Fo_ 24.06.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nie jestem na forum po to aby umoralniać.Przekraczając prędkość też zgłaszasz się na policję..Pozdrawiam Cię thomas1 i więcej dystansu życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomas1 24.06.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Już się wyluzowałem istotnie nie ma co się spinać Pozdrawiam Cię Fo_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mejmirem 10.08.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Witam, Pozwole się tu przykleić I zadwać Wam pytanie. Odebrałem własnie project indywidualny domu. PIerwsza rzezc która mi się rzuciła w oczy to grubośc stropu . KOnstruktor przeliczył ją na 24 cm , co wydaj mi się mocną przesadą . Rozstaw ścian to 7,8 x 13,5 m . strop ma się opierać tylko na ścianach nośnych (silka 24 CM ) nie przwidziano tam żadnej belki . Nad garażem 7,8 x 6,5 mb strop ma mieć 16 cm Czyto nie jest za dużo ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts