wu 07.08.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 ja się czuję średniostarym:rotfl: naśmiewaj się naśmiewaj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Wusia, ale i tak nie wiesz wszystkiego Bo po telefonie Tarci, ja wykonałam namber fajf, tu Siara i właśnie dostałam info, że jeszcze jedna "morda" wcisnęła "wyślij" w odpowiedzi na zaproszenie i mam misję na jutro- jeszcze dwa telefony, z czego koniecznie jeden musi wykonać mój ślubny (ma franca dar przekonywania) i jest nadzieja,że dawno niewidziani budowniczowie forum też się zjawią Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 mozecie zrzucic na mnie, biore na klate, a te mam rozwinieta:p ups zaczyna sie swintuszenie, powinien pojawic sie Gwozdzik i Jeżowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Doczytałam wątek i muszę.. ( w sumie również w temacie świntuszenia) No pamiętam...coś "prowadziłem", choć pamięć już nie ta. A będą jakieś "stare ryje"??? Królik, tyko weź se swój materac, co ?? Bo moje dobre serce się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 normalnie taka ekipa się montuje że jakbyśmy w jednym miejscu na noc wylądowali to marnie to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2015 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Wusia, brałaś lekcje u wróża Macieja ?? Trzeba tylko jakąś pełnoletnią opiekunkę do dzieci wyhaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 my nocleg dla nas i wstepnie dla malciow mamy, wiecej bedzie klopot ale to nie stanowi. to tylko nocleg, przeciez knajpki jakies w stolicy sa no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 mam wrazenie, ze jakos wszystko sie jakos ulozy, teraz ide spac, wykonczylo mnie to mojito :goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 no w moim przypadku knajpki odpadają jako że z dzieciem będę to bym musiała chłopaków zostawić samych:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.08.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 .....właśnie wróciłem z urlopu i .... się zarejestrowałem ... Jeżeli nie wypadnie mi jakiś wyjazd to będę z Pinezką na pewno, chociaż Ona jeszcze o tym nie wie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2015 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 aaaaaaaaaaaaaa i jeszcze Gwoździk:rotfl: normalnie tylko doczekać do 26-go:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 09.08.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 w formularzu nie znalazłem informacji gdzie dopisać osoby towarzyszące, tj dzieciaki, żonkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.08.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 bo jak rozumiem zapis oznacza plakietkę z nickiem. Żona go nie ma, to się nie rejestruje. Dla rodzin wstęp wolny. Ale mogę się mylić. Też się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.08.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Czekamy na zgłoszenie tematu prelekcji. Ważne, by postawić ciekawą tezę i udowodnić ją przez 8-10 minut. Potem dyskusja. Klub Dyskusyjny jest otwarty dla chętnych, trzeba tylko zgłosić i uzgodnić temat wystąpienia. o autostradzie w ogródku przydomowym - mogło by? się zainteresowani znajdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 A moze ktos w zastepstwie sie pojawic ????? W znaczeniu - ja nie moge ( z powodu nie bycia w Polsce ) , ale chetnie kogos w swoim imieniu " podstawie " . Dopuszcza Redakcja taka opcje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.08.2015 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Zapraszamy i już się cieszymy na spotkanie. Prosimy o powiadomienie innych forumowiczów i "agitację" - Spotkanie forum to naprawdę znakomite wydarzenie. Kto był, wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.08.2015 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 no w moim przypadku knajpki odpadają jako że z dzieciem będę to bym musiała chłopaków zostawić samych:rotfl: przeciez mlody pic nie bedzie, cole dostanie i bedzie gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.08.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Zapraszamy i już się cieszymy na spotkanie. Prosimy o powiadomienie innych forumowiczów i "agitację" - Spotkanie forum to naprawdę znakomite wydarzenie. Kto był, wie... Swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.08.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 taaaaaaaa jeszcze nas przymkną za deprawację nieletnich i wywalą z knajpki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.08.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Zarejestrowana Do "Starych" - na afterek wynajmujemy statek na Wiśle? Edytowane 15 Sierpnia 2015 przez rasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts