daggulka 01.09.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Kłólik Jak Ty będziesz, to może i ja będę???? Taaaa ... drąży , namawia , dzwoni .... Tyle starych ryjów , fajnie byłoby spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.09.2015 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Kochani, wzruszająca jest Wasza obecność. To Wy nadaliście kształt temu forum. Gorąco zapraszamy - spotkajmy się 26 września. Osobne zaproszenie dla Daggulki, której aktywność na forum jest bardzo pozytywnie pamiętana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.09.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Kochani, wzruszająca jest Wasza obecność. To Wy nadaliście kształt temu forum. Gorąco zapraszamy - spotkajmy się 26 września. Nadawali, nadawali ... a teraz pozmieniane o 180 stopni, komercyjnie się zdeczka zrobiło , niemalże jak chata nie do poznania edycja piąta , stare ryje wybyły ... No ale taki charakter forum Murator wybrał i nie mnie z tym dyskutować Osobne zaproszenie dla Daggulki, której aktywność na forum jest bardzo pozytywnie pamiętana. Bardzo mi miło , dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.09.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Kłólik Jak Ty będziesz, to może i ja będę???? Jak Ty się wybierasz, to może obaj będziemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary_user 01.09.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Bobiczek i Daga jak coś też z Wami się zabiorę jeśli można. Akces swój wysłałem i zgłoszenie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 01.09.2015 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 (edytowane) Gdybym w dni robocze był w domu, to bym kopsnął się te 250km, żeby spotkać się znowu ze "starymi ryjami". Bobiczek ma jeszcze dalej, ale rozważa przyjazd. Kiedyś zresztą przyjechał na spotkanie naszej grupy do Wrocka. Stary Ryj - a jaką to pamięć wciąż ma na poziomie!!!! No,no!!!Fiu fiu,fiu! Bobiczek i Daga jak coś też z Wami się zabiorę jeśli można. Akces swój wysłałem i zgłoszenie poszło Więc i ja wysłałem swój. Nie ukrywam że Pałac Prymasowski oraz Stare miasto z przewodnikiem stanowiły dodatkowy impuls.Pozdrawiam i do zobaczenia. PS: Jak Ty się wybierasz, to może obaj będziemy??? no i co teraz? Edytowane 2 Września 2015 przez bobiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.09.2015 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 My się już zarejestrowaliśmy. My rodzice będziemy dziękować, dzieciaczki szokować Mamy tez małe skromne podarunki, ale jakie to na razie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.09.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Stary Ryj - a jaką to pamięć wciąż ma na poziomie!!!! No,no!!!Fiu fiu,fiu! Ano pamięta się. Może nawet bardziej ludzi niż technologię Chociaż z poznaniem ludzi byłby problem. Wrzuciłem z ciekawości w wyszukiwarkę koleżankę, która nie dawała się sfotografować na grupowym zdjęciu. Teraz można ją namierzyć w wielu miejscach, bo wypowiada się o tym czym się zajmuje. Oj nie poznałbym jej teraz. Skoro przyjeżdżasz, to może Ciebie Redakcja zaprosi do podzielenia się wspominkami o początkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.09.2015 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Tak, czekamy na zgłoszenie Forumowicza, która opowiedziałaby w Klubie Dyskusyjnym na żywo o początkach forum. O klimacie, który wtedy się ukształtował i panuje niepodzielnie do dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.09.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ano pamięta się. Może nawet bardziej ludzi niż technologię Chociaż z poznaniem ludzi byłby problem. Wrzuciłem z ciekawości w wyszukiwarkę koleżankę, która nie dawała się sfotografować na grupowym zdjęciu. Teraz można ją namierzyć w wielu miejscach, bo wypowiada się o tym czym się zajmuje. Oj nie poznałbym jej teraz. Skoro przyjeżdżasz, to może Ciebie Redakcja zaprosi do podzielenia się wspominkami o początkach? To prawda, bobiczek dłużej na Forum, ale Ty Frankai długo śmigałeś po forum w żółtej koszulce lidera. Franki nie daj się prosić i przyjeżdżaj na Spotkanie, wszak ikoną tego forum jesteś - bobiczek rozumiem będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.09.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Franki nie daj się prosić i przyjeżdżaj na Spotkanie, wszak ikoną tego forum jesteś Nie ikoną tylko gadułą Redakcja mnie prosiła, ale - jak zapewne nie wiesz - jestem "słoikiem" i w piątek pęęęęęędzę do domciu. Do tej rodziny - którą jak wiesz - kiedyś opuściłem czasowo by się dorabiać. Swoją drogą - właśnie siedzę nad ofertą dla... Twojego pracodawcy No chyba że już tam nie pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 02.09.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Szukałem pewnego postu i natknąłem się na posty z Grupy Krakowskiej z 27.03.2003. Oj wesoło było. Zresztą pamiętam, że niezłe jaja były przed pierwszym spotkaniem we Wrocku. Był też wątek o seksie na budowie Jakby zrobić kompilację niektórych wypowiedzi, to można by nie tylko zmajstrować jakąś prezentację na spotkanie, ale kabaret urządzić i na biletach zarobić Może w końcu stać by mnie było na zmiękczacz... albo na ładny videodomofon... A może - i to jest pomysł dla Redakcji - faktycznie ktoś z jajami by coś takiego przekompilował. W tych żartach dobrze się czyli np. Agacka czy kgadzina. Koniec spamowania i wracam do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.09.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Nie ikoną tylko gadułą Redakcja mnie prosiła, ale - jak zapewne nie wiesz - jestem "słoikiem" i w piątek pęęęęęędzę do domciu. Do tej rodziny - którą jak wiesz - kiedyś opuściłem czasowo by się dorabiać. Swoją drogą - właśnie siedzę nad ofertą dla... Twojego pracodawcy No chyba że już tam nie pracujesz. Z tą firmą to skomplikowana sprawa, właściwie jej nie zmieniłam ale pracuję w Krakowie i jak Ty jestem "słoikiem", i jak Ty śmigam w piątek 150 km do domciu, ale jeden weekend poświęciłam na spotkanie:). Byłeś gadułą, ale z serii tych, których uwielbiało się czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.09.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 (edytowane) My się już zarejestrowaliśmy. My rodzice będziemy dziękować, dzieciaczki szokować Mamy tez małe skromne podarunki, ale jakie to na razie tajemnica No i bardzo się cieszymy. Mirasku -fajnie będzie Was poznać głównie "Księżniczki - Przedszkolaczki:wiggle::wiggle: Edytowane 3 Września 2015 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 03.09.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Będzie jedyna w swoim rodzaju okazja wyjaśnić sobie przy piwku - tej napinki i rozpadu forumowego. Czekam na wyjaśnienia podczas spotkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.09.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Zapisałem się już jakiś czas temu (taki gest poparcia;), ale w tym tygodniu postanowiłem być. Jest jeszcze jedna okoliczność która może mi pokrzyżować te plany, ale mam nadzieję że rozwodu w domu przez to nie będzie. Także - do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.09.2015 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Kochani, liczymy na Waszą obecność. Będzie muzyka, klimat, będą ciekawe dyskusje i wydarzenia, w których będziemy mówić o Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.09.2015 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 (edytowane) Jest szansa, że i moje stadko dobije do Warszawy. Chętnie spotkalibyśmy się z zasłużonymi weteranami forum. Tylko jak tu się dopchać do elity? Czy ktoś świadczy usługi "postarzania ryja", czy trzeba we własnym zakresie? Edytowane 8 Września 2015 przez EDZIA przez przypadek edytowałam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.09.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jest szansa, że i moje stadko dobije do Warszawy. Chętnie spotkalibyśmy się z zasłużonymi weteranami forum. Tylko jak tu się dopchać do elity? Czy ktoś świadczy usługi "postarzania ryja", czy trzeba we własnym zakresie? Suuppperrrrr! :wiggle: 10 lat z hakiem to już "stary ryj"...a w elycie przecież jesteś z radości zamiast zacytować to edytowałam Twój post:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 oooooo Futrzak do ogolenia będzie Yetuś dobrze że się zjawicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts