platek 06.07.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekll 08.07.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2015 Ja choź jestem dość nowy bardzo chętnie przybędę a przynajmniej postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanisław. 15.07.2015 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Świetny pomysł! !Na pewno zjawię się z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.08.2015 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Dawno, dawno temu byłam na pierwszym spotkaniu....teraz być moze będę miała czas i będę w Warszawie...to przyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 04.08.2015 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 REJESTRACJA UCZESTNIKÓW - TUTAJ - rozpoczęta. Zapraszamy. Liczba miejsc ograniczona do rozmiarów Pałacu Prymasowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.08.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 No pamiętam...coś "prowadziłem", choć pamięć już nie ta. A będą jakieś "stare ryje"??? Kłólik Jak Ty będziesz, to może i ja będę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.08.2015 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Chcemy napisać do "Starych Forumowiczów" i zaprosić ich na Spotkanie Forum. To oni przed laty tworzyli charakter tego forum. Gorąca prośba o zachęcenie tych osób do udziału w Spotkaniu Forum. P.S. Nie wyobrażamy sobie, żeby bobiczka nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.08.2015 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Melduję się i ja Zapisałam, się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.08.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 też się dopisałam tylko pytanie do Szanownej Redakcji miejsca było do zapisu dla mnie, wszędzie dopisek że liczba miejsc ograniczona ale zapraszacie z dziećmi więc hmmmm jakbym z dzieckiem chciała to co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 05.08.2015 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 ja też się zapisałem będzie ciekawie zobaczyć na żywo forumowiczów sprzed lat w końcu już trochę lat jestem obecny na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.08.2015 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 też się dopisałam tylko pytanie do Szanownej Redakcji miejsca było do zapisu dla mnie, wszędzie dopisek że liczba miejsc ograniczona ale zapraszacie z dziećmi więc hmmmm jakbym z dzieckiem chciała to co;) Osoby zarejestrowane nie muszą się więc martwić brakiem miejsca. W najgorszym razie w pewnym momencie zakończymy rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.08.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 ....czyli co ?? będzie można poruszać drażliwe tematy...? Czekamy na zgłoszenie tematu prelekcji. Ważne, by postawić ciekawą tezę i udowodnić ją przez 8-10 minut. Potem dyskusja. Klub Dyskusyjny jest otwarty dla chętnych, trzeba tylko zgłosić i uzgodnić temat wystąpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.08.2015 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Ponieważ temat wywołuje też dyskusje o forum, przenieśliśmy te wpisy do Uwag o forum. Bardzo prosimy, by ten temat był miejscem pytań dotyczących Spotkania forum.TUTAJ: Spotkanie Forum - dyskusja o forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 wlasnie sie zarejestrowalam, jak "zdobyc plakietke" dla połowka, bo bedzie TAR + TAR-ek (1 szt.) - stanowimy komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 TAR-cia mnie Redakcja odpisała że nie ma problema;) bo my będziemy we 3 sztuki;) Osoby zarejestrowane nie muszą się więc martwić brakiem miejsca. W najgorszym razie w pewnym momencie zakończymy rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 TAR- cie namawiały, namawiały i namówiły Bosz...jaki te ludzie mają zgubny wpływ na mnie Puszczam wici do starych ryjów, może ściągniemy fajną ekipę i zrobimy powtórkę impry z przed lat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 a ja tu sekrety poczynialam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 To przez tyle lat się nie nauczyłaś, że tu sekretów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Malka litościwa duszo:rotfl: nie będzie mnie skręcać z ciekawości:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no dobra, przynajmniej Wuska nam nie zejdzie...........................z ciekawosci:rolleyes: no to namawiamy "stare ryje" a czy ja jestem mlodym czy starym ryjem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts