kalendarium 14.06.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Czy to dobry pomysł, żeby wykopać piwnicę pod domem szkieletowym?Jakoś nigdy nie spotkałam się z takim rozwiązaniem, stąd też moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 14.06.2015 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Oczywiście że dobry pomysł, jeśli dom będzie stał np na brzegu. Sam wychodzę z projektu piwnicy..tyle że mój dom już istnieje, ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 14.06.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jeżeli piwnica jest potrzebna to nie ma żadnych przeciwskazań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenarrow 14.06.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Też tak mi się wydaje, że piwnica może być pod takim domem. Chociaż idealnie byłoby wybrać taki projekt, który przewiduje coś takiego. Przejrzyj sobie co mają np. w - możesz tam też zapytać architekta o takie rozwiązanie. Będziesz mieć odpowiedź od kogoś, kto rzeczywiście siedzi w temacie i będzie w stanie ci coś doradzić. Jeśli piwnica będzie wykluczona, zawsze można pomyśleć o większym garażu albo pomieszczeniu gospodarczym. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kal_b_E 23.06.2015 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Piwnica absolutnie nie jest problemem, konstrukcja domu szkieletowego wymaga generalnie słabszych fundamentów niż technologia tradycyjna, ale piwnica nie jest żadną przeszkodą, oczywiście przy założeniu, że piwnica jest murowana Polecam artykuł o domach szkieletowych: http://kb.pl/teksty/2015/08/31/domy-szkieletowe-ceny-opinie-zalety-i-wady/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts