przemooo33 11.06.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Witam serdecznie , Pytanie z branży posadzek anhydrytowych .Otóż będę wylewał ten rodzaj posadzki pod ogrzewanie podłogowe ,jestem już zdecydowany .Mam tylko kilka pytań Jakie rodzaje różnić w poziomach można uzyskać przy tego rodzaju materiale , ale tak praktycznie .Chodzi o to, że w różnych pomieszczeniach będzie różny materiał, gres , panele , deska podłogowa .Teraz muszę przed wylaniem wiedzieć co i jak konkretnie będzie kładzione żeby obliczyć raz to grubość styropianu ,potem różnice w wylewce ,a potem żeby to wszystko się zgrało na końcu i nie było różnic miedzy poszczególnymi materiałami .Dlatego takie ważne pytanie ,jakie są możliwe różnice w wysokościach wylewki na tym samych poziomach np. parter .Przy podłogówce na jastrychu anhydrytowym wszystkie te elementy są bardzo ważne ,bardzo proszę o rzeczową pomoc i odpowiedz na moje wątpliwości .Chodzi konkretnie o to czy np w pokoju mogę wylać 3-5mm więcej niż na korytarzu ? jest taka możliwość technicznie i praktycznie ? W garażu przy anhydrycie nie można zrobić raczej spadków w kształcie koperty do środka tam gdzie jest już odpływ – raczej nie –więc garaż sobie odpuszczę a anhydrycie . Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts