by się to ? Proszę o rady nie chce sprzedawać tej posypki tylko ją jakoś sensownie wykorzystać. dziękuję za rady Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/201488-pro%C5%9Bba-o-rade-dotycz%C4%85c%C4%85-p%C5%82yty-w-gara%C5%BCu/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts