Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piekny ten Twoj salonik ANiu, taki ciepły energetyczny. Bardzo, bardzo mi sie podoba :)

Madziu, dziękuję :hug: Co z Twoimi przyjazdami do stolicy?

mnie też bardzo :)

Dziękuję Catti :)

Iwonka, bardzo się cieszę z odwiedzin i miłych słów :hug: Radują mnie te drobiazgi, bo na "grubsze" sprawy na razie nie ma szans.

Moje myśli już krążą wokół ozdób choinkowych ;) Będzie biało-czarno, oczywiście z szachownicą :D Produkcja "by Tomkowa" rusza niebawem :) Zmienią się też, naturalnie, poduszki :lol2:

Iwonka, bardzo się cieszę z odwiedzin i miłych słów :hug: Radują mnie te drobiazgi, bo na "grubsze" sprawy na razie nie ma szans.

Moje myśli już krążą wokół ozdób choinkowych ;) Będzie biało-czarno, oczywiście z szachownicą :D Produkcja "by Tomkowa" rusza niebawem :) Zmienią się też, naturalnie, poduszki :lol2:

Świętą juz niedługo ozdobowo :cool:

Ja bylam w tym sklepie i przepadłam ;-) Niestety bagaz nie pozwolił na zakupy ale ...kiedyś tam wrócę :yes:

Ja bylam w tym sklepie i przepadłam ;-) Niestety bagaz nie pozwolił na zakupy ale ...kiedyś tam wrócę :yes:

Podziwiam Twoje samozaparcie, bo mnie by było trudno się powstrzymać :) Piękności tam i choinkowe, i stołowe.

Ja za to przepadłam, jak zobaczyłam polskie dzieła marki Polski Stół. Są po prostu przepiękne!!

slider2_bck.jpg

Źródło

Podziwiam Twoje samozaparcie, bo mnie by było trudno się powstrzymać :) Piękności tam i choinkowe, i stołowe.

Ja za to przepadłam, jak zobaczyłam polskie dzieła marki Polski Stół. Są po prostu przepiękne!!

[ATTACH=CONFIG]335857[/ATTACH]

Źródło

Samozaparcie to jedno a pojemność mini walizki to drugie :cool: chociaz i tak przyjechała ze mną patera, talerz, wielkanocny zajączek i kilka pierdoł kuchennych :-) Postawiłam na cos co nie zgniecie sie jak piękna szklana bombka i chyba praktyczniejszego :cool:

Samozaparcie to jedno a pojemność mini walizki to drugie :cool: chociaz i tak przyjechała ze mną patera, talerz, wielkanocny zajączek i kilka pierdoł kuchennych :-) Postawiłam na cos co nie zgniecie sie jak piękna szklana bombka i chyba praktyczniejszego :cool:

Sama widzisz, że mini walizka to niezbyt dobry pomysł :lol2: Bardzo jestem ciekawa Twoich nabytków :)

właśnie miałam zadać pytanie odnośnie ozdób. Czy już po świętach zmarłych wyjmujecie ozdoby:)?

Piękny salon, wszystko ze sobą współgra, bardzo ładne kolory no i dodatki:)

właśnie miałam zadać pytanie odnośnie ozdób. Czy już po świętach zmarłych wyjmujecie ozdoby:)?

Piękny salon, wszystko ze sobą współgra, bardzo ładne kolory no i dodatki:)

Dzięki Beatko :hug: Nie wyjmuję ozdób świątecznych po Wszystkich Świętych, ale już zaczynam o nich myśleć i się szykować ;) Domek stroję od 6 grudnia, a choinkę ubieram dzień przed Wigilią :)

Ania jak zwykle poszalała - piękne wnętrza :yes:

Miła jesteś Pusiu, dziękuję :)

Udało mi się dawno temu upolować kolejne heksagonalne lustro do kompletu tych, które powiesiłam nad schodami. Na dostawę czekałam 2 miesiące i dziś przyszło.. w kawałkach http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif Na szczęście coś mnie tknęło, żeby otworzyć paczkę przy kurierze przed podpisaniem odbioru. Takie piękne i takie potłuczone.. Ech..

to było z Westwing :( fatalnie, mała szansa, że dostaniesz nowe, bo oni tylko niekiedy mają kilka sztuk

Może tu się pocieszysz

https://happyhome.life/pl/p/lusterko-HEKSAGONALNE-czarne-17-x-h15-cm/194

Edytowane przez pestka56

Szkoda lustra, tym bardziej, czy zdobyć coś wyjątkowego nie jest łatwo:(

...

I ja lubię kolor pomarańczowy, i w domu i ubraniu, ale w ubraniu to latem, a w domu mam cały kawał ściany w kolorze pomarańczowo- ceglanym i bardzo ją lubię, wcześniej była szarobezowa i było smutno, teraz jest ... energetycznie :lol2:

Pestko, nie ma szans na drugie, bo w rozmowie telefonicznej dowiedziałam się, że mieli dokładnie tyle, ilu było chętnych. Przyjęli uwagę o lepszym zabezpieczaniu luster do przesyłki, bo kurier sam przyznał, że nikt nie zwraca uwagi na ostrzeżenia na paczkach, rzucają nimi, jak każdymi innymi. Wszystko zależy od tego, jak w środku jest to wszystko zabezpieczone. To już drugi taki przypadek u mnie, że z Westa lustro nie dochodzi całe. Jak kupowałam tamte trzy, to drżałam tylko o to, ale jakoś się udało. Były trzy w paczce i na sztywno je poupychali papierowymi wkładami. To jedno było w dużej paczce i chyba tego papieru zabezpieczającego było za mało, skoro się potłukło :( Strasznie mi go żal.. Zaczynam polowanie od nowa, ale te lustra pojawiają się bardzo rzadko..
Szkoda lustra, tym bardziej, czy zdobyć coś wyjątkowego nie jest łatwo:(

...

I ja lubię kolor pomarańczowy, i w domu i ubraniu, ale w ubraniu to latem, a w domu mam cały kawał ściany w kolorze pomarańczowo- ceglanym i bardzo ją lubię, wcześniej była szarobezowa i było smutno, teraz jest ... energetycznie :lol2:

Może się jeszcze uda kiedyś upolować, bo miejsce na nie jest przygotowane ;)

W ubraniu też lubię ceglany kolor, nawet mam dziś na sobie taki sweterek :)

Uprzejmie proszę o pokazanie ściany! :D

mamik, z pewnością nie masz racji :D Ja bym na Twoim miejscu ją pokazała :lol2: Sama przyznałaś, że zrobiło się z tym kolorem lepiej, więc z pewnością wygląda super :)

Znam te lustra, ale te, które mam są zupełnie wyjątkowe. Żadna fotka nie udda ich urody ;) Pozostaje mi czekać, aż znowu się pojawią w jakiejś kampanii..