macies 10.06.2015 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, W projekcie nie mam wentylacji grawitacyjnej w pokojach na pierwszym piętrze. żeby nie rozbudowywać zbytnio i tak już dużych kominów postanowiłem dorobić wentylację grawitacyjną w pokojach na 1wszym pietrze. Czy zastosować jeden kominek wentylacyjny do każdego pokoju ( pokoje ok 12 m ).Czy może można trochę przyoszczędzić i np złączyć dwa pokoje do jednego kominka wentylacyjnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 10.06.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, W projekcie nie mam wentylacji grawitacyjnej w pokojach na pierwszym piętrze. żeby nie rozbudowywać zbytnio i tak już dużych kominów postanowiłem dorobić wentylację grawitacyjną w pokojach na 1wszym pietrze. Czy zastosować jeden kominek wentylacyjny do każdego pokoju ( pokoje ok 12 m ). Czy może można trochę przyoszczędzić i np złączyć dwa pokoje do jednego kominka wentylacyjnego ? Macies. To jest dział forum, o kominkach w których się pali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts