Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Slonko, cieszę się, że mogłam pomóc :) Obłowiłaś się, nie ma to tamto :D Zaglądam do Ciebie regularnie i mam nadzieję, że coś tam nam pokażesz ;)

"obłowiłaś" to za dużo powiedziane ......... kupiłam kilka rzeczy .......... bywam tam rzadko, więc nie wyjdę z 1 produktem przecież ;)

co miałabym pokazać ?? u mnie nie ma tak spektakularnych zmian, jak u Ciebie

zanim pokój córki przejdzie metamorfozę to też trochę potrwa

fajna bransoletka :) chociaż takich nie noszę, to gratuluję zdolności i szybkości, bo za Tobą zdążyć to na prawdę trudno ;)

• Odpowiedzi 6,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tomkowa jak ja Ci zazdroszczę łatwości podejmowania decyzji. U mnie od idei do czynu mija wieczność!

Niestety pledów juz nigdzie w okolicy nie było - tak więc Twój pozostaje unikatem na FM. Czy nowy dywan w salonie to Ikea?

To ja będę bardzo wdzięczna za pomoc w znalezieniu dobrego stosunku jakości do ceny, bo jak się orientowałam, bo samo urządzenie plus przeróbka na jego instalację, to wydatek ok 5-6 tys. Ale być może źle szukam ;)

Aniu nasz model to ten , jak widzisz cena to poniżej 2 tyś. Jak widzisz tak jak Pusia pisze do 2 tyś można sie zmieścić :-) Nie wydaje mi się żeby przerobienie instalacji miało kosztować 3-4 tyś, nie bardzo wiem co by trzeba tam robić żeby tyle kosztowało ;-)

Aż się głupio przyznać, nigdy wcześniej nie widziałam takiej baterii jaką pokazała Sylwia.:no:

Zgodnie z radą postawię na złotym cielcu kieliszek, nie mam ze złotym paskiem ale domaluję złotolem :yes:

A teraz idę czytać o ivy filtrze, widzę, że następna choroba zakaźna na FM nadciąga :)

Nie wydaje mi się żeby przerobienie instalacji miało kosztować 3-4 tyś, nie bardzo wiem co by trzeba tam robić żeby tyle kosztowało ;-)

Ivy, ale czujna jesteś :) jakoś nie wczytałam tego! 3-4 tys?? Za podłączenie 2 szt. plastikowych rurek??

Gdzie mieszkasz Aniu?? Jak nic w życiu nie zamontowałam to zamontuję Wam ten zmiękczacz :lol2:

Ivy, ale czujna jesteś :) jakoś nie wczytałam tego! 3-4 tys?? Za podłączenie 2 szt. plastikowych rurek??

Gdzie mieszkasz Aniu?? Jak nic w życiu nie zamontowałam to zamontuję Wam ten zmiękczacz :lol2:

Pusia ja coś tam robiłam, zabiorą narzędzia ty wino i damy radę :lol2: a potem za zarobione chyba seeeee wielką beczkę wina kupimy i zostaniemy u Ani z miesiąc :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Pusia ja coś tam robiłam, zabiorą narzędzia ty wino i damy radę :lol2: a potem za zarobione chyba seeeee wielką beczkę wina kupimy i zostaniemy u Ani z miesiąc :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ja tez chce z Wami :rotfl::rotfl::rotfl:

Macham w przelocie :D :bye:

Jestem ZA :lol2:

Aż się głupio przyznać, nigdy wcześniej nie widziałam takiej baterii jaką pokazała Sylwia.:no:

Zgodnie z radą postawię na złotym cielcu kieliszek, nie mam ze złotym paskiem ale domaluję złotolem :yes:

A teraz idę czytać o ivy filtrze, widzę, że następna choroba zakaźna na FM nadciąga :)

ja też o takiej baterii nie słyszałam, dopóki nie zaczęłam drążyć tematu. :rolleyes:

taką mam na oku :D

http://image.ceneo.pl/data/products/33130228/i-blue-water-ricanti-stare-zloto.jpg?=2e703 tylko cena 1100 zł.................. plus filtr osmo, robi się ładna sumka, za bajer który chyba nie jest mi potrzebny...

Edytowane przez Emila3000
:lol:

srodek tygodnia a te juz o procentowaniu.... Jest Moc :lol2:

Bo nie doczytałaś Melisko - winem musimy uzupełniać niedobory minerałów z tej wody ze zmiękczacza :lol2:

Bo nie doczytałaś Melisko - winem musimy uzupełniać niedobory minerałów z tej wody ze zmiękczacza :lol2:

aaaaaa http://emotikona.pl/emotikony/pic/0recourse.gif moja wina...

bo ja mam spore zaleglosci ;)

Wiecie co, jesteście samolubne-może nie mam niedoboru minerałów, ale dobre towarzystwo i winko jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A ja mogę jakiegoś super plakora upiec. Przyjmiecie do spółki?:wiggle:

Wiecie co, jesteście samolubne-może nie mam niedoboru minerałów, ale dobre towarzystwo i winko jeszcze nikomu nie zaszkodziło. A ja mogę jakiegoś super plakora upiec. Przyjmiecie do spółki?:wiggle:

Pusia, Mel bierzemy ?? beczka na 5 wystarczy co ??

:lol:

srodek tygodnia a te juz o procentowaniu.... Jest Moc :lol2:

i to jeszcze Popielec .......... ładnie tak ? ;)

Moc to jest, bo Meliska wie kiedy się pojawić :p

coś na zasadzie: "uderz w beczkę (z winem), a Meliska się odezwie ;) ;P

Pusia, Mel bierzemy ?? beczka na 5 wystarczy co ??

Bierzemy, ale wina trzeba więcej skołować, Ania nas wykarmi, ale już zapowiedzala szlaban na procenty w rozpoczynającym się dzisiaj poście - więc w tej kwestii nie możemy na nią liczyć :rolleyes:

Chyba, że jej rabat damy z tych 4 tys za montaż??

Bierzemy, ale wina trzeba więcej skołować, Ania nas wykarmi, ale już zapowiedzala szlaban na procenty w rozpoczynającym się dzisiaj poście - więc w tej kwestii nie możemy na nią liczyć :rolleyes:

Chyba, że jej rabat damy z tych 4 tys za montaż??

dobra policzymy na 8% :rolleyes:

i to jeszcze Popielec .......... ładnie tak ? ;)

Moc to jest, bo Meliska wie kiedy się pojawić :p

coś na zasadzie: "uderz w beczkę (z winem), a Meliska się odezwie ;) ;P

noszz straszne one co nie?? szczuja i to w "taka" srode :no:

ale kto mowi,ze to picie ma.byc dzisiaj???

Co do przyjecia Sylwii jestem."za"... ale orpcz ciacha to moze jeszze cos pod pazuche co? ;-):-P

SORKI za literki..ale z tel pisanie to.nie pisanie