luicynka44 09.06.2015 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Szukam naprawdę dobrego i nieawaryjnego hydrofora. Możecie polecić mi jakiś konkretny albo podpowiedzieć czym się kierować przy wyborze? Edytowane 16 Czerwca 2015 przez luicynka44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 09.06.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Super reklama. Wydajność adekwatna do potrzeb? Dużo elektroniki, będzie się miało co psuć A jak już na linkowanej stronie zajrzeć na zakładkę: dane techniczne: Edytowane 9 Czerwca 2015 przez mturdus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 09.06.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 dobry hydrofor to koszt powyżej 2 tys. Ja używam DAB w swoich instalacjach. Od ośmiu lat nie miałem reklamacji. Zdarzyła mi się też instalacja na pompie EBARA. Też całkiem dobra. Obaj producenci to średnio wyższa półka. DAB ma jeszcze tą przewagę że robi hydrofory bezzbiornikowe i do tego bardzo, bardzo ciche. Rewelacyjny jest najnowszy wynalazek http://epompa.pl/ESYBOX-DAB---hydrofor--zestaw-do-podnoszenia-cisnienia;s,karta,id,P01207 ale cena zabija. Widziałem to cudo działające na żywo - jak nie wiesz że akurat działa to po odgłosie nie poznasz!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebux 19.09.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Podłączę się pod temat. Mam do podlania ok. 500m ogrodu w tym iglaki itp. Docelowo chcę założyć nawodnienie. Studnie już mam wody nie brakowało nawę w te upały. Chciałbym kupić pompę. Szukam takiej z poborem w przedziale od 60 do100 l/m. Poczytałem trochę opinii o omnigenie to chyba strach ją brać. Poradźcie jakieś marki które są godne uwagi. Wiem, że jest grundfos ,espa. Czy są jakieś tańsze ale sensowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luicynka44 21.09.2015 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 MAG dziękuję za rzeczową odpowiedź. Sebux my kupiliśmy tą pompę: http://www.al-ko.com/shop/pl/produkty/technika-wodna-i-technika-do-oczek-wodnych/pompy-ogrodowe/pompa-powierzchniowa-al-ko-jet-4000-3-premium.html Nie wiem czy tańsza od tych co wymieniłeś. Póki co działa w porządku, chociaż mgła by być cichsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.09.2015 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Kupiłem osiem lat temu najtańszy hydrofor jaki można było kupić na budowę. Działa do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts