Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zapraszamy na VI Spotkanie Forum Muratora - 26 września na Starym Mieście w Warszawie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani, wzruszająca jest Wasza obecność. To Wy nadaliście kształt temu forum. Gorąco zapraszamy - spotkajmy się 26 września.

Nadawali, nadawali ... a teraz pozmieniane o 180 stopni, komercyjnie się zdeczka zrobiło ;) , niemalże jak chata nie do poznania edycja piąta , stare ryje wybyły ... :-P ;)

No ale taki charakter forum Murator wybrał i nie mnie z tym dyskutować ;)

Osobne zaproszenie dla Daggulki, której aktywność na forum jest bardzo pozytywnie pamiętana.

Bardzo mi miło , dziękuję :)

Gdybym w dni robocze był w domu, to bym kopsnął się te 250km, żeby spotkać się znowu ze "starymi ryjami". Bobiczek ma jeszcze dalej, ale rozważa przyjazd. Kiedyś zresztą przyjechał na spotkanie naszej grupy do Wrocka.

Stary Ryj - a jaką to pamięć wciąż ma na poziomie!!!! No,no!!!Fiu fiu,fiu! :)

Bobiczek i Daga jak coś też z Wami się zabiorę jeśli można. Akces swój wysłałem i zgłoszenie poszło :goodnight:

Więc i ja wysłałem swój.

Nie ukrywam że Pałac Prymasowski oraz Stare miasto z przewodnikiem stanowiły dodatkowy impuls.Pozdrawiam i do zobaczenia.

PS:

Jak Ty się wybierasz, to może obaj będziemy???:)

no i co teraz? :)

Edytowane przez bobiczek

Stary Ryj - a jaką to pamięć wciąż ma na poziomie!!!! No,no!!!Fiu fiu,fiu! :)

Ano pamięta się. Może nawet bardziej ludzi niż technologię :D Chociaż z poznaniem ludzi byłby problem. Wrzuciłem z ciekawości w wyszukiwarkę koleżankę, która nie dawała się sfotografować na grupowym zdjęciu. Teraz można ją namierzyć w wielu miejscach, bo wypowiada się o tym czym się zajmuje. Oj nie poznałbym jej teraz.

Skoro przyjeżdżasz, to może Ciebie Redakcja zaprosi do podzielenia się wspominkami o początkach?

Ano pamięta się. Może nawet bardziej ludzi niż technologię :D Chociaż z poznaniem ludzi byłby problem. Wrzuciłem z ciekawości w wyszukiwarkę koleżankę, która nie dawała się sfotografować na grupowym zdjęciu. Teraz można ją namierzyć w wielu miejscach, bo wypowiada się o tym czym się zajmuje. Oj nie poznałbym jej teraz.

Skoro przyjeżdżasz, to może Ciebie Redakcja zaprosi do podzielenia się wspominkami o początkach?

To prawda, bobiczek dłużej na Forum, ale Ty Frankai długo śmigałeś po forum w żółtej koszulce lidera.:)

Franki nie daj się prosić i przyjeżdżaj na Spotkanie, wszak ikoną tego forum jesteś - bobiczek rozumiem będzie:)

Franki nie daj się prosić i przyjeżdżaj na Spotkanie, wszak ikoną tego forum jesteś

Nie ikoną tylko gadułą :D Redakcja mnie prosiła, ale - jak zapewne nie wiesz - jestem "słoikiem" i w piątek pęęęęęędzę do domciu. Do tej rodziny - którą jak wiesz - kiedyś opuściłem czasowo by się dorabiać. Swoją drogą - właśnie siedzę nad ofertą dla... Twojego pracodawcy :D No chyba że już tam nie pracujesz.

Szukałem pewnego postu i natknąłem się na posty z Grupy Krakowskiej z 27.03.2003. Oj wesoło było. Zresztą pamiętam, że niezłe jaja były przed pierwszym spotkaniem we Wrocku. Był też wątek o seksie na budowie :D Jakby zrobić kompilację niektórych wypowiedzi, to można by nie tylko zmajstrować jakąś prezentację na spotkanie, ale kabaret urządzić i na biletach zarobić ;) Może w końcu stać by mnie było na zmiękczacz... albo na ładny videodomofon...

A może - i to jest pomysł dla Redakcji - faktycznie ktoś z jajami by coś takiego przekompilował. W tych żartach dobrze się czyli np. Agacka czy kgadzina.

Koniec spamowania i wracam do roboty.

Nie ikoną tylko gadułą :D Redakcja mnie prosiła, ale - jak zapewne nie wiesz - jestem "słoikiem" i w piątek pęęęęęędzę do domciu. Do tej rodziny - którą jak wiesz - kiedyś opuściłem czasowo by się dorabiać. Swoją drogą - właśnie siedzę nad ofertą dla... Twojego pracodawcy :D No chyba że już tam nie pracujesz.

Z tą firmą to skomplikowana sprawa, właściwie jej nie zmieniłam ale pracuję w Krakowie i jak Ty jestem "słoikiem", i jak Ty śmigam w piątek 150 km do domciu, ale jeden weekend poświęciłam na spotkanie:).

Byłeś gadułą, ale z serii tych, których uwielbiało się czytać:)

My się już zarejestrowaliśmy. My rodzice będziemy dziękować, dzieciaczki szokować :)

Mamy tez małe skromne podarunki, ale jakie to na razie tajemnica :)

No i bardzo się cieszymy. Mirasku -fajnie będzie Was poznać głównie "Księżniczki - Przedszkolaczki:wiggle::wiggle::wiggle:

Edytowane przez EDZIA

Zapisałem się już jakiś czas temu (taki gest poparcia;), ale w tym tygodniu postanowiłem być. Jest jeszcze jedna okoliczność która może mi pokrzyżować te plany, ale mam nadzieję że rozwodu w domu przez to nie będzie.

Także - do zobaczenia :)

Jest szansa, że i moje stadko dobije do Warszawy.

Chętnie spotkalibyśmy się z zasłużonymi weteranami forum. Tylko jak tu się dopchać do elity?

Czy ktoś świadczy usługi "postarzania ryja", czy trzeba we własnym zakresie?:rolleyes:

Edytowane przez EDZIA
przez przypadek edytowałam;-)

Jest szansa, że i moje stadko dobije do Warszawy.

Chętnie spotkalibyśmy się z zasłużonymi weteranami forum. Tylko jak tu się dopchać do elity?

Czy ktoś świadczy usługi "postarzania ryja", czy trzeba we własnym zakresie?:rolleyes:

Suuppperrrrr! :wiggle::wiggle::wiggle:

10 lat z hakiem to już "stary ryj"...a w elycie przecież jesteś

z radości zamiast zacytować to edytowałam Twój post:sick: