Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zapraszamy na VI Spotkanie Forum Muratora - 26 września na Starym Mieście w Warszawie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
Rasia na afterek to może raczej lepsza stabilna podłoga pod nogami:rotfl:

Teraz to pewnie statki i tak na dnie osiadły, więc będzie stabilnie :rotfl:

Bobiczek - a Twoja sprawa jeszcze nie dotarła do ETS?

Adam_mk - zamiast narzekać - zorganizuj coś sam, lub zaproponuj co udoskonalić. Nie żebym chciał tu gloryfikować pomysły Muratora, ale to w końcu Murator to forum postawił i utrzymuje. Tak wiem - nie z miłości do bliźniego, ale co w tym złego, że dla zysku? Ty też chyba pracujesz dla kasy? Założyłem pierwszą grupę i spotkaliśmy się bodajże tydzień przed pierwszym spotkaniem w redakcji. Tak - wtedy były takie tłumy, że daliśmy radę się spotkać w redakcji :D Gdybym w dni robocze był w domu, to bym kopsnął się te 250km, żeby spotkać się znowu ze "starymi ryjami". Bobiczek ma jeszcze dalej, ale rozważa przyjazd. Kiedyś zresztą przyjechał na spotkanie naszej grupy do Wrocka.

Jeden pomysł kiedyś rzuciłem i dalej go podtrzymuję - spotkania Forum mogłyby się odbywać objazdowo - co roku w innym dużym mieście, dobrze skomunikowanym z resztą kraju.