epterode 08.06.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2015 Witam jak w temacie wylewka w garażu wolno stojącym 7mx7m Zrezygnowałem z płytek i będzie beton przemysłowy polerowany.Jaki beton zamówić posadzkowy ale czy ze zbrojeniem Włókna Polimerowe, Stalowe, Polipropylenowe?Stalowe jeden fachowiec od posadzek odradził bo jak chce spadek w kierunku bramy to może być ponoć problem z zatarciem bo wychodzą druciki z betonu?Wylewki będzie ok 13-10 cm na końcu bramy czyli spadek ok 3 %.Czy Polimerowe i Polipropylenowe są tak samo mocne jak Stalowe czy przepaść?Na dole już jest chudziak ok 15 cm zbrojony siatką beton B25 i chcę go teraz obłożyć papą przed końcową wylewką przemysłową czy wywijać papę na ściany ? czy takie wylewki oprócz nacięć muszą mieć dylatacje od ściany? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 10.06.2015 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nikt nie doradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 10.06.2015 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Nikt nie doradzi wybierz firmę do polerowania betonu i dopiero od nich dowiedz się co jest najlepsze - walczę w tym temacie i wiem że każda firma ma swoje ulubione produkty i producentów. Pamiętaj aby wyszlifować beto musi on być dodatkowo sezonowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epterode 15.06.2015 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Z tego co mi mówili od razu poleruja po wylaniu po kilku godzinach na to kwarc i impregnat żywiczny ? To jak wysezonowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts