Tomkowa 02.02.2016 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 (edytowane) Pesteczko, pięknie dziękuję raz jeszcze Ramka z małpkami wyszła bardzo fajnie Trąba jestem, bo przygotowałam ją na prezent i podekscytowana tym wszystkim, nie pomyślałam o fotkach No trudno, musicie to wziąć na wiarę Wielbicielki biało-czarnych kombinacji zawiadamiam, że w sklepie na P można trafić naprawdę dobrej jakości bawełniany pled w pepitkę, produkcji indyjskiej Były też szare jodełki:) A od czwartku, w sklepie na B, będą białe, szare i czarne ręczniki oraz dywaniki łazienkowe z biało-czarnymi wzorami Edytowane 2 Lutego 2016 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 02.02.2016 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam się u Ciebie Nie prześledziłam całego wątku (może kiedyś... ) ale zobaczyłam zasłonki w salonie. Wyglądając świetnie. Gdybyś nie pisała że są za krótkie pomyślałabym że tak ma być wyglądają jak zasłony warstwowe - czyli super! Salon masz przepiękny! Podziwiam. Będę musiała doczytać, ale chyba będę czytała od końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.02.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 śliczne jak zawsze Aniu a jaki jest rozmiar pledu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.02.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam się u Ciebie Nie prześledziłam całego wątku (może kiedyś... ) ale zobaczyłam zasłonki w salonie. Wyglądając świetnie. Gdybyś nie pisała że są za krótkie pomyślałabym że tak ma być wyglądają jak zasłony warstwowe - czyli super! Salon masz przepiękny! Podziwiam. Będę musiała doczytać, ale chyba będę czytała od końca Witaj channel!! Ach, dziękuję za pochwały Nie mogę się doczekać wiosny i powrotu radosnej żółci do salonu Tym razem z poduszkami w szarościach Czytania jest trochę, podziwiam chęci Ale ja się cały czas głowię, jak to możliwe, że tyle tego się uzbierało? śliczne jak zawsze Aniu a jaki jest rozmiar pledu ?? Dziękuję, Iwonka Widać te wazoniki, na które ponarzekałam u Ciebie Jak je odpowiednio ustawiłam, to tylko ja wiem, co im dolega Pledzik ma wymiary 127x152 cm i moim zdaniem to idealny rozmiar na przerzucenie go przez bok fotela, czy sofy, okrycie ramion, czy nóg Chciałam właśnie taki mniejszy, bo takie, pod którymi cała się schowam już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 02.02.2016 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 wierzę, bo cóż Channel ma rację, wcale nie musisz podłużać zasłonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 02.02.2016 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 wierzę, bo cóż Channel ma rację, wcale nie musisz podłużać zasłonek Pesteczko, zrobię następne, bo to świetny patent na podarunek Szkoda, że miałam tylko dwie ramki z Biedronki ze sznurkiem i spinaczami, bo obie już poszły do ludzi Ale: ramki mam, sznurek mam i mini spinacze też mam, więc coś następnego się skleci A Channel jestem wdzięczna za nowy termin dla moich zasłonek Gdy mnie ktoś zapyta, czy one przypadkiem nie są z krótkie, odpowiem z dumą, że nie, bo one są WARSTWOWE !! :D Ale mi się to określenie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.02.2016 02:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Warstwowe... bo one takie są Mam nadzieję, wtedy nie zapomnisz pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.02.2016 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dzieki za cynk o B, przydadzą mi się i ręczniki i maty. Ja widziałam wczoraj że znów są zestawy do sushi i tym razem jeszcze ładniejsze niż poprzednio, w piękne szare motywy. Nie kupiłam bo obiecałam sobie że się będę pilnować z wydawaniem kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.02.2016 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dzięki za cynk o pledziku. Lecę kupić dziś po pracy - zwłaszcza jeśli piszesz, ze dobrej jakości. Przyda mi się właśnie taki nieduży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Oj pledzik do mojego wypoczynku jak ulał. Już drugi dzień wybieram się do P i dojechać nie mogę, ale dziś to widzę mus.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.02.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 No i co.. Poleciałam do P - pledu już nie ma a luster jeszcze nie ma Tomkowa a po ile pled był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.02.2016 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Dzieki za cynk o B, przydadzą mi się i ręczniki i maty. Też będę polować Dzięki za cynk o pledziku. Lecę kupić dziś po pracy - zwłaszcza jeśli piszesz, ze dobrej jakości. Przyda mi się właśnie taki nieduży. Mam nadzieję, że uda się nabyć Jak byłam, to były dwie sztuki i już żałuję, że wzięłam tylko jeden Oj pledzik do mojego wypoczynku jak ulał. Już drugi dzień wybieram się do P i dojechać nie mogę, ale dziś to widzę mus.... Koza, a nie za dużo będzie wtedy tej pepitki? Jakoś bardziej widzę u Ciebie pasy lub inny duży czarno-biały motyw. W P widziałam poduszki w czarno-białe pasy i kocyki do kompletu z mikrofibry W B mają też być koce biało-czarne, od jutra No i co.. Poleciałam do P - pledu już nie ma a luster jeszcze nie ma Tomkowa a po ile pled był ? Kosztował 39,99 zł Na lustra poluj od piątku (choć gdzieniegdzie wystawiają wcześniej), trzy komplety i będzie super nad Twoją kanapą Namawiam na pled w pasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.02.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 A widziałyście nowość z I? http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tillfalle-tkanina-przycieta-czarny__0374805_PE552958_S4.JPG Tomkowa jakie lustra będą? Coś przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.02.2016 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 A widziałyście nowość z I? Nie! Ale właśnie oglądam i jutro jadę po dywan Hovslund A te tkaniny bardzo fajne Tomkowa jakie lustra będą? Coś przegapiłam Od piątku (ja kupiłam wcześniej) w P będą zestawy trzech okrągłych luster w rozmiarze 30, 25 i 20 cm. Są w ramce czarnej i białej. Komplet, który kupiłam już zdążyłam oddać Potrzebuję kupić jeszcze dwa Jestem ciekawa, czy przypadkiem im nie byłoby dobrze na kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.02.2016 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Miłego i słodziutkiego czwartku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.02.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Miłego i słodziutkiego czwartku! [ATTACH=CONFIG]345701[/ATTACH] Wiedziałam gdzie przyjść, żeby zrobić sobie dobrze od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.02.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Nie! Ale właśnie oglądam i jutro jadę po dywan Hovslund jak dobrze, że zajrzałam nie znałam tego dywanu - Tomkowa dzięki za ten wpis szukam do pokoju córki - ten będzie idealny proszę daj znać jak kupisz, czy jest fajny, czy dobrze się czyści (przy 2 kotach to ważne zanim ja pojadę do I. to trochę potrwa, ale szykuję się pod koniec marca Waniliana dzięki za cynk o materiałach tym bardziej muszę tam jechać poczęstuję się i tez coś przynoszę, żeby nie było, że z pustymi rękoma http://dajprzepis.pl/photo/600x500/122843/ekspresowe-paczki-serowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.02.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Dziś Dziyń Krepla wiec jako że jestem ze Śląska, życzę Wam po Śląsku SMACZNEGO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 04.02.2016 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Pusiu, cieszę się, że Ci z rana dogodziłam Slonko, wyjazd po dywan przesunięty na jutro Jeżeli go kupię, to oczywiście dam znać Wpuszczę na niego psa i zobaczę, jak się potem odkurza Kendra, mam na koncie 6 krepli i już mnie s nich beczkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.02.2016 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Pusiu, cieszę się, że Ci z rana dogodziłam :lol2 Sorki, że tak na krzywy ryj wpadłam, ale jeszcze się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts