somnambulik 08.06.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Witam forumowiczów.Waham się z decyzją więc postanowiłem zrobić co poradzicie. Otóż zbudowałem wielki stół na zadaszony taras z grubych /60mm/ desek sosnowych, wysuszonych, nogi z bali sosnowych.Czym powinienem go pokryć??? Lakier, impregnat a może olej? Powiem szczerze że chcę zmienić kolor. poza tym lubie naturalnie drewno bez lakierów. Ale czy takie rozwiązanie ma sens? /rozlane napoje czy inne 'wypadki'/Będę wdzięczny za sugestiePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
somnambulik 22.06.2015 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Chciałbym wszystkim podziękować za ten olejowosk!!!!!!!! Stół wyszedł fenomenalnie! Zastanawiam się nad produkcją No i żona wreszcie szczęśliwa:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts