maciejtoya 10.06.2015 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, Niedawno miałem montowane okna z roletami nadstawnymi w całym domu. Z racji tej, że w kuchni jest okno narożne i nie można było zastosować takich rolet (tylko zewnetrzne) przewidziane wnęki na rolety nadstawne nad oknem zostały wypelnione poszerzeniami systemowymi. Mam teraz pytanie jak zabudować te poszerzenia od środka ?Myślałem nad konstrukcją ze stelaża przykręcaną do poszerzen i nadproża/sciany i zabudowaniu plytą gk ale nie wiem czy to jest dobry pomysł. Może macie inne doswiadczenia ?Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejtoya 11.06.2015 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Przesyłam zdjęcia powstałej wnęki, którą chcę w jakiś sposób zabudować: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts