jankes789 15.06.2015 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Witam, pozyskałem własnymi siłami materiał na dach( wycięcie prostej sosny z lasu, tartak, usunięcie kory i suszenie-około 5 miesięcy pod przykryciem tylko z góry, blachą). Na wiosnę chce zacząć budowe domu. Chce teraz zabezpieczyć materiał metodą zanurzeniową aby nie zmarnować...Szukam czegoś w miarę taniego i znalazłem taki środek KUPRAFUNG IMPREGNAT DO DREWNA KONCENTRAT 400L. Cena dobra i wydajność. Co o nim sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 18.06.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 podepnę się pod temat. Ja będę więźbę dachową impregnował pędzlem. Jednak pytanie jaki impregnat wybrać marki Tytan? Marki Boron? czy jeszcze jakiejś innej? Jesli Tytan to jaki model, bo u nich widziałem różne impregnaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 19.06.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Najlepiej wybrać taki, który oparty jest na związkach miedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecet0 19.06.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Najlepiej wybrać taki, który oparty jest na związkach miedzi. Pozdrawiam Jakiś producent szczególnie polecany lub szczególnie odradzany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eryk16 20.06.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Całkiem dobry jest Kuprafung. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 25.06.2015 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 kupiłem taki sam a dokładniej KUPRAFUNG-P PREMIUM jednak patrz na skład bo te o połowę tańsze są rozcieńczone w połowie i skład mają o połowę gorszy a wodę możesz sam dolać zamiast kupować i za przesyłkę płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts