10Mariusz 07.06.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam!Chcę otynkować ścianki wjazdu do garażu (garaż jest pod domem) i nie wiem jak prawidłowo się za to zabrać. Ścianki są wylane z betonu, szalunki, wcześniej były otynkowane jednak tynk popękał i częściowo odpadł i został usunięty. Nie chcę żeby historia się powtórzyła więc co i jak zrobić? Pomysł jest taki1. Zagruntować ścianki2. Zatopić siatkę3. Nałożyć tynk, tylko jaki?Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 08.06.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Zanim zaczniesz zgadywać co się dzieje, odkuj do betonu, i zobacz dlaczego odpadło. Jakaś przyczyna musi być. Może była wina w złym położeniu tynku, może ściana z jakiegoś powodu pracuje i na ściankach są rysy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts