AnikoPL 26.07.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Chodzi o to ze info do fabryki o tym że dom trzeba montować idzie dopiero jak wpłynie nawet nie pierwsza transza bo tą wpłaconą pewnie 6 tyg po podpisaniu umowy a potwierdzenie zabezpieczenia że całą kasę dostaną. Dopiero wtedy twój dom trafia do kolejki. A ze kolejka najwyraźniej duża to i czas długi. A strona to calimali.com.pl Polecam bo inicjatywa przesympatycznej pani, w dodatku odważył się prowadzić jeszcze sklep stacjonarny i warto takie miejsca wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 26.07.2015 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Ja dzięki Aniko wybrałam tam sobie naklejki na ścianę zamiast tapety:) A dla córeczki może jeszcze to zamówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 26.07.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Gratuluję terminów-jak się zacznie to czas szybko zleci,a ta obsuwa czasowa to nic w porównaniu z tradycyjną budową. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:),terminowej przeprowadzki. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 04.08.2015 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 I jak tam fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.08.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 musimy jeszcze powiadomić archeologa o wykopie fundamentów ....oby tylko niczego nie znalazł. Oby, Dasz znać czy był?? I jak się odbyło?? U nas musiał być historyk sztuki i nie kilka stówek tylko parę tys. U znajomych dendrolog ... ChrońnasPanieBoże przed dziwnymi specjalistami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 07.08.2015 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Hej hej!! Jestem! Po tygodniu oderwania od rzeczywistości, bo spędzonym na placu budowy:) Fundamenty są! Fotorelacja: Zaczynamy Koparka w ruch! Wykop pod fundament z którego córka miała największą frajdę Podmurówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 07.08.2015 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Zalewanie betonem Mini ganek:) taddaaammm! a tak wygląda po skończonej pracy:) Ekipę mieliśmy przemiłą i bardzo pracowitą. Pozdrawiamy Panów!!! Co do archeologa. Był. Zaglądał do wykopu, mierzył, obliczał, przeszukiwał iiiii.....niczego nie znalazł hurrrraaaa!!!! Jedynie parę skorupek po ceramicznych naczyniach ale prawdopodobnie z nowożytnych czasów, czyli to w czym 30 lat temu babcia przynosiła posiłek do pracy w polu i niefortunnie jej się stłukło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 07.08.2015 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Kurde,maleńkie to wszystko. Trudno mi sobie wyobrazić że na tak małej powierzchni zmieści się tyle pomieszczeń, salon, kuchnia.korytarz, schody, łazienka i pomieszczenie gospodarcze. Ale co tam, nie ważne że ciasny, ważne że własny:) Teraz czeka nas parę tygodni zawieszenia i nie wiem jak to przetrwam, najchętniej zapadłabym w jakiś sen i obudziła się w październiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 07.08.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Toż to tylko dwa miesiące! A ile decyzji do podjęcia w tym czasie Nie będziesz się nudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 08.08.2015 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Gratulacje. Pamiętaj, że patrząc na fundamenty dom zawsze wydaje się być mały, później dopiero okazuje się, że jest całkiem spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 08.08.2015 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Dla zabicia czasu i narobienia ci stron w dzienniku proponuję rozpocząć rozważania na temat: - kuchnia - salon - pokój dzieci - sypialnia Co jeszcze masz? Bo chyba odpadają ci tematy schodów, podłogi i łazienki. Ale i tak pozostanie tysiące decyzji na setki stron jaki piekarnik, jaka sofa, jaki kolor ścian w pokoju dzieci.... Miną ci te 2 miesiące tak szybko że będzie jak u mnie "jak to jak to?! już teraz?! ale ja jeszcze nie mam żadnych podjętych decyzji! dajcie jeszcze 5 min!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 08.08.2015 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) W sumie prawda, parę rzeczy jest do zrobienia, np. prawo jazdy! Już się od tego nie wymigam Z rozmyślań odpadają mi schody, kafle w łazienkach i kuchni i wyposażenie łazienek. I dobrze, bo faktycznie jest jeszcze mnóóóstwo tematów do przemyślenia. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez AgaDo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 08.08.2015 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Co myślicie o tego typu stolikach kawowych? Mi się bardzo podobają, takie wnętrza jak na pierwszym zdjęciu też, tyle że na ścianie wolałabym cegłę zamiast desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 09.08.2015 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja specjalnie zachowałam pnie drzew wycinanych z działki by mieć takie stoliki więc jestem jak najbardziej za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka87 09.08.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Ja też jestem za. Ostatnio kuzyn, który wycinał drzewa pod budowę śmiał się, że odda nam ogromny pień po jakimś dużym drzewie bo nie mają jak tego ruszyć. On żartował, a ja myślę o stoliku z niego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaDo 09.08.2015 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Dlatego żałuję że u nas nie ma drzew do wycięcia:( Gdzie taki zdobyć? znalazłam ogłoszenia o sprzedaży pni drzew po wycince,ale w całości. a ja chcę tylko kawałek pniaczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 14.08.2015 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Weź cały resztę też na coś przeznaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.08.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Jak chcesz mogę ci taki przywieźć z Suwalszczyzny, moi rodzice oststnio robili porządek w swoim lesie i widziałam parę, tylko nie wiem jak z wysyłką tego bo to ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts