qbrakus 01.07.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Jak rozwiazaliscie problem desek szalunkowych? Gneralnie chodzi mi o to jak i czym je cieliscie (problem gwozdzi i betonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 01.07.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Sprecyzuj pytanie. Szalowanie czego?Czy deski potem na strop czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 01.07.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Gwoździe „wycofać”, czyli wyjąć – młotek ciesielski + łapka. Do cięcia piła z wkładkami z widii, po operacji do wyrzucenia, ale teraz to koszt nie wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 01.07.2004 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Przepraszam za brak precyzji. Deski oczywiscie planuj odzyskac w celu opalowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 01.07.2004 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Ja przepraszam, nie załapałem kontekstu.Ciężki dzień dzisiaj jest. Po ponownym przeczytaniu już za 4 razem mój sfilcowany mózg załapał o co chodzi i jedyne co, to mogę poprzeć PPP.J i przeprosić za ton zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 gwoździe do wyjęcia sposobem opisanym powyżej,deski smarowałem takim preparatem co łatwo je się odbijało i prawie były czyste - kosztował jakieś śmieszne pieniądze a dechy wykorzystałem ze 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 01.07.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 deski smarowałem takim preparatem co łatwo je się odbijało i prawie były czyste - kosztował jakieś śmieszne pieniądze a dechy wykorzystałem ze 3 razy. A pamiętasz jego nazwę? Tego preparatu? Moje deski do szalunków pójdą potem na dach, czyste byłyby fajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 01.07.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 deski smarowałem takim preparatem co łatwo je się odbijało i prawie były czyste - kosztował jakieś śmieszne pieniądze a dechy wykorzystałem ze 3 razy. A pamiętasz jego nazwę? Tego preparatu? Moje deski do szalunków pójdą potem na dach, czyste byłyby fajniejsze My smarowaliśmy zwykłą ropą (do nabycia na stacjach benzynowych) - jest tłusta, więc beton fjnie odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bard13,a co rozumisz , ze dechy pójda na dach.poszukam nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 01.07.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Przepraszam za brak precyzji. Deski oczywiscie planuj odzyskac w celu opalowym. Tak od razu chcesz je spalić? Nie będziesz do niczego potrzebował? Jeśli zrobiłeś dopiero fundamenty, to przed Tobą cały dom jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 01.07.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 nazwa preparatu do desek - VECOFORM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 01.07.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Bard13, a co rozumisz , ze dechy pójda na dach. poszukam nazwę W założeniu robię pełne deskowanie dachu z kryciem papą. Na to później blacha. Część desek na razie służy do szalowania podciągów i balkonów, więc się uświni, potem wrócą na deskowanie dachu, dlatego wolałbym bez betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qbrakus 01.07.2004 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Przepraszam za brak precyzji. Deski oczywiscie planuj odzyskac w celu opalowym. Tak od razu chcesz je spalić? Nie będziesz do niczego potrzebował? Jeśli zrobiłeś dopiero fundamenty, to przed Tobą cały dom jeszcze. nie porzebuje wiecej tch zabetonowanych desek. bede palil przez zime w co poniewaz planuje kontynuacje prac wykonczeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 02.07.2004 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2004 Przepraszam za brak precyzji. Deski oczywiscie planuj odzyskac w celu opalowym. Tak od razu chcesz je spalić? Nie będziesz do niczego potrzebował? Jeśli zrobiłeś dopiero fundamenty, to przed Tobą cały dom jeszcze. nie porzebuje wiecej tch zabetonowanych desek. bede palil przez zime w co poniewaz planuje kontynuacje prac wykonczeniowych. Sorki, nie doczytałam. Sądziłam, że chodzi o szalunki fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts