adda.g 09.06.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Korzystał ktoś z tej kliniki SPAM Edytowane 31 Maja 2017 przez panfotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panfotograf 09.06.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Pytasz murarzy czy hydraulików ? Bo pytasz na forum budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 09.06.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Kto pyta nie błądzi. A może ktoś się buduje z przeszczepem włosów na głowie i jest obeznany w temacie, a raczej w tematach. W budowlance nie takie rzeczy się robiło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 10.06.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Pytasz murarzy czy hydraulików ? Bo pytasz na forum budowlanym. Może przez budowlę włosy wypadły. To już jest odpowiednie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymson 10.06.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Widziałem kiedyś na allegro włosy w spreju, może to by było rozwiązanie? tylko zastanawiałem się czy w zestawie jest taśma malarska żeby sobie uszy zasłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxym34 10.06.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 może i mi by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 01.06.2017 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Sama jestem jednak zdania,że są znacznie inne działania, które warto jest podjąć przed przeszczepem, a które równiez mogą byc skuteczne. Jak:mezoterapia skóry głowydermapenczy zabieg osoczem bogatopłytkowym ( nazywany jest ostatnim działaniem przed przeszczepem).Zresztą warto jest zapisać się do dobrej kiniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts