joliska 08.09.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ulegam namowom i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrKubus 08.09.2015 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 To może będzie okazja spotkać się i porozmawiać osobiście i bo i ja z małżonką i pociechami się zjawie. Czy ktoś z Wlkp jeszcze się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Jest szansa, że i moje stadko dobije do Warszawy. Chętnie spotkalibyśmy się z zasłużonymi weteranami forum. Tylko jak tu się dopchać do elity? Czy ktoś świadczy usługi "postarzania ryja", czy trzeba we własnym zakresie? Yetus cholerniku dopiero zlot Cie z nory wywabil?? do zobaczenia nie wiem czemu przeczytalam poszarzania ryja , do tego to i wegiel wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.09.2015 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Ja też się zarejestrowałam jakiś czas temu Mam nadzieję, że będę mogła wyściskać i starych i młodych Już mam motyle w brzuchu, aaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 09.09.2015 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 jak by ktoś czy coś to ja tam też będę ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2015 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 To i ja będę. Po osobistym tefefonie od Toli nie mogłam odmówić Fajnie będzie Was znowu zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hania123 09.09.2015 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Witam Ja również postaram się być, już się zarejestrowałam, ale mam jeszcze pytanie, w jaki sposób zdobędę plakietkę dla mojego męża? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.09.2015 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Wpiszemy imię osoby towarzyszącej na plakietkę. A Forumowicz odbierze plakietkę ze swoim nickiem. wszystko przy wejściu do Pałacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 09.09.2015 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 (edytowane) Klub dyskusyjny - klubowa sala na spotkaniu forum. Zapraszamy, koniecznie weźcie udział w tym wydarzeniu. To prawdziwa okazja do dyskusji, a nie tylko wysłuchania prelekcji. TEMATY wystąpień w Klubie dyskusyjnym: AutorusDom kopuła. Marzenie, wyzwanie czy szaleństwo? GreengazNajlepsze ogrzewanie domu! - zdaniem Forumowiczów mwieZbudowaliśmy dom pasywny! Jan SabiniarzCzy dom ma duszę? Henryk KwapiszManna z nieba czyli co możemy mieć w domu za darmo (jak sobie zasłużymy)? DrKubusCzy informatyk może sam zbudować dom? Ja, Samorób budujęŁukasz MaćkowiakMateriały budowlane - kupujesz tanio, czyli drogo? Nelli SzaNasze życie i dom – 2 domy... Tomek1950Jaka jest cena za marzenia o własnym domu? ModeratorzyPodyskutujmy o Forum MuratoraCzy Forum może pomagać? Wystąpienia w klubie, w osobnej sali, co pół godziny. Wystąpienie trwa 8 minut, potem jest czas na dyskusję. WYDARZENIA na SALI KOLUMNOWEJ: Przedstawiamy różne grupy Forumowiczów Gość specjalny Spotkania Forum Pyszne jedzenie, piwo, muzyka – atmosfera pałacowa w Pałacu Prymasowskim w Warszawie Konkursy, nagrody, upominki No i zwiedzanie Starego Miasta – na zakończenie imprezy Zapraszamy!!! Jeśli możecie kogoś powiadomić o spotkaniu, dajcie mu znać Edytowane 20 Września 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 To i ja będę. Po osobistym tefefonie od Toli nie mogłam odmówić Fajnie będzie Was znowu zobaczyć :wiggle: tak więc do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.09.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Suuppperrrrr! :wiggle: 10 lat z hakiem to już "stary ryj"...a w elycie przecież jesteś z radości zamiast zacytować to edytowałam Twój post:sick: Edzia, edytuj sobie do woli - mam do Ciebie pełne zaufanie. Poza tym nawet tego nie zauważyłem, a skoro tak zgrabnie i bezboleśnie potrafisz to robić, to i ryja pozwoliłbym Ci zmoderować. Ale skoro nie trzeba, to i lepiej - przywiązałem się już do niego trochę. oooooo Futrzak do ogolenia będzie Yetuś dobrze że się zjawicie;) Też się cieszę, tym bardziej, że pieszczoty obiecujesz . Yetus cholerniku dopiero zlot Cie z nory wywabil?? do zobaczenia nie wiem czemu przeczytalam poszarzania ryja , do tego to i wegiel wystarczy Na odwyku byłem:lol:. Z tym węglem to może i dobry pomysł, żeby znów być brunatnym zamiast polarnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 a widzisz Yetuś przez zupełne niedopatrzenie nie dodałam że po jednym włosku będzie skubanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2015 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Yetek, no się cieszę jak nie wiem co. Jak Wusia pozwoli to też skubnę co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.09.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 uffffffff Tolcia pół nawet odstąpię bo bym skubać nie nadążyła:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.09.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Wusia, tylko jak sprawiedliwie podzielić te "pół"? Jeśli pół od środka do góry i od środka w dół...to sprawiedliwie nie będzie No chyba że prawo i lewo ...i nie wiem co na to Yetek, czy my czasem nie dzielimy skóry na niedźwiedziu w sensie prawie dosłownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.09.2015 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2015 Przez Was zacząłem się zastanawiać, gdzie jest mój środek :rolleyes: Sprawiedliwość to trudny temat, na dodatek zupełnie inaczej chyba pojmowany przez oprawców i ...niedźwiedzia - będzie okazja podyskutować. ...idę sobie zapisać, żeby spakować gąbkę zamiast grzebienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wingerman 11.09.2015 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Od dawna nie zabierałem na forum głosu, tylko praca, rodzina, praca rodzina. Dobrze, że info o spotkaniu przyszło na mila Edytowane 11 Września 2015 przez wingerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 12.09.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Ja bede Moze uda sie wyciagnac zone i dziecko na zwiedzanie Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudia93 15.09.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.09.2015 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 (edytowane) DRODZY FORUMOWICZE - nieustająco zapraszamy do udziału w imprezie. Część towarzyska; wydarzenia na scenie; porady budowlane ekspertów; Klub dyskusyjny i wystąpienia Forumowiczów - z prawdziwą dyskusją; dobre jedzenie i piwo; zwiedzanie Starego Miasta. Nie musimy dodawać, że dla Forumowiczów wszystko gratis. Sobota 26 września od 12 do 18, możecie przyjechać z osobą towarzyszącą; będą animatorzy, którzy zajmą się dziećmi. Zatem... ta sobota jest dla Was. Zapraszamy na to święto Forum Edytowane 15 Września 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts