fotohobby 17.06.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tu tez coś rżniesz???Żeby kanalizę wymienić jak ci się co nie daj Bóg rozszczelni lub pęknie.Kanalizę nie rurę pomarańczowa do kominka.Ze zrozumieniem jakiś problem.Ciepło. To po co głos zabierasz w takim razie.Znowu nie masz,a prawisz.Na wszelki wypadek. No, skoro sądzisz, ze w przypadku rozszczelnienia się rury kanalizacyjnej pod płytą fundamentową się ją "kuje", to nie mamy o czym rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 17.06.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 No, skoro sądzisz, ze w przypadku rozszczelnienia się rury kanalizacyjnej pod płytą fundamentową się ją "kuje", to nie mamy o czym rozmawiać U mnie kucie od góry,żeby dojść do uszkodzonej kanalizy wyglądało by tak: 9-10cm wylewki 25cm żelbetu 20cm styropianu 20cm podsypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.06.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 U mnie kucie od góry,żeby dojść do uszkodzonej kanalizy wyglądało by tak: 9-10cm wylewki 25cm żelbetu 20cm styropianu 20cm podsypki To w takim razie nie dmuchajmy na zimne i piszmy czarny scenariusz.Kanaliza ci się zapcha,sam albo przy pomocy ekipy będziesz próbował ja udrożnić.Sprężyna nie wystarczy.Sc i ciśnienie i nagle trzask.Co wtedy zrobisz tylko nie pisz mi ,że masz tak kanalizę zrobiona ,ze nigdy nic nie pęknie.Pamiętaj ,że zaznaczyłem czarny scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.06.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Czarnym scenariuszem będzie to, że dom zapadnie się wraz z gruntem o dobrych kilka metrów bo pod domem trwa wydobycie węgla na gł.kilkuset metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.06.2015 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Czarnym scenariuszem będzie to, że dom zapadnie się wraz z gruntem o dobrych kilka metrów bo pod domem trwa wydobycie węgla na gł.kilkuset metrów Arturek to ja ci bardzo współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.06.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ostatnio się nie zapadło a wypiętrzyło ..niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts