slonko 10.02.2016 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Slonko, cieszę się, że mogłam pomóc Obłowiłaś się, nie ma to tamto Zaglądam do Ciebie regularnie i mam nadzieję, że coś tam nam pokażesz "obłowiłaś" to za dużo powiedziane ......... kupiłam kilka rzeczy .......... bywam tam rzadko, więc nie wyjdę z 1 produktem przecież co miałabym pokazać ?? u mnie nie ma tak spektakularnych zmian, jak u Ciebie zanim pokój córki przejdzie metamorfozę to też trochę potrwa fajna bransoletka chociaż takich nie noszę, to gratuluję zdolności i szybkości, bo za Tobą zdążyć to na prawdę trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 10.02.2016 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Tomkowa jak ja Ci zazdroszczę łatwości podejmowania decyzji. U mnie od idei do czynu mija wieczność! Niestety pledów juz nigdzie w okolicy nie było - tak więc Twój pozostaje unikatem na FM. Czy nowy dywan w salonie to Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 To ja będę bardzo wdzięczna za pomoc w znalezieniu dobrego stosunku jakości do ceny, bo jak się orientowałam, bo samo urządzenie plus przeróbka na jego instalację, to wydatek ok 5-6 tys. Ale być może źle szukam Aniu nasz model to ten , jak widzisz cena to poniżej 2 tyś. Jak widzisz tak jak Pusia pisze do 2 tyś można sie zmieścić Nie wydaje mi się żeby przerobienie instalacji miało kosztować 3-4 tyś, nie bardzo wiem co by trzeba tam robić żeby tyle kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.02.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Aż się głupio przyznać, nigdy wcześniej nie widziałam takiej baterii jaką pokazała Sylwia. Zgodnie z radą postawię na złotym cielcu kieliszek, nie mam ze złotym paskiem ale domaluję złotolem A teraz idę czytać o ivy filtrze, widzę, że następna choroba zakaźna na FM nadciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Nie wydaje mi się żeby przerobienie instalacji miało kosztować 3-4 tyś, nie bardzo wiem co by trzeba tam robić żeby tyle kosztowało Ivy, ale czujna jesteś jakoś nie wczytałam tego! 3-4 tys?? Za podłączenie 2 szt. plastikowych rurek?? Gdzie mieszkasz Aniu?? Jak nic w życiu nie zamontowałam to zamontuję Wam ten zmiękczacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ivy, ale czujna jesteś jakoś nie wczytałam tego! 3-4 tys?? Za podłączenie 2 szt. plastikowych rurek?? Gdzie mieszkasz Aniu?? Jak nic w życiu nie zamontowałam to zamontuję Wam ten zmiękczacz Pusia ja coś tam robiłam, zabiorą narzędzia ty wino i damy radę a potem za zarobione chyba seeeee wielką beczkę wina kupimy i zostaniemy u Ani z miesiąc :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2016 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Pusia ja coś tam robiłam, zabiorą narzędzia ty wino i damy radę a potem za zarobione chyba seeeee wielką beczkę wina kupimy i zostaniemy u Ani z miesiąc :rolleyes: ja tez chce z Wami :rotfl: Macham w przelocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Pusia ja coś tam robiłam, zabiorą narzędzia ty wino i damy radę a potem za zarobione chyba seeeee wielką beczkę wina kupimy i zostaniemy u Ani z miesiąc :rolleyes: Jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 ja tez chce z Wami :rotfl::rotfl Tym bardziej jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 srodek tygodnia a te juz o procentowaniu.... Jest Moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.02.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 (edytowane) Aż się głupio przyznać, nigdy wcześniej nie widziałam takiej baterii jaką pokazała Sylwia. Zgodnie z radą postawię na złotym cielcu kieliszek, nie mam ze złotym paskiem ale domaluję złotolem A teraz idę czytać o ivy filtrze, widzę, że następna choroba zakaźna na FM nadciąga ja też o takiej baterii nie słyszałam, dopóki nie zaczęłam drążyć tematu. taką mam na oku http://image.ceneo.pl/data/products/33130228/i-blue-water-ricanti-stare-zloto.jpg?=2e703 tylko cena 1100 zł.................. plus filtr osmo, robi się ładna sumka, za bajer który chyba nie jest mi potrzebny... Edytowane 10 Lutego 2016 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 srodek tygodnia a te juz o procentowaniu.... Jest Moc Bo nie doczytałaś Melisko - winem musimy uzupełniać niedobory minerałów z tej wody ze zmiękczacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Bo nie doczytałaś Melisko - winem musimy uzupełniać niedobory minerałów z tej wody ze zmiękczacza aaaaaa http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif moja wina... bo ja mam spore zaleglosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Bo nie doczytałaś Melisko - winem musimy uzupełniać niedobory minerałów z tej wody ze zmiękczacza :lol2::lol2: ooo tak, uzupełnimy idealnie razem z witaminkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaS 10.02.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Bo nie doczytałaś Melisko - winem musimy uzupełniać niedobory minerałów z tej wody ze zmiękczacza Wiecie co, jesteście samolubne-może nie mam niedoboru minerałów, ale dobre towarzystwo i winko jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A ja mogę jakiegoś super plakora upiec. Przyjmiecie do spółki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Wiecie co, jesteście samolubne-może nie mam niedoboru minerałów, ale dobre towarzystwo i winko jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A ja mogę jakiegoś super plakora upiec. Przyjmiecie do spółki? Pusia, Mel bierzemy ?? beczka na 5 wystarczy co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 10.02.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 srodek tygodnia a te juz o procentowaniu.... Jest Moc i to jeszcze Popielec .......... ładnie tak ? Moc to jest, bo Meliska wie kiedy się pojawić coś na zasadzie: "uderz w beczkę (z winem), a Meliska się odezwie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 10.02.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Pusia, Mel bierzemy ?? beczka na 5 wystarczy co ?? Bierzemy, ale wina trzeba więcej skołować, Ania nas wykarmi, ale już zapowiedzala szlaban na procenty w rozpoczynającym się dzisiaj poście - więc w tej kwestii nie możemy na nią liczyć Chyba, że jej rabat damy z tych 4 tys za montaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.02.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Bierzemy, ale wina trzeba więcej skołować, Ania nas wykarmi, ale już zapowiedzala szlaban na procenty w rozpoczynającym się dzisiaj poście - więc w tej kwestii nie możemy na nią liczyć Chyba, że jej rabat damy z tych 4 tys za montaż?? dobra policzymy na 8% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.02.2016 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 i to jeszcze Popielec .......... ładnie tak ? Moc to jest, bo Meliska wie kiedy się pojawić coś na zasadzie: "uderz w beczkę (z winem), a Meliska się odezwie ;P noszz straszne one co nie?? szczuja i to w "taka" srode ale kto mowi,ze to picie ma.byc dzisiaj??? Co do przyjecia Sylwii jestem."za"... ale orpcz ciacha to moze jeszze cos pod pazuche co? SORKI za literki..ale z tel pisanie to.nie pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts