wingerman 18.09.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Gdzie zgłaszać ile osób będzie i w jakim wieku dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.09.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Gdzie zgłaszać ile osób będzie i w jakim wieku dzieci? Ja zgłosiłem odpowiadając na otrzymanego maijla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.09.2015 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 (edytowane) Wysłaliśmy taki list do zarejestrowanych: Bardzo dziękujemy za zgłoszenie udziału w Spotkaniu Forum MURATORA. Tą drogą potwierdzamy rejestrację. Bardzo prosimy o obecność w sobotę 26 września. Przygotowujemy dla uczestników szereg miłych wydarzeń. Z grupy zarejestrowanych Forumowiczów chcemy wyróżnić dyplomami osoby szczególnie aktywne. Prośba o informację:1. Czy będą Państwo z dziećmi? Prosimy o informację, jeśli tak - ile dzieci i w jakim wieku?2. Czy Państwa dom własny jest projektem MURATORA? Prosimy o taką informację – z myślą o dodatkowej niespodziance, którą szykujemy dla takich inwestorów. Prosimy o wiadomość na adres: [email protected] Co dla Was przygotowaliśmy?- Możliwość spotkań, rozmów; spotkania tych; których zna się z netu.- Dobre jadło, piwo, muzykę - w pięknych wnętrzach Pałacu Prymasowskiego (GALERIA).UWAGA! MUZYCZNYM GOŚCIEM SPOTKANIA BĘDZIE GRZEGORZ WILK - piosenkarz znany z udziału w programach „Jaka to melodia?” i „Twoja twarz brzmi znajomo”. - Eksperci Muratora do dyspozycji: inż. budowlany, instalator, projektant, ekspert od ociepleń, ekspert od okien. - Konkursy z nagrodami.- W Klubie Dyskusyjnym (osobna sala klubowa) 10 ciekawych wystąpień Forumowiczów z dyskusją. (PROGRAM KLUBU)- Dziećmi zajmą się wspaniali animatorzy z Teatru Dla Dzieci "TRIP" – to czas dla Was, Rodzice.- Będą osoby, którym pomagaliśmy na Forum. Zrobimy miniaukcję!- O godzinie 18. przewodnik poprowadzi chętnych na wycieczkę po Starym Mieście. - Dla każdego uczestnika torbę z upominkami. Samochód: Można bezpłatnie zaparkować w okolicach Teatru Wielkiego. Pałac Prymasowski znajduje się na ul. Senatorskiej na Starym Mieście. Mapka dojazdu jest TUTAJUdział w imprezie jest oczywiście bezpłatny. Ta sobota jest dla Was. Gorąco zapraszamy! Zaczynamy o 12. Pozdrawiamy serdecznie!Redakcja ForumTel. kontaktowe: 22 590 53 58668 43 17 10 i dopisujemy: KOCHANI, cieszymy się z Waszej obecności. ZAPRASZAMY NIEZDECYDOWANYCH - bądźcie z nami na Spotkaniu FORUM! Edytowane 20 Września 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2015 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Proszę wybaczyć mi to pytanie i szczerość aż do bólu. Ilu uczestników zarejestrowanych liczy już to spotkanie FM.? Bardzo ciekawi mnie liczba.Jeśli to nie tajemnica to może Redakcja podać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.09.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Proszę wybaczyć mi to pytanie i szczerość aż do bólu. Ha ... pamiętam Cię Się Szanowny wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 23.09.2015 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 (edytowane) Proszę wybaczyć mi to pytanie i szczerość aż do bólu. Ilu uczestników zarejestrowanych liczy już to spotkanie FM.? Bardzo ciekawi mnie liczba.Jeśli to nie tajemnica to może Redakcja podać ? Ja bede w osobie moch dwoch wyslanniczek ..... czyli bedzie mnie DWOCH wiec raczej dla Redakcji problematyczne bedzie podanie wlasciwej liczby .... liczylabym na szacunkowe dane Edytowane 23 Września 2015 przez Edyta M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.09.2015 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 (edytowane) Proszę wybaczyć mi to pytanie i szczerość aż do bólu. Ilu uczestników zarejestrowanych liczy już to spotkanie FM.? Bardzo ciekawi mnie liczba.Jeśli to nie tajemnica to może Redakcja podać ? A nas ciekawi, dlaczego niktspecjalny nie zarejestrował się? Szkoda. Już tylko 3 dni do Spotkania Forum. Będzie ciekawie. Nieustająco zapraszamy Edytowane 23 Września 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 23.09.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Gdyby nie moje trochę starsze autko (coś może nawalić), z przyjemnością bym podjechał. Szkoda. Życzę udanego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 23.09.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 Jako Bocianek 2015 zarejestrowałem się właśnie na spotkaniu Forum. Bardzo cieszę się na spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary_user 24.09.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Gdyby nie moje trochę starsze autko (coś może nawalić), z przyjemnością bym podjechał. Szkoda. Życzę udanego spotkania Siadaj z Dagą i później przesiadka w Czestochowie. Miejsce jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.09.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Gdyby nie moje trochę starsze autko (coś może nawalić), z przyjemnością bym podjechał. Szkoda. Życzę udanego spotkania Patrz , nie zauważyłam skąd jesteś. Tak jak napisał stary_user - jadę z Jastrzębia , możesz się zabrać jeśli chcesz, miejsca wystarczy. Na priv podam Ci zaraz swój numer telefonu , jeśli się zdecydujesz - daj znać. Pozdrawiam Edytowane 24 Września 2015 przez daggulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.09.2015 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Dziękujemy za takie inicjatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.09.2015 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Ostatnie chwile - dziś zamykamy rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 25.09.2015 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Kochani, to już jutro. Forumowie święto. Bądźcie koniecznie, a my... kończymy szykować dyplomy SPOTKANIE FORUM MURATORA 26 września 2015 r. PROGRAM: 12.15 POWITANIE Dyplomy dla Forumowiczów. 12.45 OJCOWIE I MATKI ZAŁOŻYCIELE FORUM Zapraszamy na scenę Forumowiczów, którzy zarejestrowali się w początkach istnienia Forum – przed 1 stycznia 2005 r. 13.30 BOCIANKI NA FORUM Zapraszamy na scenę tych, którzy rozpoczęli budowę w tym roku. Omawiamy tegoroczną akcję Bocianki z udziałem partnerów akcji, firm: Isover i Fakro. 14.00 KONKURS WIEDZY DLA FORUMOWICZÓW: Co wiesz o oknach? Patronat: FAKRO. Konkurs z cennymi nagrodami. 14.30 AKCJE CHARYTATYWNE NA FORUM Chcemy mówić o tradycji samopomocy na Forum. Forumowicze pomagają sobie w potrzebie… 15.00 SAMOROBY – CI, KTÓRZY BUDUJĄ SAMI; NAJLEPSI DORADCY – CI, KTÓRZY POMAGAJĄ… Zapraszamy na scenę inwestorów, którzy sami budują swój dom; zapraszamy Najlepszych Doradców – nagrodzonych tytułem za bezinteresowne doradzanie Forumowiczom. 15.15 WYWIAD Z DZIEĆMI A co dzieci myślą o budowaniu domu – zapyta murator.tv – Telewizja Budowlana Muratora. 15.30 KONKURS WIEDZY DLA FORUMOWICZÓW: Co wiesz o ociepleniu? Patronat: ISOVER. Konkurs z cennymi nagrodami. 16.00 ZDJĘCIE RODZINNE FORUMOWICZÓW 16.30 AUKCJA NA RZECZ FORUMOWICZA! Można wylicytować dwuosobowy pojazd ekologiczny, obraz, prace dzieci. 17.10 KONKURS WIEDZY O… FORUM MURATORA Konkurs z cennymi nagrodami. 18.00 ZAKOŃCZENIE. A po spotkaniu: ZWIEDZANIE STAREGO MIASTA Zwiedzanie z przewodnikiem - dla chętnych. Zbiórka przed Pałacem. ----------------------------------------------------------------------- Klub dyskusyjny FORUM MURATORA PROGRAM: 13.00 Autorus Dom kopuła. Marzenie, wyzwanie czy szaleństwo? 13.30 Greengaz Najlepsze ogrzewanie domu! - zdaniem Forumowiczów 14.00 Tomek1950 i Majka Jaka jest cena marzeń o własnym domu? 14.30 Henryk Kwapisz Manna z nieba, czyli co możemy mieć w domu za darmo (jak sobie zasłużymy)? 15.00 Fundacja Złotowianka Czy i jak Forum może pomagać? 15.30 mwie Zbudowaliśmy dom pasywny! 16.10 Nelli Sza Nasze życie i dom – 2 domy... 16.30 DrKubus Czy informatyk może sam zbudować dom? Ja, Samorób buduję 17.00 Łukasz Maćkowiak Materiały budowlane - kupujesz tanio, czyli drogo? 17. 30 Moderatorzy Podyskutujmy o Forum Muratora Zasady Klubu: - Klub dyskusyjny mieści się w osobnej sali. Łatwo ją znajdziesz. - Każde wystąpienie trwa 8 minut, a po nim jest przewidziana dyskusja. - Co pół godziny jest nowy prelegent i temat. Prosimy o punktualne przybycie przed rozpoczęciem wystąpienia (czyli co pełne pół godziny). Doświadczenia Forumowiczów, tezy jakie stawiają – o tym warto podyskutować. Zapraszamy! Edytowane 25 Września 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 (edytowane) Wszystkim forumowiczom i redakcji życzę wspaniałej zabawy!!! Edytowane 25 Września 2015 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.09.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie wiem jak Wy - ja mam tremę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.09.2015 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Zazdroszczę tej tremy....może i ja się kiedyś wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 25.09.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Nie wiem jak Wy - ja mam tremę.. Ufff ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts