Josifiasz 14.06.2015 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jestem w trakcie remontu jednego z pokoi, a właściwie przy jego końcu. Brakuje mi jednak pomysłu jak zestawić kolory z elementem ze styropianu (ów element będzie czarny). Sufit w tym pomieszczeniu będzie koloru białego, jedynie nie jestem pewien co do ścian myślałem, aby pomalować je na szaro, a dla elementu zrobić jakby tło czerwone ( o jakimś nieregularnym kształcie). Jest to jedynie "jakaś tam" myśl, która mnie w pełni nie przekonuje, stąd też piszę tutaj z nadzieją, iż ktoś mi pomoże, doradzi coś. Element: Przykład: P.S. Jak to oceniacie (Przykład) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolka8 15.06.2015 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 mnie sie to nie podoba. szara ściana jest jak najbardziej okej, ale takie malowidło na niej już nie. znaczy samo malowidło, też by uszło. ale ten czerwony kolor w ogóle nie pasuje. na obrazku wygląda to agresywnie i mi się nie podoba. ale to moje zdanie. Ja bym po prostu położyła jaś ciekawą szarą tapetę. Zawsze to szary a i nie będzie nudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Josifiasz 15.06.2015 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Idąc za Twoją uwagą, wpadłem na pomysł, aby użyć dwóch odcieni szarości, które zostałyby rozdzielone paskiem bieli. W centrum zaś umieściłbym inny element, chociaż o tej samej tematyce Całość wyglądałaby mniej więcej jak na tej grafice (obrazek załączony). Jak to oceniacie ? Przyznam, że osobiście mi się o wiele bardziej podoba { Od góry również jest pas bieli } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inga_p 17.06.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Czerwony zdecydowanie nie, druga propozycja lepsza, chociaż też do końca do mnie nie przemawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olamala111 18.06.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Czerwona "robi robotę" brawo! Decyduj się na czerwone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ornamental 01.07.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ta czerwień nadaje temu malowidłu to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts