robertb 01.07.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Czy najpierw budowac plot, czy poczekac na zrobienie w dzialce instalacji gazowej? Jesli poczekam to pozniej bede musial , plot ustawiac w jakiejs tam odlegosci od podziemnej instalacji gazowej, a jesli zaczne go budowac , to z gazownictwa powiedza , ze wczesniej plotu nie bylo i nie zgadza im sie z projektem. Wiec pewnie nie beda wstawiac instalacji. Chyba dostane pierdolca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 01.07.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 Wyprowadziłem rurę przyłącza na granicę działki i czekam aż mi gazownia podprowadzi gaz. Myślę, że nie bedą "fikać" bo już są miesiąc opóźnieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertb 01.07.2004 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 niestety mam szafke gazową w scianie budynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 01.07.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2004 IMHO nie ma jakiś regulacji dotyczących odległościu płotu od gazociągu. Natomiast samo kładzenie rury wykonuje nie tyle gazownia co specjalizująca się w tym firma. Problem w tym, że po położeniu gazociągu muszą przyjechać misie z gazowni i kumisyjnie odebrać przyłącze. Do tego czasu nie wolno zakopywac rury. U nas rów z rurą tydzień czasu czekał aż Pan na Gazie rzuci fachowym okiem. Jeśli masz problem to odwiedź/zadzwoń do gazowni i spróbuj z nimi coś ustalić. To w końcu też ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts