szocik 01.11.2015 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Piekny ten Twoj salonik ANiu, taki ciepły energetyczny. Bardzo, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 01.11.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 mnie też bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.11.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Piekny ten Twoj salonik ANiu, taki ciepły energetyczny. Bardzo, bardzo mi sie podoba Madziu, dziękuję Co z Twoimi przyjazdami do stolicy? mnie też bardzo Dziękuję Catti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.11.2015 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 ooo jak ładnie, chwilkę mnie nie było i nowości śliczne te dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.11.2015 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Iwonka, bardzo się cieszę z odwiedzin i miłych słów Radują mnie te drobiazgi, bo na "grubsze" sprawy na razie nie ma szans. Moje myśli już krążą wokół ozdób choinkowych Będzie biało-czarno, oczywiście z szachownicą Produkcja "by Tomkowa" rusza niebawem Zmienią się też, naturalnie, poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.11.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Iwonka, bardzo się cieszę z odwiedzin i miłych słów Radują mnie te drobiazgi, bo na "grubsze" sprawy na razie nie ma szans. Moje myśli już krążą wokół ozdób choinkowych Będzie biało-czarno, oczywiście z szachownicą Produkcja "by Tomkowa" rusza niebawem Zmienią się też, naturalnie, poduszki Świętą juz niedługo ozdobowo Ja bylam w tym sklepie i przepadłam Niestety bagaz nie pozwolił na zakupy ale ...kiedyś tam wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.11.2015 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Ja bylam w tym sklepie i przepadłam Niestety bagaz nie pozwolił na zakupy ale ...kiedyś tam wrócę Podziwiam Twoje samozaparcie, bo mnie by było trudno się powstrzymać Piękności tam i choinkowe, i stołowe. Ja za to przepadłam, jak zobaczyłam polskie dzieła marki Polski Stół. Są po prostu przepiękne!! Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.11.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Podziwiam Twoje samozaparcie, bo mnie by było trudno się powstrzymać Piękności tam i choinkowe, i stołowe. Ja za to przepadłam, jak zobaczyłam polskie dzieła marki Polski Stół. Są po prostu przepiękne!! [ATTACH=CONFIG]335857[/ATTACH] Źródło Samozaparcie to jedno a pojemność mini walizki to drugie chociaz i tak przyjechała ze mną patera, talerz, wielkanocny zajączek i kilka pierdoł kuchennych Postawiłam na cos co nie zgniecie sie jak piękna szklana bombka i chyba praktyczniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 01.11.2015 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 Samozaparcie to jedno a pojemność mini walizki to drugie chociaz i tak przyjechała ze mną patera, talerz, wielkanocny zajączek i kilka pierdoł kuchennych Postawiłam na cos co nie zgniecie sie jak piękna szklana bombka i chyba praktyczniejszego Sama widzisz, że mini walizka to niezbyt dobry pomysł Bardzo jestem ciekawa Twoich nabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 02.11.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Iwonka, bardzo się cieszę z odwiedzin i miłych słów Radują mnie te drobiazgi, bo na "grubsze" sprawy na razie nie ma szans. Moje myśli już krążą wokół ozdób choinkowych Będzie biało-czarno, oczywiście z szachownicą Produkcja "by Tomkowa" rusza niebawem Zmienią się też, naturalnie, poduszki właśnie miałam zadać pytanie odnośnie ozdób. Czy już po świętach zmarłych wyjmujecie ozdoby:)? Piękny salon, wszystko ze sobą współgra, bardzo ładne kolory no i dodatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 02.11.2015 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Ania jak zwykle poszalała - piękne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.11.2015 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 właśnie miałam zadać pytanie odnośnie ozdób. Czy już po świętach zmarłych wyjmujecie ozdoby:)? Piękny salon, wszystko ze sobą współgra, bardzo ładne kolory no i dodatki:) Dzięki Beatko Nie wyjmuję ozdób świątecznych po Wszystkich Świętych, ale już zaczynam o nich myśleć i się szykować Domek stroję od 6 grudnia, a choinkę ubieram dzień przed Wigilią Ania jak zwykle poszalała - piękne wnętrza Miła jesteś Pusiu, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.11.2015 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Udało mi się dawno temu upolować kolejne heksagonalne lustro do kompletu tych, które powiesiłam nad schodami. Na dostawę czekałam 2 miesiące i dziś przyszło.. w kawałkach http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif Na szczęście coś mnie tknęło, żeby otworzyć paczkę przy kurierze przed podpisaniem odbioru. Takie piękne i takie potłuczone.. Ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.11.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 (edytowane) to było z Westwing fatalnie, mała szansa, że dostaniesz nowe, bo oni tylko niekiedy mają kilka sztuk Może tu się pocieszysz https://happyhome.life/pl/p/lusterko-HEKSAGONALNE-czarne-17-x-h15-cm/194 Edytowane 2 Listopada 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.11.2015 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Szkoda lustra, tym bardziej, czy zdobyć coś wyjątkowego nie jest łatwo:( ... I ja lubię kolor pomarańczowy, i w domu i ubraniu, ale w ubraniu to latem, a w domu mam cały kawał ściany w kolorze pomarańczowo- ceglanym i bardzo ją lubię, wcześniej była szarobezowa i było smutno, teraz jest ... energetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.11.2015 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Pestko, nie ma szans na drugie, bo w rozmowie telefonicznej dowiedziałam się, że mieli dokładnie tyle, ilu było chętnych. Przyjęli uwagę o lepszym zabezpieczaniu luster do przesyłki, bo kurier sam przyznał, że nikt nie zwraca uwagi na ostrzeżenia na paczkach, rzucają nimi, jak każdymi innymi. Wszystko zależy od tego, jak w środku jest to wszystko zabezpieczone. To już drugi taki przypadek u mnie, że z Westa lustro nie dochodzi całe. Jak kupowałam tamte trzy, to drżałam tylko o to, ale jakoś się udało. Były trzy w paczce i na sztywno je poupychali papierowymi wkładami. To jedno było w dużej paczce i chyba tego papieru zabezpieczającego było za mało, skoro się potłukło Strasznie mi go żal.. Zaczynam polowanie od nowa, ale te lustra pojawiają się bardzo rzadko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.11.2015 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Szkoda lustra, tym bardziej, czy zdobyć coś wyjątkowego nie jest łatwo:( ... I ja lubię kolor pomarańczowy, i w domu i ubraniu, ale w ubraniu to latem, a w domu mam cały kawał ściany w kolorze pomarańczowo- ceglanym i bardzo ją lubię, wcześniej była szarobezowa i było smutno, teraz jest ... energetycznie Może się jeszcze uda kiedyś upolować, bo miejsce na nie jest przygotowane W ubraniu też lubię ceglany kolor, nawet mam dziś na sobie taki sweterek Uprzejmie proszę o pokazanie ściany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 02.11.2015 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Uprzejmie proszę o pokazanie ściany! no i po co się odzywałam Moja ściana w ogóle nie jest reprezentacyjna i zupełnie nie nadaje się do publicznych prezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.11.2015 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 mamik, z pewnością nie masz racji Ja bym na Twoim miejscu ją pokazała Sama przyznałaś, że zrobiło się z tym kolorem lepiej, więc z pewnością wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.11.2015 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Może tu się pocieszysz https://happyhome.life/pl/p/lusterko-HEKSAGONALNE-czarne-17-x-h15-cm/194 Znam te lustra, ale te, które mam są zupełnie wyjątkowe. Żadna fotka nie udda ich urody Pozostaje mi czekać, aż znowu się pojawią w jakiejś kampanii.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts