katena 14.06.2015 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Witam, Proszę o pomoc w aranżacji małego mieszkanka 3 pokojowego. Największy problem mam z za małym aneksem kuchennym. W załączniku przedstawiam propozycję dewelopera. Jednak aneks zaproponowany na schemacie jest zbyt mały i ze względu na pion, który koło niego idzie nie mamy pomysłu jak go przerobić. Okno przy aneksie jest długie do podłogi, a na dodatek są to drzwi balkonowe. Proszę o pomoc. Może ktoś ma jakiś pomysł jak powiększyć aneks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 15.06.2015 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Może byłaby możliwość przeniesienia wody na inną ścianę,z gazu można zrezygnować i zrobić indukcję.Tak by to wyglądało http://images68.fotosik.pl/970/0feb8776cdf4561cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katena 15.06.2015 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Rozważaliśmy, taki układ i myślę, że byłby najlepszy gdyby nie problemy z przeniesieniem odpływu, ponieważ musielibyśmy zainstalować pompę, gazu nie mamy. Może ktoś ma inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katena 15.06.2015 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 A może ktoś ma jakieś dobre i sprawdzone pomysły na przeniesienie odpływu ścieków na ścianę gdzie nie ma pionu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaga 17.06.2015 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Podniesienie zabudowy kuchennej na stopień - pod warunkiem, że uzyskamy odpowiedni spadek i że wysokośc mieszkania na to pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katena 11.07.2015 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Niestety nie ma możliwości podniesienia zabudowy kuchennej na stopień. Może ktoś ma jeszcze jakieś propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scruffty 11.07.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 Moją propozycją jest zrobienie z tej powierzchni mieszkania dwupokojowego (idealny metraż na 2p+k). Można wtedy byłoby zrobić kuchnię w miejscu najmniejszego pokoju, a tu gdzie teraz planujecie przenieść kuchnię wydzielić wnękę na sypialnię, zasłaniając ją od salonu, ale niekoniecznie robiąc z tego osobny pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 11.07.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 zajrzyj do wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?239613-Zmiana-uk%C5%82adu-wyodr%C4%99bnienie-3-pokoju pisałam tam i nie chce mi się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts