soupie2 11.06.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Witam,niestety nigdzie nie mogę znaleźć opinii na temat lazury do drewna Luxens.Mam nadzieję ,że ktoś z was ją stosował i może mi pomóc.Chcę nią pomalować podbitkę pod dachem oraz tarasy drewniane. Proszę o was o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1982 11.06.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 witam malowałem końcówki krokwi jest ok, za pierwszym razem nie pokryje dokładnie, trzeba przemalować tak minimum z 2 razy. Z tego co pamiętam lazura jest na 4 lata, był dostępny jeszcze impregnat luxens na 8 lat, lazura jest wodnista i jak się będziesz spieszył to będzie kapać, a impregnat jest gęsty i nie kapie. takie różnice zauważyłem tylko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts