Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zapraszamy na VI Spotkanie Forum Muratora - 26 września na Starym Mieście w Warszawie

Recommended Posts

Dziękuję za zaproszenie!

Raczej będę obecny - tylko nieprzewidziane wydarzenie może wpłynąć na zmianę decyzji.

Będzie jakaś lista?

Byłem na 3 czy 4 zlotach i liczba gości raczej nie przekraczała setki, mimo list społecznych, buńczucznych zapowiedzi na dwa dni wcześniej, itp. połowa nie dojeżdżała - więc te 80 miejsc pewnie wystarczy. Zawsze można postawić brykę 200 m dalej, jaki problem? Aby ponarzekać? :rolleyes:

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No pamiętam...coś "prowadziłem", choć pamięć już nie ta.

A będą jakieś "stare ryje"???

też pamiętam...jak coś prowadziłeś ;)

zamierzają być :yes:

oooo .....spotkanie się szykuję :wiggle: postaram się dojechać :rolleyes:

Ew-ka postaram się :confused:na bank musisz być!!!:wiggle: Stary, tola, Ew-ka , fajnie będzie Was spotkać po latach a i nowych - Miraska z rodzinką:rolleyes:

Każdy będzie miał identyfikator z nickiem z forum :)

A będzie ochrona???;).Jak Adam napisał i tej jego wyliczanki co nie daj Bóg frekwencja dopisze (w co wątpię) to chyba nikt oprócz rzeczywiście "warszawki" ze sobą nie pogada.Jak będzie wyglądała logistyka tego przedsięwzięcia??? .Będzie można się nawoływać ???. Identyfikator to nie wszystko.Jak będę chciał się zobaczyć np. z Baturką i pogadać z nim to jak go przywołam???:no:

A będzie ochrona???;).Jak Adam napisał i tej jego wyliczanki co nie daj Bóg frekwencja dopisze (w co wątpię) to chyba nikt oprócz rzeczywiście "warszawki" ze sobą nie pogada.Jak będzie wyglądała logistyka tego przedsięwzięcia??? .Będzie można się nawoływać ???. Identyfikator to nie wszystko.Jak będę chciał się zobaczyć np. z Baturką i pogadać z nim to jak go przywołam???:no:

Nie ma co demonizować. Pałac jest duży, spotkanie potrwa od 12 do 18, będzie czas na wiele wystąpień Forumowiczów, spotkań, rozmów i miłych zaskoczeń.

Ojców i Matki założycieli szczególnie będziemy zapraszać. To od nich się zaczęło. Mamy nadzieję, że licznie przybędą. Oni kiedyś nadali klimat temu forum i to trwa do dzisiaj.

Droga Redakcjo, obecności na wszystkich zlotach zaliczone....więc należą się już specjalne względy.

Może być np. hm...opieka konserwatora zabytków ;)

Bedziesz Tolu ? Moze i ja sie namysle , ze Starym by sie jakies piwo wypilo !

RRmi, jakby tak jeszcze AnSi, Zochnę namówić, to może i Sel by zbłądził z...Weronką?...byłby dym ;)

Jada w dym!

Jak trza to i Hazoka po drodze zabiera.

Choć do września daleko i nie wiadomo co i jak będzie.

a my z Nef bedziemy sie blaznic.i musimy sie stawic :) deal jest deal