jwp 11.06.2015 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2015 Witam Mam podłogę z deski podłogowej warstwowej "Jesion Walnut 1 Lamel Barlinek". Niestety, po położeniu tych desek fachowiec w tym samym pomieszczeniu wykonywał później sporo innych brudnych prac, jak np. szlifowanie gresu, poprawianie nierówności na sufitach podwieszanych i ścianach itp. Wszystko to niestety odbywało się bez odpowiedniego zabezpieczenia ułożonej podłogi i niestety w wielu miejscach w drewno powłaził biały brud (tak jak to widać na załączonym zdjęciu), który jest bardzo trudny do usunięcia. Poradźcie jak bezpiecznie i skutecznie usunąć ten brud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 13.06.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 podaj pełną nazwę desek i producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwp 27.06.2015 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 podaj pełną nazwę desek i producenta. Zdawało mi się, że podałem i to i to:). Jeśli jestem w błędzie, podaję jeszcze raz: "Deska podłogowa warstwowa JESION WALNUT 1 LAMEL BARLINEK" To ta: http://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-boazerie/panele-deski-parkiety/deski-podlogowe/deska-podlogowa-warstwowa-jesion-walnut-1-lamel-barlinek,p185285,l189.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 27.06.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Zdawało mi się, że podałem i to i to:). Jeśli jestem w błędzie, podaję jeszcze raz: "Deska podłogowa warstwowa JESION WALNUT 1 LAMEL BARLINEK" To ta: http://www.leroymerlin.pl/podlogi-drewniane-boazerie/panele-deski-parkiety/deski-podlogowe/deska-podlogowa-warstwowa-jesion-walnut-1-lamel-barlinek,p185285,l189.html sprawdziłem z orginałem. Niestety jest to deska szczotkowana i nie wydostaniesz tego gipsu z porów. Tylko cyklinowanie. Na pewno musisz zgłosić reklamację do malarzy. Ich obowiązkiem jest chronić dzieło poprzedzających rzemieślników. Decyduje o tym kodeks cywilny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts