Zieciu 13.06.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Witam, czy ktoś posiada ogrzewanie firmy caleo? Bardzo prosze o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MariuszR79 11.09.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 (edytowane) Ja posiadam takie ogrzewanie w domu, wiem, że w Polsce jest, to nowość, bo pierwszy raz spotkałem się z takim ogrzewaniem będąc u brata w Niemczech. Już teraz widzę naprawdę dużą oszczędność na ogrzewaniu, jednak u mnie wszystko zakładała profesjonalna firma, więc ciężko mi mówić o szczegółach. Edytowane 27 Lutego 2017 przez Tomaszs131 reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arturohio 27.02.2017 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Odświeżam wątek, dostałem ofertę na tego typu ogrzewanie. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś na forum stosuje już takie rozwiązanie. Mamy rok 2017, trochę się zmieniło w przeciągu 10 lat. Mój dom będzie energooszczędny, ściany 25cm + 20 styro, okna U=0,8, rekuparacja z gruntownym wymiennikiem etc. Chciałbym się dowiedzieć czy takie ogrzewanie nie zrujnuje mojego budżetu, zakładając, że będę miał jeszcze kominek z grawitycyjnym rozprowadzeniem. Dodatkowo zastanawiam się, czy takie ogrzewanie nie wpływa w jakiś negatywny sposób na zdrowie lub samopoczucie, jakieś negatywne promieniowanie czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek2017 18.01.2018 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2018 Odświeżam wątek, dostałem ofertę na tego typu ogrzewanie. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś na forum stosuje już takie rozwiązanie. Mamy rok 2017, trochę się zmieniło w przeciągu 10 lat. Mój dom będzie energooszczędny, ściany 25cm + 20 styro, okna U=0,8, rekuparacja z gruntownym wymiennikiem etc. Chciałbym się dowiedzieć czy takie ogrzewanie nie zrujnuje mojego budżetu, zakładając, że będę miał jeszcze kominek z grawitycyjnym rozprowadzeniem. Dodatkowo zastanawiam się, czy takie ogrzewanie nie wpływa w jakiś negatywny sposób na zdrowie lub samopoczucie, jakieś negatywne promieniowanie czy coś. Kolego Arturohio czy zdecydowałeś się na to rozwiązanie, gdyż może masz już jakąś opinie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hulio 07.11.2019 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2019 Witam, i jak z tymi inwestycjami w te folie ? Trochę czasu minęło to jakieś obserwacje powinny już być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts