verdina 10.06.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Ma ktoś może już tą butlę Nano? Ja widziałam jak na razie reklamę w TV i ciekawe czy faktycznie taka lekka i czy z wymianą jest prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka8 15.06.2015 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 nie jest taka lekk jak sie wydaje, z wymianą też nie łatwo. Ogólnie żałuję zakupu. I jeżeli jeszcze możesz to się rozmyśl i nie kupuj, bo wszystkich co znam, co mają, to są niezadowoleni. Czytałam gdzieś w internecie, niestety już po tym jak mąż kupił, i też było mnóstwo negatywnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verdina 31.07.2015 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Naprawdę? ja mam inne odczucia, na pewno łatwiej mi się ją wymienia niz ta poprzednia którą miałam, ta jest taka przyjemniejsza jednak... No i mi się wydaje że jest lżejsza (wiadomo nie będzie jak piórko). Nie wiem...no i jej wygląd, stabilniejsza jest, mam wrażenie że bezpieczniejsza, ja się czuję pewniej niz z tymi standardowymi stalowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 01.08.2015 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2015 Polecam wymienić butlę. Używam ją w grillu jest super. Łatwość założenia reduktora (żadnych kluczy), jest lżejsza. Bezproblemowa wymiana (oczywiście za gaz trzeba zapłacić) na stacjach BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verdina 10.08.2015 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Polecam wymienić butlę. Używam ją w grillu jest super. Łatwość założenia reduktora (żadnych kluczy), jest lżejsza. Bezproblemowa wymiana (oczywiście za gaz trzeba zapłacić) na stacjach BP. fajnie że nie tylko ja mam podobne spostrzeżenia... jak dla mnie sporo jest wygodniej z ta butlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edif 05.06.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Witam i jak Wasze doświadczenia po roku? Potrzebujemy do grilla -gdzie optymalnie zakupić tę butlę i wymieniać, BP? bo nigdzie nie mogę znaleźć cenników. Pozdro EDIT: Byłam na BP, jest tam dla NANO promocja na kaucję i reduktor. Kaucja 99PLN, gaz 45 PLN (propan), a reduktor chyba 10PLN. Czy propan też jest aromatyzowany?, bo obawiam się tych zapachów na mięsie z grilla. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez edif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts