anielka41 11.06.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Witam,jak prawidłowo wykonać ocieplenie poddasze?Obecnie mam dach odeskowany i papę termozgrzewalną na deskach.Mój problem i jednocześnie niewiedza dotyczy rozpoczęcia pracy, a dokładniej...Czy zaczynając w takim przypadku ocieplanie muszę rozłożyć folię czy w tym przypadku jest ona zbędna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 11.06.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Witam, jak prawidłowo wykonać ocieplenie poddasze? Obecnie mam dach odeskowany i papę termozgrzewalną na deskach. Mój problem i jednocześnie niewiedza dotyczy rozpoczęcia pracy, a dokładniej... Czy zaczynając w takim przypadku ocieplanie muszę rozłożyć folię czy w tym przypadku jest ona zbędna? Witam, tak to ma wygladac: papa deskowanie szczelina wentylacyjna 3 cm wykonana np. za pomoca sznurka / nie zapomnij o wlocie powietrza w okapie, ktory ma sluzyc poprawnej wentylacji ocieplenia oraz rozcieciu w kalenicy welna miedzy krokwie welna pod krokwiami stelaz paroizolacja plyta Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anielka41 11.06.2015 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Niech Bóg w dzieciach wynagrodzi !! Edytowane 11 Czerwca 2015 przez anielka41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 12.06.2015 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Perzy zastosowaniu wełny ROCKWOOL może to wyglądać tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts